Jump to content

Moto Zajednica

RUMUNIJA 2009 - 3033km- duga ovogodisnja tura

Recommended Posts

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Bravo majstori...hvala za ovako lep putopis. Samo ste mi bacili dodatni mamac i obilje korisnih informacija za moj plan puta kroz RO. Bicu slobodan da se pred polazak obratim i direktno za po neki savet i info  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda CX 500C

Fenomalne slike sa putovanja,lika kojeg ste sreli u Vrscu predsednik i osnivac Gedeon Alfa kluba.Zove se Borivoje Vlaisavljevic-Buca.

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Fenomalne slike sa putovanja,lika kojeg ste sreli u Vrscu predsednik i osnivac Gedeon Alfa kluba.Zove se Borivoje Vlaisavljevic-Buca.

Nisam bio 100% siguran da se zove Buca, pa je bilo bolje da ga imenujem kao" lika", nego da pogresim ime.Ovom prilikom zahvalio bi se Bucu i clanovima kluba na gostoprimstvu i korisnim savetima.

• In memoriam, 61 postova

Svaka cast za turu. Bas mi se svidela.

Ipak drusto mnogo znaci.. Ja bih iso na slicnu turu ali trenutno niko od mojih drugara nije zaiteresovan.

Pa ako u buduce bude slicna tura voleo bih da se pridruzim...

Pozdrav Mare

05.8.2009  Beograd

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Lepa tura, dobar putopis i mnogo dobre slike su mi objasnile Susino odusevljenje ovom turom. :)

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S

Odlican putopis i sjajan predlog sa dosta detalja kako proputovati rumuniju.Svaka cast.PS.ne bi bilo na odmet da ste postavili kartu ca rutom kojom ste prosli

• Braveheart, 706 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

kako je lepa ova Rumunija... stvarno ste to docarali onako u fulu. Bash sam planirao ici u posetu dvorcu grofa drakuli ali busom  :'( tek sad vidim sta bi sve propustio ...

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Nikad nisam bio u Rumuniji ali mi je jasno da je to prelepa zemlja...stvarno lep putopis a ima sta i da se vidi.....

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Hvala na lepim komentarima. Trudio sam se da napisem ono sto sam smatrao da je najvaznije, cene smestaja, kvalitet, puta, a ostali deo svako doyivljava na svoj nacin. Ako nekome trebaju neke dodatne informacije neka se javi. Momci iy Vrsca takodje mogu dosta da pomognu u vezi putovanja u Rumuniju, obzirom da za Rumuniju jos uvek trebaju vize. Ja sam licno impresioniran Rumunijom i ne bi mi palo tesko da opet ponovim voynju. Jedino mi je zao sto nismo proveli vise vremena u Sibiu i sto nismo obisli Brasov ali tu je ova godina.

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S

Vec treci put citam Vas putopis i svaki  put mi se sve vise svidja.Iniciran ovim putopisom sam resio da prodjem ovom turom(vasim stopama) ;D.Veliki pozdrav

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Hvala na lepim komentarima. Trudio sam se da napisem ono sto sam smatrao da je najvaznije, cene smestaja, kvalitet, puta, a ostali deo svako doyivljava na svoj nacin. Ako nekome trebaju neke dodatne informacije neka se javi. Momci iy Vrsca takodje mogu dosta da pomognu u vezi putovanja u Rumuniju, obzirom da za Rumuniju jos uvek trebaju vize. Ja sam licno impresioniran Rumunijom i ne bi mi palo tesko da opet ponovim voynju. Jedino mi je zao sto nismo proveli vise vremena u Sibiu i sto nismo obisli Brasov ali tu je ova godina.

Mala ispravka. Za Rumuniju od 19. Decembra 2009. godine nisu potrebne vize ukoliko imate novi/crveni pasos. Vize su potrebne samo onima koji jos uvek koriste (stari) plavi pasos.

Inace, ovo je jedno od putovanja koje sam uvrstio sebi u "zbirku udzbenika" za nastupajucu sezonu ;) Svaka cast.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja