Jump to content

Moto Zajednica

Retrovizori,dal' i vas nervira.......??

Recommended Posts

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Vec danima hocu da otvorim ovu temu al' danas mi se ponovo desilo isto sranje i reko moram nemam izbora!

Naime vec danima u gradu gledam automobile odnosno njihove vlasnike kao voze sa sklopljenim retrovizorima (neki ih do duse i nemaju,stari jugici npr.)! Nije mi jasno kako im nije neobicno da nemaju pregled sta se desava iza i oko njih! Kako voze tako nije mi jasno!

Evo danas ja odem do grada,i u 29. Novembra ispred supa ja u levoj traci vozim 50-60 km/h ispred mene u desnoj traci autobus staje u stanicu a iza njega "gospdja" sa matizom (i sklopljenim retrovizorima) bez gledanja naravno pravo u levu trako odnosno na mene,ja se cimnem pobegnem u suprotan smer sva sreca nikoga nije bilo (nedelja nema guzve),sviram,psujem,masem.....nista "gospdja" normalno nastavlja bez problema dalje kao da se nista i nije desilo! Uhvati mene semafor jedan pa drugi "gospodja" ode,ja se malo iskuliram i stignem je na semaforu kod Sindjela,stanem pored nje i pitam :"Gospdjo,da li ste me videli malopre kad umalo predjoste preko mene?",ona odgovra:"Odakle si se ti stvorio?",ja kuvam (ponovo) i kazem:" Gospodjo ja sam iza vas ceo put jos od panceveckog mosta a kod supa me zamalo niste oborili jer ne gledate u retrovizor odnosno sklopili ste ga pa nemate usta da gledate!",kaze ona meni na to:"JU,vidi stvarno sklopljen retrovizor,a ja nisam ni primetila,bas ti hvala sine!",u tom trenutku se pali semafor i "gospodja odlazi svojim a j svojim putem!

Sta reci?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ništa ne kažeš, nego joj lepo otvoriš taj sklopljeni retrovizor i jednim oštrim pokretom ruke odozgo na dole pomiluješ isti i produžiš dalje  >:( >:(>:(

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

NIje gospodja kriva, nego instruktor i auto skola u kojoj je polozila. Svaki dan gledam kod mene ispred radnje gde radim kako zene nemaju blage veze sa parkiranjem, 10 puta se pomere napred-nazad da uparkiraju i na kraju opet pola auta na ulici...

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Secam se kada je moj komsija na staroj ladi(onoj sa okruglim farovima mislim da su to specijalke ili tako nesto)platio povecu kaznu kada ga je zaustavila milicija a on uopste nije ni imao retrovizor naravno sutradan je imao glanc novi.

Cudi me da se to(nemanje retrovizora)ne kaznjava?

I jos nesto posto se cesto cuje i bogami i vidi slucaj da kada automobilista obori da ne kazem pregazi motoristu pa ono cuveno NISAM TE VIDEO,po ovom novom zakonu kada napravis prekrsaj a imas i dete u kolima kazna je duplo veca,mislim da je tako trebalo i motoriste zastititi pa kada neko udari u motor da mu isto kazna bude duplo a mozda i troduplo veca pa da vidite onda kako bi se obracala paznje na motoriste.

Da nebi neko mislio da sam pristrasan zato sto vozim motor takodje vozim i auto i to mnogo vise nego motor ali realno govoreci automobilisti se mnogo bahato odnose prema motoristima.

Sorry za off.

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot

Desilo se i meni slično... Tetka se sa džipom isparkirala u desno direkt u mene... Ja trubim, ukopavam pored nje, derem se pokazujem retrovizor... Ona nešto galami i pokazuje kao da joj otvorim isti pošto je, jelte, sklopljen... Šta reći, ostao je da visi na nekim sajlama i žicama...

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Jednoj mojoj komsinici takodje jednom prilikom nije trebao retrovizor pa je udarila u auto koji je bio parkiran iza njenog jbg. zurila je negde devojka pa nije imala vremena da pogleda.Posle toga je jos kroz otvoren prozor pitala da li je udarila u nesto... ::)

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Hornet S

To je k`o dobar dan.

Davidoff,svaka cast na strpljenju.

Desavalo mi se,pa kad me jos neko isece,parkiram motor i taj dan vise ne vozim.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

U Subotici baš i nije slučaj da se vozi sa sklopljenim retrovizorima, bar nisam primetio :) Dešava se da po koja stara krntija uopšte NEMA retrovizor, o da...

A šta reći da kokoške koje voze.... Tragedija je to što je kriterijum za dobijanje vozačke dozvole OČAJNO NIZAK! Ako znaš da upališ auto i odvoziš 100 metara pravo, eto ti dozvola. I onda posle u saobraćaju kokoš umesto da snese jaje napravi karambol... Uh, da im @!#"$!"@##"$@ sve po spisku kako nekad znaju da me iznerviraju ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja