Rade koenig 1089 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Verujem da je normalna pojava ali aj da pitam. Hladan- crevo za vodu lako stisnem spoje mi se prsti, upaljen i vruc za 40% teze uradim istu stvar. Znaci nusu tvrda i naduvena da nemozes da ih stisnes u opste ali su bas bas znatno tvrdja negk kad je hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Septembar 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno, greje se tečnost i još pumpa radi pa se stvara odredjeni pritisak u sistemu Promenio Septembar 12, 2024 član bobangsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1089 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bobangsxr je napisao: To je normalno, greje se tečnost i još pumpa radi pa se stvara odredjeni pritisak u sistemu Naplasio me pametnjakovic kako je to jako lose i da je dihtug glave cao... Logika mi je bar na kolima kad je tako budu kao kamen i vidi se da na selni otekne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2051 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 1398 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima gorih hipo(moto)hondara na forumu i od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuba 0 Napisano Januar 15 U prolazu, 3 postova Lokacija: Farkaždin Motocikl: Honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, gde se se mogu naći ovakvi nosači bočnih kofera za TA 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jmkj 0 Napisano juče u 13:17 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Gde kupiti u SRB, koji brend, vidim popularni su lanci d.i.d plus JT lancanici da li je mozda najbolje original Honda delove uzeti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1944 Napisano pre 23 sati Drug član, 2716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji "fabricki"/"original" lanac koji Honda proizvodi. Koriste druge specijalizovane proizvodjacr DID, RK.Ja sam na Africi Twin imao ne bas sjajno iskustvo sa "fabrickim" DID-om koji Honda stavlja. Prosao sam kroz neku veliku stajacu baru. Nisam bio u mogucnosti da operem/podmazem lanac i sutradan je sav zardjao na povrsini.Na hard enduro motoru imam zlatni did i taj je top topova! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9482 Napisano pre 19 sati BJB Maxi Scooter Club, 6555 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jmkj 0 Napisano pre 14 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, rastkojokic je napisao: Ne postoji "fabricki"/"original" lanac koji Honda proizvodi. Koriste druge specijalizovane proizvodjacr DID, RK. Ja sam na Africi Twin imao ne bas sjajno iskustvo sa "fabrickim" DID-om koji Honda stavlja. Prosao sam kroz neku veliku stajacu baru. Nisam bio u mogucnosti da operem/podmazem lanac i sutradan je sav zardjao na povrsini. Na hard enduro motoru imam zlatni did i taj je top topova! Koliko moze da izdrzi km zlatni did, gde kupiti u SRB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 465 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj teca je fabricki lanac na AT 750 isterao 100.000 Km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1944 Napisano pre 7 sati Drug član, 2716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze da izdrzi km zlatni did, gde kupiti u SRB?Motoshop MRG sam ja uzeo. Ja ga imam za sada oko 70h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...