Sheik 23 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Iz motora kad recimo na leru dam malo gasa pa pustim cuje se neki cudan zvuk, u stvari podseca na zveckanje ventila. Ako ga recimo vozim bilo kojom brzinom na malom broju obrtaja takodje se cuje kao da ventili lupkaju. Je li imao neko ovaj problem? Inace motor vuce odlicno, pali takodje, ne trosi ulje, sve u najboljem redu, jedino me taj zvuk po malo nervira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Najvjerovatnije se cuje lanac u masini. Nije ga problem dotegnuti ako je moguce, nadji nekog ko zna. Takodje je najava za promjenu istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao taj problem na kle masine su iste znaci lanac ili spaner, kao sto ti je i Boban rekao moze se dotegnuti ako nije previse istegnut i ako je spaner dobar, uglavnom teraj kod majstora pa ces videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan A pre toga proveri male šus plehove na auspusima. To su ti ukrasni limovi koji idu preko vara na uaspusima. Hoće da pukne var, pa zveckaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Ti plehovi mi nisu pali na pamet, a lanac mi nece biti problem da dotegnem, nego me mrzelo da bilo sta diram dok ne cujem je li imao neko slican problem. Hvala na savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imas stari tip spanera i nezateze lanac dovoljno.Imao sam identican problem na svom motoru. Sa novijim spanerom sam resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Primarni lanac u motoru - moze se videti kada se skine dekla kvacila. Nema spaner i ne zateze se, kada se malo istegne cuje se na leru i pri otpustanju gasa. Neka te to ne brine previse, to je uobicajeno za taj tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jul 31, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i meni culo u pocetku, a zavrsilo se.... procitaj temu "UmrEla mi HONDA - transplantacija u toku " i sve ce ti biti jasno otvaraj, proveravaj, menjaj sta treba na vreme... moze da pukne lanac, a onda nastaju prave muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim na ovoj slici ima spaner ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na lanac bregaste osovine.Primarni lanac kod EX500 agregata se skoro pa uvek cuje.Normalna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...