mali_zmaj 1281 Napisano Novembar 3, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Moj izbor ! Kawe naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Novembar 3, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo slikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan ja imadoh ova dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10526 Napisano Novembar 11, 2010 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih kandidata 1. Moto Guzzi V11 Sport 2. Yamaha SRX 600 3. Triumph Thuxton 4. Suzuki GSF 600 Bandit 5. Yamaha V-max 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan daleko je teze naci ruznog golaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1005 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da ni Motto-Guzzi ne voli plastike. A i zasto bi skrivao ovako nesto: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Motoholic om, osim sto je stavio sliku novijeg MZa , ja vise volim izgled starog, vraca me u proslost. Ja sam 78 godiste i kad sam imao oko 10 godina par momaka iz kraja je imalo tri emzejca, stalo smo ih gledali. Jedne veceri jedan ga je ostavio u skolskom dvoristu i otisao u kafic. Ja i prijatelj smo se popeli na njega i mastali kako vozimo, ali lik nas je video, jurio me sigurno kilometar sve dok nisam zalego ispod jednog autombila. Adrenalin mi je skocio, kao da sam ga i za prave vozio :) Inace su mi nikakvi ovi novi nazovi nejkedi koji kao da su izasli iz nekog SF filma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade76 0 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda cb 500,Yamaha xj 550 i Sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade76 0 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda cb 500,Yamaha xj 550 i Sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Redni sestak,pogon bregastih osovina preko kaskade zupcanika,nepoderiv i provereren sistem. Honda forever:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djdragon 7 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: kaludjerica beograd Motocikl: suzuki bandit gsf 400 Prijavi odgovor kao problematičan po meni jedan od najlepsih trenutno (mislim na ove moderne) GSR 1000 VIRUS i cuveni DUCATI DIAVEL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Strava tema, nejkedi su mi omiljena kategorija pa cu dati i ja svoj skroman doprinos istoj . Najlepsi ikada po meni, mada balansira na ivici izmedju golaca i nekog super modernog caffe racera je Yamaha MT 0S concept. Nije video serijsku proizvodnju u istoj formi u kojoj je prikazan (najbliza mu je MT 01) . 2.Vec standadni ovde Ducati Sport classic 1000 3.Cagiva Raptor 1000, ovo je iskljucivo sentimentalan izbor! Kao klinac sam se godinama lozio na ovog gradskog atletu, imao ga neki burazer iz kraja, bio i ostao predmet decackih snova... 4. Ducati Streetfighter. Ako bude srece i para vozice se za par godina i ova azdaja. 5.Brutale jer je brutalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i prije nego sto sam imao pozeno (a i nikada vozio motor) sam ušao u salon i ugledao fz8 sjeo na njega i rekao ovo je moj motor. Kupio ga i prije nego sto sam imao polozeno niti znao da li ću moći da položim niti znati kako da vozim motor. Ujutro polozio u deset se najavio da dolazim u dva preuzeo motor. Prvi put maj 25 Preuzimanje Jun 28 Yamaha FZ8 Nista me drugo ne zanima niti privlaci........ Mada sam skoro sjeo na ovo i rekao da je to moj sledeći motor, pa ćemo vidjeti kako će to završiti. BMW s1000r Zaključak obožavam nakede. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje burazeru! Ovaj prvi sjajna masina, ovaj drugi ubica ali stvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje burazeru! Ovaj prvi sjajna masina, ovaj drugi ubica ali stvarno! Hvala druze. Drugi cekam unapredjenje pa da mogu opravdam trošak a fazer je prva ljubav i prvi motor. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaNiro 50 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Drzim palceve. Neka bude onda sto pre. Tako isto i ja za Streetfightera 1098. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djdragon 7 Napisano Avgust 30, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: kaludjerica beograd Motocikl: suzuki bandit gsf 400 Prijavi odgovor kao problematičan da stavim i ja sliku mog bandita spada u ovu kategoriju a mozda se nekom i svidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 1 Napisano Septembar 2, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Bandza druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piks 18 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da se vratimo na pocetak teme. Covek je lepo napisao sta su po njegovom misljenju posteni motori. Bez imalo oklopa, bez suvisne elektronike, sa okruglim farom.Vecina prikazanih motocikala ne ispunjava ove kriterijume.Ne mogu da verujem da niko nije spomenuo dva zaista postena motocikla.To su HONDA CB 900BOLDOR i DUCATI 900 DARMAH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan --- --- --- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasakijeva Z serija je ostavila neizbrisiv trag na moto svet i pojedini modeli iz te serije su postali legendarni, ali pored Z900, Lawsonovog Z1000R ili sestaka Z1300 ima jos dosta manje popularnih modela. Po meni mozda i najlepsi, Z650 je verovatno i nepravedno zapostavljen u celoj toj prici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 6, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svih kategorija koje vec postoje u moderno vreme izgleda da cemo dobiti jos jednu: retro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Mart 25, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan To flertuje sa retro fazonom,ali vrlo malo doticnih tacaka ima sa retrom!! Kawa i Honda su to puno bolje odradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ništa nije lepše pdrađeno od Yamahe SR 400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...