Charuga 769 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiras da su ljudi skepticni prema kombinezonu od 200 eura, a verovatno je mnoge sramota da nose tako nesto i ako vec nemaju Dainese,i kojekakve fensi firme vozice se u papucama i maicama....lol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam isti taj naručio iz luisa,treba da mi stigne ovih dana,a kacigu imam isto probajker,i zadovoljan sam.Cena je sasvim OK,da sam znao mogao sam ga kupiti od tebe jeftinije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da ga kupi nece se pokajati...ako nekom treba 58 br. imam na prodaju i odmah bi kupio ovaj 56...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1809 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne fali probiker kombinezonu. Ja imam kao Charuga i sasavim je dobar, a koliko znam veoma su slicni, s' tim sto je ovaj dvodelni cini mi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Prodat onom sto vozi u Fila original papucama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...