Jump to content

Moto Zajednica

Mislio sam samo da pitam koliko moze da razvije?

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svima, ja sam Bojan and Im an motoholic 2 ;D i to veliki ali trenutno vozim 4 tocka (sevnuce i bajk, samo da se oporavim od g.o.). Iz Sremcice sam i svake godine sam vas ispratio, kako i ne bi, pa moram detetu da pokazem 1000 dedamrazeva na celicnim konjima. :D Kako sam stigao ovde, posto se bavim poslom koji je usko vezan za tockove tacnije prodajem ih, jednog dana dovezao se jedan vas clan da promeni gume na kolima, gde ces da nadjes bolje mesto da upoznas bikera od prodavnice pneumatika. Posto sam primetio da se covek bavi ili bavio "nekim" sportom i da je starog kova (citaj fer play) udjosmo u pricu. Dodjosmo do motora, kaze: imam ja suzuki gsxr 1100 clan sam Bjbikers-a dodji na sajt, prijavi se, pogledaj sta ima. A ako planiras da uzmes 2 tocka nemoj da kupujes stranca, ima i kod nas dobrih motora, provereno! To je usledilo posle moje price kako sam vozio komsijinu, ne zenu vec kawu 999, i kako mi je srce ostalo na njoj, oh nesrecne li ljubavi :'( Lik me je iznenadio pozitivnim stavom i  nacinom razmisljanja, toliko da sam hteo da ga upitam gde radi kao volonter, ali zadrzah to za sebe. Pomislih ako je on toliko cool, mora da je i celokupna komuna Bjbikers-a. Nisam pogresio i od tada, bese to u Decembru prosle god, pratim sta se dogadja kod vas. Jos samo da ga pozdravim,  Charuga super su ti fotke sa putovanja, zavidim ti ;) POZDRAV SVIMA.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Cek, meni nije jasno sta koliko moze da razvije, komsijina zena ili kawa  ::)

Dobro dosao.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Dobro nam dos'o... precesljaj forum. Ima puno informacija za one koji se premisljaju oko kupovine i modela motocikla :)

• U prolazu, 1 post

Pozdrav Bojane...drago mi da si nam se pridruzio i nadam se da cemo uskoro i zajedno da se vozimo.....

DOBRODOSAO

Iskreno se nadam, ali kao sto rekoh, samo da se oporavim od godisnjeg. Idem u Hrvatsku na more( JEDVA CEKAM AAAAA), pa kada se vratim pocinje organizacija ;)

• U prolazu, 1 post

Dobro nam dos'o... precesljaj forum. Ima puno informacija za one koji se premisljaju oko kupovine i modela motocikla :)

Hvala druze, pratim forum vec duze vreme i mislim da znam sta cu uzeti, za pocetak. Da se razumemo nemam bas neko vozacko iskustvo. U stvari nemam nikakvo iskustvo,nemam ni "A". Par predjenih km je samo bacilo varnicu na bure benzina, i to je bilo presudno da resim, KUPUJEM MOTOR!!! Kada se malo ustelujem, dogodine, boze zdravlja, uzecu nesto ozbiljnije. Za sada mislim da bi mi MZ 250 sasvim odgovarao. Sta vi mislite, za pocetnika, polaganje, mislim, da ta kubikaza nije premala ? 

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Pozdrav svima, ja sam Bojan and Im an motoholic 2 ;D

...

Pozdrav i dobrodošao na forum.  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja