Pajacbr 0 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sachs X-ROAD 125, godinu dana star, presao 4000 km, upravo uradjen servis,promenjeni semerinzi na prednjoj viljusci, filteri, ulje, sve ostalo je u odlicnom stanju, lepo se vozi, max. brzina 105-110 km/h, potrosnja 2,5 do 3l na 100 km, prodajem ga jer sam kupio hondin skuter od 250 kubika inace cena sachsa je 1400 eura, a ako vam je puno dogovoricemo se, slike stavljam sutra cim ga slikam, e jos da dodam registracija je istekla pre deset dana tako da cenu spustam za registraciju! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ajde moze i neka zamena, nije sve u parama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan kymco super 9 isto god. i neki dogovor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kymco super 9 isto god. i neki dogovor? koliko je presao skuter? i u kakvom je stanju?, ako imas neku sliku pusti je da je vidim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za FZ 750 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodat, a i nevozi se, stoji i ceka novog vlasnika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38069.0 ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20607.msg270735#msg270735 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Može li zamena za Keeway speed 150cc crni 2007 god,ja baš jurim neki cross-supermoto, mada sa 150cc na 125cc ,a kolko mož da razvije bez vetra ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38872.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan broj???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Može li zamena za Keeway speed 150cc crni 2007 god,ja baš jurim neki cross-supermoto, mada sa 150cc na 125cc ,a kolko mož da razvije bez vetra ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38872.0 moze da ide oko 100-110 km, evo bas nedavno sam se trkao sa nekim tipom koji vozi keeway speed 150 (inace moj prijatelj), odro sam ga i u startu i na pravac, nema sanse pored sachsa, tako da me nezanima keeway! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Može li zamena za Keeway speed 150cc crni 2007 god,ja baš jurim neki cross-supermoto, mada sa 150cc na 125cc ,a kolko mož da razvije bez vetra ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38872.0 moze da ide oko 100-110 km, evo bas nedavno sam se trkao sa nekim tipom koji vozi keeway speed 150 (inace moj prijatelj), odro sam ga i u startu i na pravac, nema sanse pored sachsa, tako da me nezanima keeway! Pa varaš se moj je tjuniran ide 120-130kmh, ima veću diznu i sad mu stavljam protočni izduv tako da možemo na crtu kad hoćeš ;D A i taj drugar ti je bulja vozač . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, pa zato ga ti menjas, pa taj nece dugo, nije nesto ni dok je standard a kamoli kad se nabudzi, ovaj sachs je isao punim gasom do kosovske mitrovice i nazad i nije mu nista falilo, neznam da li bi keeway to izdrzao...!?, salim se, nemoj da se ljutis!, a sto se tice mog drugara stvarno nema pojma s voznjom, posle sam ja probao da vozim taj keeway i stvarno jako lose ide i nije bas nesto upravljiv, bas mi se nesvidja, nije ni upola ko sachs! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mislio sam da odustanem od prodaje sachs-a, ali upravo sam naisao na jedan motor koji mi se jako svidja i imam nameru da ga kupim, tako da cu sachs-a da dam i za 1000e, ali ova ponuda traje samo nekoliko dana, tako da ako je neko zainteresovan neka mi se javi sto pre na 0645792737! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jel prodat? Za malo, uglavnom mi nude neke zamene a mene vise interesuje kes, jel moguce da ljudi stvarno nemaju para..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, pa zato ga ti menjas, pa taj nece dugo, nije nesto ni dok je standard a kamoli kad se nabudzi, ovaj sachs je isao punim gasom do kosovske mitrovice i nazad i nije mu nista falilo, neznam da li bi keeway to izdrzao...!?, salim se, nemoj da se ljutis!, a sto se tice mog drugara stvarno nema pojma s voznjom, posle sam ja probao da vozim taj keeway i stvarno jako lose ide i nije bas nesto upravljiv, bas mi se nesvidja, nije ni upola ko sachs! Ma ok zezam se i ja,sachs je ok motor sigurno je ciklistika bolja nego kod keeway-a a i ubrzanje verovatno jer je kiwi fabrički uštinut mada i nije za brzine preko 100kmh,šalio sam se za diznu i moj je skroz fabrički. Elem sachs je super motorin ko hoće da ga pazari ja mislim da je 1000e više nego povoljna cena jer je nov oko 1700?, jedino neznam kako stoji sa servisima delovima? Kod mene je firma koja ih je prodavala u bloku45 na nbg-u zatvorila salon.Šteta što tako fin motorin neprati i adekvatna logistika(servis-delovi)kao što kiwi ima razvijeno po celoj evropi maltene,ne reklamiram ih ali za kiwi ima delova u izobilju, što nisam siguran za sachsa. Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pa iskreno da ti kazem ja sam ovde u zrenjaninu imao probleme sto se tice servisa, pravili su mi problem, da bi na kraju posle svih desavanja i posle jako neprijatnih situacija dosli ljudi iz beograda odneli motor i tamo kod njih odradili redovan servis, sto uopste nije ni malo profesionalno sa njihove strane, hvala bogu motor je fenomenalan i nemam nikakvih problema s njim, neznam kome bi se obratio ovde u zrenjaninu kad bi imao neke reklamacije jer je prodavnica u zrenjaninu takodje zatvorena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ja sam do skoro vozio takav i meni je bio odlican kao odskocna daska za dalje ali sam sachsa zadrzao. sad je njihov servis preseljen u Rakovicu u firmi DMB, kod manastira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jos aktuelan, zanimaju li te novi racunari...Taki mi poso... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, napokon sam ga prodao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kad pre?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, napokon sam ga prodao! kojau si cifru dobio ako nije tajna mozes i na pp i ja ga imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...