dkorsa85 200 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje "makine" na slicnoj turi.Jako lep deo srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovi putopisi kao vino,sto starije to bolje Ako po ovoj zimi ne mozemo da se vozimo bar mozemo da citamo i uzivamo,Oroku svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite jel bi moglo ovo sve da se obidje i izveze u jednom danu? Znaci da se isti dan vratim kuci. Ja sam malo blize Tari a i koristio bi najkraci put do dole preko Iloka, Race, Bijeljine i Zvornika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan E ovako cu ja ovog leta, sa dobrom ekipom, par dana...! Svaka cast na putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 8, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super tura. I ja planiram istu takvu pa cu te kontaktirati za informacije. Bravo za fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Super tura. I ja planiram istu takvu pa cu te kontaktirati za informacije. Bravo za fotke Daj druze malo slicica iz tvoje okoline, koja je prelepa. Letos bili na Zavojskom jezeru i odusevili se, a verovatno ove godine to ponavljamo jer polovina moje ikipe nije mogla da ide. Zao mi bude sto mnoge nase kolege slabo obilaze istocnu Srbiju, a ima toliko toga da se vidi i dozivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super tura. I ja planiram istu takvu pa cu te kontaktirati za informacije. Bravo za fotke Daj druze malo slicica iz tvoje okoline, koja je prelepa. Letos bili na Zavojskom jezeru i odusevili se, a verovatno ove godine to ponavljamo jer polovina moje ikipe nije mogla da ide. Zao mi bude sto mnoge nase kolege slabo obilaze istocnu Srbiju, a ima toliko toga da se vidi i dozivi. http://www.skyscrape...ad.php?t=655382 http://www.jugoistoc...mid=319〈=sr Ima i na google, otkucaj zavojsko jezero, vrelo pirot i stara planina i izaci ce ti brdo lepih fotografija... MA prelepih Pozdravi pusti poruku kad budete dolazili da se druzimo :-) Idi u rubriku Enduro, tu sam postavio rutu za off road pa ako ti se dopada mozes da dodjes. Spavanjac u karauli u Dojkincima ali da ne offujem,cepaj u enduro pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 9, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ajde prvo za mesano meso........kazu stari ljudi da ne treba mesati stvari a ni zene Da bi uzivao u punom ukusu jednog jela, jedne zene, jednog pogleda.........treba posvetiti duznu paznju i potrebno vreme.....to je hedonisticki stav koji mozda nije tvoj ali nije lose veruj mi......... Drugo, obicno mesano meso kod ugostitelja uvek izmami osmeh jer moze da ti "sredi" pun tanjir, da ti to lepo naplati a da sebi napravi neuobicajenu lepu razliku u ceni.........opet na tebi je da se odlucis. Ima jos nesto - kazes: Naime, jedan decko iz Rep. Srpske, 27. godina, je zapalio sve i pobegao, ubrzo su ga uhvatili, posle se saznalo da mu je bilo placeno, ali ne i ko je to uradio. Tu se i kugla raspala, sad su tu delovi te kugle. Mada mi nije jasno kako se kamena kugla mogla raspasti. ??? Kamena kugla je stena i kao i svaki drugi materijal na odredjenoj temperaturi ima problema da ostane u prvobitnom stanju...........tako i ova. Kada su sumski pozari stene "pucaju" i to se cuje na daleko a i vidi se posle pozara u vidu odrona i slicno...... Inace, sve pohvale za putopis........prelepo je....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ Marokanac Nisam sad, a ni te 2009. bio iskusan u pitanju jedenja po restoranima, vise volim domacu. Mesano meso mi je uvek dobro, valjda iz razloga sto volim kad se mesaju ukusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 10, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno, praznik za oci i dusu. Tara je moj san. Sto se tice klope, nema bolje jagnjetine sa raznja, kao u Hercegovini, produzite do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hercegovino eto nas. Jebem ga valda ce ovaj sneg da se otopi do juna. Zeljko Brate hrani jagnje da nezakrzlja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hercegovino eto nas. Jebem ga valda ce ovaj sneg da se otopi do juna. Zeljko Brate hrani jagnje da nezakrzlja. Oo brate, sve ce proci, pa i ova zima. Ako Bog da, da se vidimo sto prije i u sto vecem broju ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas dvadesetak u ekipi, i za bar polovinu sam siguran da ce doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Februar 21, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite jel bi moglo ovo sve da se obidje i izveze u jednom danu? Znaci da se isti dan vratim kuci. Ja sam malo blize Tari a i koristio bi najkraci put do dole preko Iloka, Race, Bijeljine i Zvornika. moze da se obidje sve u jednom danu,ja sam prosao malo drugacijom rutom preko Bajine Baste,Mitrovca oko Zaovinskog jezera pa preko Tare makadamom na Mecavnik,Kremnu,Uzice... Krenuo iz Vrdnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar putopis. Podseti me kada sam moju najdražu planinu pohodio pešice. Planinarenje je bilo uživanje, a dobih ideju da to uradim i na motoru. Što se tiče raznovrsnosti klope - bar je karakteristika naših ljudi ''moć rasute pažnje'' pa se mogu uklopiti i različiti ukusi sa roštolja. Samo neka je dobro i kvalitetno pripremljeno. A ugostitelj ako hoće da te potkrada, uradiće to na neki od brojnih načina. Samo... onda ide i negativna reklama. U mnogim putopisima ima naznaka tipa: ''Izbegavati kafanu, restoran, hotel..'' A ima i onih: Odlično! Obavezno zastati... Eto, i Marokanac nedavno potvrdi Severinov kmentar o hotelu u Rumuniji. Kda budem vozio Transalpinu i Trans F.. znam gde ću sigurno odsesti. Još jednom pohvala za lepu priču sa Tare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Februar 21, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan super putopis, a sto se tice mesanog mesa ja ga najbolje volim kao salatu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berik 0 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis, veoma lepo ispričano. Uzgred ona brana jeste predviđenja za akomulaciju pijaće vode, i to nesamo za Valjevo nego za ceo taj kraj. A što se tiče Zaovina mnogo si propustio. U svakom slučaju hvala za putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 14, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tare nikad dosta Super putopis i volim brate sto fotke imaju objasnjenje. Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i ovu Taru dodati na listu destinacija za ovo leto... ah.. vreme vreme. odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...