Milky 798 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kulture. Prosle godine drugar i ja se vozili na motoru u NS i u ul. Jozef Atile ima auto servis koji je zavrsio radni dan, ispred su parkirali nekog matorog Wartbutg-a koji je skliznuo na put i preprecio ulicu. Sisli sa motora preprecili put bikom da se nezalecu budale, da odguramo kola nazad na parking. Posto nam je trebalo celih 10 minuta da nadjemo nesto da stavimo pod tocak dolazi kralj u belom puntu bih table i legne na sirenu kao majmun. Ja se okrenuo i rekao mu da saceka 5 min da nadjemo nesto za pod tocak, kad on meni j... mamu i sve u porodici i opet na sirenu. Tu mi je pukao film ali sam se smirio kad me je zabolela ruka od njegovih vrata koje je zakljucao i podigao prozor. Toliko o kulturi mi hteli da pomognemo a moglismo cim levo, cim desno i gaaaaaassssss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan ah ta sirena.....prosle nedelje smo se vratili moja devojka i ja iz Barselone, za tih 4600 km ukupno nisam cuo 2 puta sirenu. Ljudi je tamo koriste samo ako je bas gusta situacija...vratimo se ovde i ne mogu sebi da se nacudim kako sam se za samo 17 dana navikao na bolje, da ovde ne mogu da slusam manijake koji sviraju za svaku sitnicu. A sto se tice kulture pozdravnjalja, mali je broj bajkera koji nisu mahnuli rukom ili spustili nogu ako su nas mozda obilazili, malo je vise bilo Italijana "mrguda" koji nisu hteli da odpozdrave, ali u FR i Spaniji, svaki. p.s. Putopis cu okaciti nadam se do kraja nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Priznanje za mali putić od 4600km!! Uz pomoć vaših reportaža gajimo nadu da ce se jednoga dana i ovde desiti promene na bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kulture. Prosle godine drugar i ja se vozili na motoru u NS i u ul. Jozef Atile ima auto servis koji je zavrsio radni dan, ispred su parkirali nekog matorog Wartbutg-a koji je skliznuo na put i preprecio ulicu. Sisli sa motora preprecili put bikom da se nezalecu budale, da odguramo kola nazad na parking. Posto nam je trebalo celih 10 minuta da nadjemo nesto da stavimo pod tocak dolazi kralj u belom puntu bih table i legne na sirenu kao majmun. Ja se okrenuo i rekao mu da saceka 5 min da nadjemo nesto za pod tocak, kad on meni j... mamu i sve u porodici i opet na sirenu. Tu mi je pukao film ali sam se smirio kad me je zabolela ruka od njegovih vrata koje je zakljucao i podigao prozor. Toliko o kulturi mi hteli da pomognemo a moglismo cim levo, cim desno i gaaaaaassssss. Sto nisi probao s kacigom a ne rukom:) Ja imam 2 retrovizora kuci kao ratni plen, jer isti nisu koristili, pa sam zakljucio da im ne treba, a pritom vazim za poprilicno stalozenog... Secam se da je pre 2 god u 2 navrata, Cehu i pokojnom Andreju stao motor u gradu, i nakon poziva jednom od nas, u roku od 10 minuta stvorilo nas se 15. To su lepi momenti za pamcenje ( i krkanluk posle opravke)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 15, avg...oko 13h na starom putu za Novi Sad, ja u svojoj patentiranoj pozi kada sa 'fullface' ne skinutom kacigom, stojim pored makine i varim pljugu a tip se zaustavlja, čini mi se u Škodi ili PUntu, izlazi iz auta, prilazi mi i pita me da li sam na cigaret pauzi ili nekoj nevolji! Zbunjen, odgovaram da sam na pauzi i na glas konstatujem da mora da je bajker na šta mi potvrđuje i svojim nickom u BJBu...čini mi se kao da je rekao Mrav ali sam zapamtio tatty znak za radijaciju na ramenu a takav mu je i avatar. Ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem. Možda zato i treba imati odštampani primerak 'pitstopa' sa svim adresama i brojevima telefona, zlu ne trebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Nkada nisam voleo da generalizujem, a mrzim da me stavljaju u grupe i podgrupe po bilo kojoj osnovi. Pitanje je kakav je ko covek, a da li je na Enduraljki , na Trkalici ili na konju potpunoi je svejedno. Ja cu uvek pomoci drugom coveku u nevolji ako imam priliku. Na bajkere samo vise obracam paznju nego na ostale. ++1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 15, avg...oko 13h na starom putu za Novi Sad, ja u svojoj patentiranoj pozi kada sa 'fullface' ne skinutom kacigom, stojim pored makine i varim pljugu a tip se zaustavlja, čini mi se u Škodi ili PUntu, izlazi iz auta, prilazi mi i pita me da li sam na cigaret pauzi ili nekoj nevolji! Zbunjen, odgovaram da sam na pauzi i na glas konstatujem da mora da je bajker na šta mi potvrđuje i svojim nickom u BJBu...čini mi se kao da je rekao Mrav ali sam zapamtio tatty znak za radijaciju na ramenu a takav mu je i avatar. Ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem. Možda zato i treba imati odštampani primerak 'pitstopa' sa svim adresama i brojevima telefona, zlu ne trebalo! Mrva je nadimak. Zao mi je sto nisam mogao stati i zduvaniti jednu sa tobom,ali sefica bila u kolima. Bice prilike. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...