scuba 15 Napisano Januar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sve ovo pa mi nešto milo oko srca. Interesuje me da li učlanjivanje ide po datumima ili mogu da dođem i učlanim se? Na žalost ne mogu u petak da dođem jer imam obavezu da idem na slavu kod porodičnih prijatelja. Časne verige apostola Petra. Svaka vam čast i sve najbolje u novoj biblioteci. Vidimo se nekad kad me put nanese u Vršac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi došao, ali pošto sam instruktor, ne znam kako je Ostoja raspoložen.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi došao, ali pošto sam instruktor, ne znam kako je Ostoja raspoložen.. ;D ;D ;D :D Nije jos krenuo na Zrenjanin! @ mc Mungos- ti kreni pa kad stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sve ovo pa mi nešto milo oko srca. Interesuje me da li učlanjivanje ide po datumima ili mogu da dođem i učlanim se? Na žalost ne mogu u petak da dođem jer imam obavezu da idem na slavu kod porodičnih prijatelja. Časne verige apostola Petra. Svaka vam čast i sve najbolje u novoj biblioteci. Vidimo se nekad kad me put nanese u Vršac. Vec se znamo preko raznih foruma,pricali smo vec o toj temi.Bice jos nekih manifestacija,lepog vremena imaces priliku da dodjes pa da te upoznamo.Do tada pozdrav ps.do tada i skupim neku kintu za plavu pticu iz 83.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]@ mc Mungos- ti kreni pa kad stignes [/glow] Trudiću se iz sve snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]@ mc Mungos- ti kreni pa kad stignes [/glow] Trudiću se iz sve snage. POVEDI I OVU SA SLIKE ( avtar ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mi je koleginica sa faxa. Doći ću sa ženom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Ko je propustio vecerasnje druzenje imace priliku da nadoknadi 13.02.2010.god u AERU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 23, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Po0štovani drugari Ostoja i Gorki su me posetili u rodnom kačarevu i tom prilikom obišli Svetsku Slaninijadu (ne znam koju po redu) i ostale kulturne i istorijske spomenike u Kačarevu. Ja sam se pokazao kao odličan domaćin te sam ih dočekao u pripitom stanju a do kraja druženja se usvinjio toliko da nemam pojma šta je bilo. Izvinjavam se drugarima još jednom i obećavam da ću sledeći put biti fin i da ću da pijem samo pivce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan @mcMungos Mogli bi da uzmemo neke pare za reklamu:Mesopromet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 24, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Ostoja reče da je često u njihovim objektima. Znači veran im je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo nas dva besposlena za Kacarevo na jednom motoru :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Posle upoznavanja turisticke manifestacije Kacareva,zavrsismo u KAFANI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 24, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa Znači, nemam pojma kad je ovo bilo. ;D Jasno se sve vidi iz mojih očiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan e da ne proda onaj moj r 68 iz 54g sada bi sigurno ija bio sa vama pozdrav za bmw ekipu ipuno lepih druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan U Zrenjaninu na uskrsnjoj akciji primljen novi clan KNM BMW Vrsac. Mc.Mungos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 4, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam sam sebi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na ulasku u elitu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 5, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? UUU VIŠE NISAM NAJTEŽI U KLUBU :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 5, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na ulasku u elitu! Hvala Mišo. Oduveka sam sanjao da me prime u Elitni Odred. Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? Praviću se a ovo nisam pročitao. ;D ;D ;D UUU VIŠE NISAM NAJTEŽI U KLUBU :'( :'( :'( Ćeraćemo se mi još. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? E jbg, džabe meni moj motor, sa mojih 91 kg... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? E jbg, džabe meni moj motor, sa mojih skromnih 91 kg... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 5, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to primljen zbog motora ili zbog kilaže? E jbg, džabe meni moj motor, sa mojih skromnih 91 kg... ;D ;D ;D Vežbaj malo, trudi se pa ćeš biti kao ja. Nije to preko noći došlo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo radim na tome, sa slaninom i pivom! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...