Evil_Zo 8 Napisano Januar 21, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh i sliku, stavlja se na mesto rukohvata za suvozaca. To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja vec duke II iz 2005, tera te na gas iz dva razloga, prvi je sto ti lepo kad das gas, a drugi sto ako ne das gas, trese, cima, trokira tako da ako hoces da nastavis put moras da mu stisnes gas. Jednom mi je usled vibracija, na sred auto puta otpala poluga menjaca :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jasmine, ti si totalno ne uracunljiv!!! ;D Ima li neko obruc 19' za prednji tocak, nikako da nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Jasmine, ti si totalno ne uracunljiv!!! ;D Ima li neko obruc 19' za prednji tocak, nikako da nadjem... Obrucevi svih dimenzija i boja (eloksirani) PICCILO RACING HR. Split uvoznik za EXCEL obruce. Ako planiras na svoj motor racunaj na nizi prednji kraj za 5cm , ne odgovara prednji blatobran , brzinomjer nece raditi tacno ,promjena visine utice i na strujanje vazduha preko vizira ,visinu fara , bocna parkirna nozica ce najvjerovatnije biti preduga itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Thx za info... Svakako racunam na stvari koje si nabrojao ali verujem da je sve (lako) resivo. Puno Adv.-a se vozi sa 17/17 set up-om a ja bih 17/19 i to trajnu promenu. Zato trazim samo obruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jasmine, ti si totalno ne uracunljiv!!! ;D Ima li neko obruc 19' za prednji tocak, nikako da nadjem... Viktor NS 064 195 49 10, delovi za KTM, oprema i potrosni delovi AUNER Slobodno se pozovi na MENE!!! Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Januar 24, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A da li i ja mogu nosac kofera da potrazim kod njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A da li i ja mogu nosac kofera da potrazim kod njega ? Pokusaj, a i skini AUNER katalog da vidis da li ima..... http://www.auner.at/ Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces BRACO, dete se zaigralo...... Pa NE zna sta je KTM!!!!! Sale vozi kao furija!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta zaigro, rasturio ;D mali je kralj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta zaigro, rasturio ;D mali je kralj. A-ha to su mu i tati rekli kad je poslao upit kako je moguce da natjecateljski motor tako pukne po pola. ;D ...sve super, sve pet, ali niti su se ispricali niti su poslali novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sta zaigro, rasturio ;D mali je kralj. A-ha to su mu i tati rekli kad je poslao upit kako je moguce da natjecateljski motor tako pukne po pola. ;D ...sve super, sve pet, ali niti su se ispricali niti su poslali novi. www.165.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Mart 9, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim temu da ne potone u zaborav, a ujedno da se pohvalim kako sam polako nakockao ponesto opreme na ovog mog "crno-belog" predstavnika "narandzaste ekipe": Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predstavnik je opak ... samo jos da mu skines taj samar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Mart 9, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se zbog samara i hvalim ! Nije lako osedlati ovakvog divljeg mustanga i napraviti od njega vrednog radnog konja :D ! E jesam kauboj ............( doduse sa nedostatkom ukusa) ;D ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E dobro ti ovo dvotockasko drndalo ;D ..za kofer nema da brines , otpashce sam Nego jel znas nekog ko ima takve felge za prodati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Mart 9, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Za kofer ne brinem,nosac pravljen u majstorskoj radionici " SCUBA", KTM moze da pukne ali nosac ne, ovde samo moze da nosacu otpadne KTM, nikako da KTM-u otpadne nosac ! Inace za tockove ne znam gde ima da se nadju, ja svoje jos ne bih da prodajem, mislio sam, ako ga ne prodam, trebace meni ;D ! Pozdrav !............. Ii ako nacujem nesto za tockove javljam odmah ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan za vas narandzaste jel zna neko gde da nabavim ram za ktm gs ili exc 250 300 unapred hvala cika bure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sva sreca sto ti je crni motor pa ti se uklapa kofer, da je narandzasti morao bi traziti i kofer u istom tonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Mart 10, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan sva sreca sto ti je crni motor pa ti se uklapa kofer, da je narandzasti morao bi traziti i kofer u istom tonu I onaj nije narandzast nego narandzasto -crn, kao i ovaj sto je belo-crn, tako da ne bi bilo problema. Inace meni je motor i zabava a i radna masina i ja uvek dosta toga vucem uz sebe tako da mi motor bez kofera nema nikakvu svrhu osim nekog besciljnog jurcanja sto je mnogo lepo ali ja za to, na zalost, nemam vremena. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nista bez magicne crne kutije,kao na avionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Mart 10, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E bas tako! Ovo mu je svrha ! Doduse meni je potrebniji vise za obavljanje, da tako kazem, kurirskih poslova po gradu, ali mi se cesto nakupi i po 100 km dnevno, i to do posla , pa malo po gradu od poslovnice do MUP-a i nazad do kuce, i kad pogledam ne mogu da verujem da napravim za dan, samo obavljajuci posao po Beogradu, 100 km na dan. Za eventualni dalji put imam i tank torbu i kofer i gel sediste pa dokle izdrzim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan e nije me bilo sto godina... Daklem vlasnik DUKE 3 kupljenog prosle sezone na sajmu motora od pro motoa... presao 5500 km za sezonu... Sto se tice voznje, isao do Atine sa njim i nazad bez ijednog problema...poludeo je jedino na grcko gorivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...