aca-pn 6324 Napisano Septembar 22, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sa jako tihe masine afrike si presao na mesalicu za beton punu eksera, potreban je period privikavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa jako tihe masine afrike si presao na mesalicu za beton punu eksera, potreban je period privikavanja posle KTM-a, obavezan jedan krug na Africi da se malo odmorim, pa tek onda udjem u kucu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako kad ti ktm postane tezak ti preguraj sherpu , uh pardon preguraj afriku iz one sherpe u drugu pa ce ovaj da bude laksi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi dao zeni da ga provoza..ne bi joj trebao vise u krevetu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nego nas novi orange druze kepo promeni li ti razmisljanje o "narandzastim sokocalima"? Postao mi motor nocna mora, kad ga god našrafim po gasu imam osecaj da ce sve ono da se raspadne i ode u 3 pm. ;D Znam o cem pricas, smeta me najvise sto iskusniji vlasnici sve to smatraju normalnim! Najjace mi je kad vlasnik KTM-a kaze da mu se nesto gadno cuje iz motora. Jbte pa cuje se gadno i kad izadje iz trgovine!!! Ako te tijesi kao ni ti, ni ja nista to ne razumijem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Najjace mi je kad vlasnik KTM-a kaze da mu se nesto gadno cuje iz motora. Jbte pa cuje se gadno i kad izadje iz trgovine!!! Imao sam taj slučaj da se nešto gadno čuje iz motora. Al´ zaista se gadno čulo :o . Husaberg je još gori što se tiče raznih zvukova iz motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma dok ima zvukova iz motora dobro je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dostojnog protivnika narandzastoj momcadi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dostojnog protivnika narandzastoj momcadi ;D Tako je, Rusi su nam uvek bili prijatelji, za razliku od Austrougara :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nešto me interesuje... Koliko je u našem društvu enduro/cross a koliko street/SM motora? Računaju se svi koje poznajete i koje možda samo viđate na ulicama. Kakav je odnos procentualno kod nas a kakav u svetu? P.S. Mislim na KTM, naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je enduro/cross kategorija brojnija,ali je zato ova druga grupa u blagom porastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moja stoka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da primetim..provalio sam da su enduro cross ljudi skroz i skoro uvek opiceni, nasmejani, saljivi i ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neko od vas narandžastvenih prolazio autoputem kod arene danas oko 16h ,mislim da je neki 690sm jbmliga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Septembar 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da primetim..provalio sam da su enduro cross ljudi skroz i skoro uvek opiceni, nasmejani, saljivi i ... ;D ..sto sam ja htio upravo za tebe da napisem ..prije samo neke ozbiljne teme , okupljanja cbx-ista i tako to a sad lokva, noge u vazduhu ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad predjem preko reke motor kao da na trenutak izgubi dotok goriva, posle toga nastavi jos par stotina metara i totalno se ugasi. Stanem, iskurblam ponovo i opet radi kako treba. Sta moze da bude uzrok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I tako par puta i precIces u temu DAL SE KTM TAKO CESTO KVARI Filter , voda , iskurblas(protjeras vodu) .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I tako par puta i precIces u temu DAL SE KTM TAKO CESTO KVARI Filter , voda , iskurblas(protjeras vodu) .... koji braco filter kad je usis ispod sedista, a predjem recicu koja jedva i noge ukvasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I tako par puta i precIces u temu DAL SE KTM TAKO CESTO KVARI Filter , voda , iskurblas(protjeras vodu) .... koji braco filter kad je usis ispod sedista, a predjem recicu koja jedva i noge ukvasi? Preladio se? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan PA to ili "struju" da skvasis pa da stane , ali mi nelogicno da iskurblas struju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dobro, znaci mozda se preladio ;D aj nek ostane na tome nego, koliko bre vasi motori imaju zuba na zadnjem lancaniku? kupio sam motor za sumu, al mi izgleda mali zadnji lancanik. malo bre zuba, samo 40 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Koliki je seriski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Koliki je seriski? Ako s dobro secam kod XTa je 45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene seriski od xt a u ostatka ekipe 50 ili 52 Koliki je seriski? kepo kad sam ja tvoj motor uzeo on je bio sa slik gumama zato je i taj lancanik stavljen radi vece max brzine sta mislis jel bi bio u takvom stanju da je po sumama vozen?? nov veci zadnji ktm-ov ti je 30 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...