Jump to content

Moto Zajednica

BJBikers MOTO KONFERENCIJA

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ne znam da li je iko ikada pokusao da pokrene temu sa ciljem da se organizuje moto skup clanova BJBikers zajednice. Mislim da je ideja ostvarljiva, i ovim putem pozivam SVE CLANOVE da daju svoje misljenje o pomenutoj temi. Po meni, to bilo veoma korisno za sve nas (tu bi se blize i bolje upoznali, razmenili iskustva...) a i za druge (za sve ljubitelje motociklizma a i one koji to nisu, takodje za druge ucesnike u saobracaju) zato sto bi na primer, kroz takav jedan vid okupljanja koji ne bi bio samo klasican skup, ukazali na sve nase probleme, potrebe, naravno i na lepe strane "bajkerskog poziva" ... Ja bih to nazvao na primer, BJBikers MOTO KONFERENCIJA! Izvolite, ja sam dao ideju sad ste vi na redu...pa da se uskoro vidimo na jednom ovakvom skupu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ideja u svakom slučaju nije loša, mada ne znam kako će da se skupi nas 7862 člana na jedno mesto ;)

Ok, nisu ni svi aktivni ali nas ima baš podosta. Ne znam kako bi to išlo i gde bi trebao da skup bude, a da mesto postoji za sve nas.

Nekolicina nas se svakako skuplja i druži na raznim vožnjama...

No, bilo kako bilo, ako neko imao hrabrosti da organizuje ovakav skup :) ja ću doći...

• U prolazu, 0 postova

Trealo bi da se jave svi zainteresovani, to jest da se napravi organizacioni odbor koji bi odlucivao o detaljima vezanim za skup. Taj odbor bi nakon svakog skupa bio ocenjivan od strane clanova foruma i ucesnika skupa. Ukoliko bi bio ocenjen kao dobar on bi radio organizaciju i sledece god. a ako ne, bili bi zamenjeni, itd... Ovde je u pitanju samo volja pojedinaca koji su sposobni da sprovedu i organizuju ideje u dela...

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ja sam dao svoj predlog za mjesto  ;D a za vrjeme mora da se glasa ili sl da vidimo kad pashe vecini

Ima u onoj temi u gorepomenutom linku

Ona prethodna tema je zamrla iz ko zna kog razloga ;)

Gde čemo onda da se dogovaramo? Ovde ili tamo?

Svidja mi se ideja i bilo bi super da se organizujemo i skupimo! Ajde neka neko uzme organizaciju na sebe i odredi mesto i datum!

I meni se sviđa ideja, ali mogu ti reći da je organizacija tako nečega velik zalogaj. Sva zavisi, naravno, od broja učesnika, ali s obzirom da nas ima mnogo, ako dođe 1/3 aktivnih članova, trebaće nam stadion samo za parking :)

Bilo bi idealno da se ovakvo okupljanje organizuje jednom godišnje, pa da to preraste u tradijicu. "

1. Godišnja Konferencija BJB" ... čak dobro i zvuči ;D

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Svidja mi se ideja i bilo bi super da se organizujemo i skupimo! Ajde neka neko uzme organizaciju na sebe i odredi mesto i datum!

I meni se sviđa ideja, ali mogu ti reći da je organizacija tako nečega velik zalogaj. Sva zavisi, naravno, od broja učesnika, ali s obzirom da nas ima mnogo, ako dođe 1/3 aktivnih članova, trebaće nam stadion samo za parking :)

Pa bar stadion nije problem! ;D Salim se,ali stvarno treba ovu pricu isterati do kraja!

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Ma sta ima da se organizujemo za prvi put samo nek se zakaze datum i sve ce ici svojim tokom, spontano.

• Nesvrstan, 756 postova

Ma sta ima da se organizujemo za prvi put samo nek se zakaze datum i sve ce ici svojim tokom, spontano.

Tako je komso! Moze kod nas u kraju na dunavu/sljunkari!

Au bre pa nisam imao pojma da smo komsije, gde zivis?

A moglo bi i podno nasipa ima mesta za motore kolko ti dusa isce.

• Nesvrstan, 756 postova

Au bre pa nisam imao pojma da smo komsije, gde zivis?

A moglo bi i podno nasipa ima mesta za motore kolko ti dusa isce.

Kod Maxi-a u toj ulici! Moze tamo sam trcao kros kad sam bio klinac ;D!

kod Saleta frizera u komsiluku, pozdrav za tebe , a kad me vidis na crvenoj xl600 obavezno da se javis da se upoznamo 1 na 1

• Nesvrstan, 756 postova

kod Saleta frizera u komsiluku, pozdrav za tebe , a kad me vidis na crvenoj xl600 obavezno da se javis da se upoznamo 1 na 1

Dogovoreno ja vozim Madisona metalik sivog sa OGROMNIM koferom neces me promasiti sigurno a i sisam se kod Saleta!

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Ako nije bitno koliko smo dugo u BJ-u koliko smo kvalitetni i da li smo iz Beograda,evo ja mogu da obezbedim seosko fudbalsko igraliste za parkiranje i Dom za sastanak.Jedino ne znam bas gde u opste moze da stane 2-3 hiljade ljudi.

• Nesvrstan, 756 postova

Ako nije bitno koliko smo dugo u BJ-u koliko smo kvalitetni i da li smo iz Beograda,evo ja mogu da obezbedim seosko fudbalsko igraliste za parkiranje i Dom za sastanak.Jedino ne znam bas gde u opste moze da stane 2-3 hiljade ljudi.

Sto bi bilo bitno koliko si u BJB-u ili odakle si? Meni nema nikakve! Odlicna inicijativa!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja