perlx 536 Napisano Februar 24, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan KTM India najavio je izlazak modela 390 Adventure, pored Duke 390 i RC 390. http://www.motoroids.com/news/ktm-india-plan-revealed-rc-series-390-adventure-1190-adventure-lot-coming-us/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 24, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh 390 adventure bas deluje zanimljivo. Ako ima istu masinu kao Duke, to je 43ks, sasvim solidno ako ne bude pretezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono automatik u pozadini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono automatik u pozadini ? "Dukac" za qrčenje, "automatik" za svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 2, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od mislim negde oktobra do evo dan danas je moj KTM stajao u garazi. Napokon sam dosao kuci, stavio akumulator, povukao saug, pritisao START i..... UPALIO JE valjda na prvi zub! Joooj srece, miline i veselja Moj prvi KTM, nakon dugog posedovanja AT, pa samo sa njim i mogu da ga poredim. Razlika - poprilicna. Mnooogo prgavo i nervozno motorce. Verujem da cemo se lepo druziti, samo da ga ukrotim i da se detaljnije upoznamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne sekiraj i samo gas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Od mislim negde oktobra do evo dan danas je moj KTM stajao u garazi. Napokon sam dosao kuci, stavio akumulator, povukao saug, pritisao START i..... UPALIO JE valjda na prvi zub! Joooj srece, miline i veselja Moj prvi KTM, nakon dugog posedovanja AT, pa samo sa njim i mogu da ga poredim. Razlika - poprilicna. Mnooogo prgavo i nervozno motorce. Verujem da cemo se lepo druziti, samo da ga ukrotim i da se detaljnije upoznamo E, to je narandžasti potencijal, kako si lepo rekao " Moj prvi KTM " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh 390 adventure bas deluje zanimljivo. Ako ima istu masinu kao Duke, to je 43ks, sasvim solidno ako ne bude pretezak. Je, djeluje zanimljivo. Duke ima 139 kg, ovaj ako izađe biti će sigurno nekoliko kg teži, oko 145-150 kg. Uz dobru ciklistiku i ovjes, mogao bi biti sasvim solidan motorich. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 3, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, to je narandžasti potencijal, kako si lepo rekao " Moj prvi KTM " Pa posle vrlo kratke test voznje (nemam jos tablicu), mislim da nikako nece biti i poslednji KTM u ergeli Prvi utisci su vrlo pozitivni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 3, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad stavis tablicu i krenes na neku duzu voznju onda prenesi utiske, da vidimo dal si bajker il si Afrikanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se isprovocirati Jageru. Ja znam da ti beonjace polako dobijaju narandzastu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Mart 3, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan I levi djon rupu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 3, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad stavis tablicu i krenes na neku duzu voznju onda prenesi utiske, da vidimo dal si bajker il si Afrikanac U cetvrtak se krece Cuo sam se danas i sa Saghmeisterom, dobicu par guma koje je vozio celih 500km na Dakaru Tako da sam i problem guma, bar privremeno, resio Nudi mi i par "mousse"-a. Uzeti ili ostati na unutrasnjoj gumi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzNi kao ti daje coveka, al` ih cuvaj za Pescaru i tako to. Pretpostavljam da ih je izbusio da dobije manje od jednog bara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 4, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ne znam da li ih je busio.... No vec kad se nudi - uzecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan I levi djon rupu Ovaj KTM ima anlaser koji cak i radi, za razliku od tvog bivseg, mislim KTM-a. Ajde Jageru, samo pun gas i uzivaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Mart 4, 2014 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ubi mi zabavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 4, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se danas i sa Saghmeisterom, dobicu par guma koje je vozio celih 500km na Dakaru Tako da sam i problem guma, bar privremeno, resio Nudi mi i par "mousse"-a. Uzeti ili ostati na unutrasnjoj gumi? Pazi se sa tim gumama na asfaltu, posebno po ovom hladnom vremenu. A mousse takodje nije za asfalt, posebno za duze voznje po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Potrosio sam dva seta tih Gaborevih guma Michelin Desert, i mnooogo su dobre. Na asfaltu drze odlicno, kad je mokro lagano kao i svakom drugom, i sto je mi je cudno dosta dugo je trajala s obzirom da sam je dosta vozio po asfltu. Ubedljivo najbolja enduro guma koju sam vozio, al mnooogo skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 4, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Desert je odlican, potrosio vise komada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 4, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih nisam vozio, ali se secam da je Misa-pei imao problema sa tim gumama na asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosio sam dva seta tih Gaborevih guma Michelin Desert, i mnooogo su dobre. Na asfaltu drze odlicno, kad je mokro lagano kao i svakom drugom, i sto je mi je cudno dosta dugo je trajala s obzirom da sam je dosta vozio po asfltu. Ubedljivo najbolja enduro guma koju sam vozio, al mnooogo skupa. Imaš za nabaviti sada Pirelli Rally Scorpion, većina ih je vozila ovaj Dakar na njima, par 90/90-21 i 140/80-18 se može kupiti za 220-230 EUR. A zadnja čak ima i u dim. 120/100-18, čini mi se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh 390 adventure bas deluje zanimljivo. Ako ima istu masinu kao Duke, to je 43ks, sasvim solidno ako ne bude pretezak. Je, djeluje zanimljivo. Duke ima 139 kg, ovaj ako izađe biti će sigurno nekoliko kg teži, oko 145-150 kg. Uz dobru ciklistiku i ovjes, mogao bi biti sasvim solidan motorich. Kolko je za verovati ali stoji oko 124Kg bez goriva. http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/ad/09/17/ad09178769226a1fb9479ee0d878ac46.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 44 konja skoro 400 kubika...au ovo ce biti zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Desert je odlican, potrosio vise komada! I ja, odlicna guma… Kombinacija - pozadi desert napred T63, je verovatno najbolji kompromis za adv ride... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...