cheda 5 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, kao sto pise ja sam potencijalni bajker KLE-a, pa evo prilike da vam to saopstim i da vam se pridruzim. Naime, do kraja ove godine moram da kupim motor inace kaciga koju sam vec kupio nece pametno sluziti svrsi ;D Pozdrav za sve i srecna voznja. Cheda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 4, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojo Jojo 0 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: SRBIJA-MONGOLIJA-ALJASKA Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, vazno je da imas kacigu, sad polako stedi za motor, nije on najbitniji u celoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 4, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cheda je prekaljeni suvozac i jos bolji kafanski igrac, tako da ce se vrlo brzo nadam se naci i motor za njega pa da jasemo zajedno po drumovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ni moja A kategorija jos ne sluzi svrsi ali je tu.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 4, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJjudi da li neko zna koje felne pasu za kle da se napravi SUPER- MOTO.znaci mi svaka informacija jel mislim da se zanimam preko zime .hvala unapred i poooozzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet posle kratke pauze... Naime, pauzu sam iskoristio za polaganje, pa sam vredno vezbao, ucio i sve se to na kraju isplatilo, polozenom kategorijom!!! JUPI \o/\o/\o/ Hvala svima na dobrodoslici, a sad odoh da tragam za "nacinom" kako da dodjem do potencijalnog KLEja kao sto pise u naslovu.. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lioness 0 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet posle kratke pauze... Naime, pauzu sam iskoristio za polaganje, pa sam vredno vezbao, ucio i sve se to na kraju isplatilo, polozenom kategorijom!!! JUPI \o/\o/\o/ Hvala svima na dobrodoslici, a sad odoh da tragam za "nacinom" kako da dodjem do potencijalnog KLEja kao sto pise u naslovu.. Pozdrav svima. Lepo.lepo svaka čast Mene sve to tek čeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nista od potencijalnog KLE-a.. Moram da promenim naziv teme u ostvarena HONDA HORNET \o/\o/\o/ Uzeo sam od drugara kog poznajem jako dugo i znam da je prodaje jer je uzeo drugi motor, ocuvan MAKSIMALNO, 2003 god presao 30k, ma super motor sve u svemu. E sad bi hteo da napisem sto se tice razlike izmedju KLE-a i horneta, jeste da postoji i da su totalno drugaciji motori.Naime ja sam shvatio da moram da vozim "neki" motor godinu dve pa posle toga da se trazim i da vidim sta mi odgovara. Do tada super ocuvana i najpre pazena honda ce sluziti. Motor je malo nervozniji za "pocetnike" ali jos ovih mesec dana prilagodjavanja pa do sledece sezone ce biti taman. Puno pozdrava i nadam se da cemo se vidjati po drumovima i imati nezaboravne lepe trenutke na zajednickim putovanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...