srle69 56 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Steta, meni su u struku OK ali su mi predugacke, meni je nogavica na svim pantalonama oko 100 cm, sta cu kad cale stedeo materijal pa sad imam kratke noge. Ne verujem da mogu da se skrate, a i da mogu, verovatno bi mi protektori bili na cevanicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zato rekao oko 107 duzina jel kad sednem na motor meni se podviju i ispadnu za 7 do 10 cmm krace ...ii to bez protektora ;D ;D imas i podesavanja na nogavicama a protektore mozes da spustis i podignes ima dodatni cicak traka na mestu gde idu protektori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan samo 3000 ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imas sms. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su im nogavice na krajevima, jel imaju kaiseve ili mogu da se podviju ? Bas mi se svidjaju, ali ne bih da uzmem pa da ih posle ja stavljam u oglase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju aj malo pojasni tu veličinu... od kuka 107 cm, ja sam visok oko 185, i oko 90kg, merio sa svoje farke one su oko 115 ???, a i ne bi bilo loše da okačiš još koju sličicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da nam da dimenziju od pocetka pa do kraja pantalona, znaci od najvise tacke pojasa sa strane pa do kraja nogavice i to kada ih stavi na pod i zategne, tako je najmerodavnije. Mozda je na to i mislio kada je rekao " od kuka " ali mozda nije tako merio? Preciznije,preciznije...ima nas raznih, a ne mozemo svi da dodjemo na probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,pantalone su odlicne ali su meni male,ali zato kao da su sivene za moju suprugu. Kako kazu nije kome je namenjeno nego kome je sudjeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 339 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pero, jbt,pantalone bile kod mene pre 10 dana da ih probam. Da si se ranije javio verovatno bih i tebi i prodavcu ustedeo vreme. Jbg. Nek je sa srecom voznjaaaaaa Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nabijaju kilometrazu,kada su meni male mogu zamisliti tek tebi. Snezi su ok. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 25, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan pantalone prodate sa srecom voznja i u zdravlje da ih nosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1437 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne pantalone za malo para. U zdravlju ih nosili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...