Columbia 1 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim sa novom Nolankom A vidim da ce i Versys imati "podnosljivu" cenu , pa da se onda i kompletiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 10, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Gde i posto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, super izbor za grad. Javni kakva je na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za slem, odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja da kupim....javi gde si pazario i posto ??? I jel imaju XXXXXXXL ??? Hvala unapred, :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li stavio komunikacijski sistem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja da kupim....javi gde si pazario i posto ??? I jel imaju XXXXXXXL ??? Hvala unapred' date=' :shock: :shock: :shock:[/quote'] Mototrade Beograd evo ti link pa pozovi mozda i za Janka ima ... http://www.mototradegroup.com/kontakt/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li stavio komunikacijski sistem? Ne pada mi napamet za onaj njihov BlueTooth da dam 250EUR. Kupio sam letos u Greciji (market Lidl) za 4EUR komunikaciju sa suvozacem cak mozes i i MP3 player da ubodes ' date='doduse ta komunikacija je zicana :cry: ali za 4EUR je bolja od svake bezicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U tom LIDLU sam kupio i tank torbu sa magnetima 13-25 litara (steluje se velicina) za 13EUR !!! Moze da se nosi i kao ranac na ledjima , a ove male torbice sa strane (jedna je za komunikaciju) skines pa nosis oko struka Dobio sam cak i mali katanac i navlaku protiv kise Nadam ce da ce moci da se stavi na Kawasaki Versys ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj bezicni sistem je prava pljacka....kosta skoro kao i kaciga, a mislim da nikako ne vredi te pare. Derikoze !!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj bezicni sistem je prava pljacka....kosta skoro kao i kaciga' date=' a mislim da nikako ne vredi te pare. Derikoze !!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:[/quote'] Slazem se u potpunosti, ali da pojasnim malo. Ta cena od oko 250EUR za BlueTooth komunikaciju je sa BlueTooth modulom ,sluskama i mikrofonom (ne zaboravi da ti isto treba i za suvozaca + kaciga). Osnovni kit samo sluske i mic je oko 50EUR bez BlueTooth modula, dobijes samo onako sa zicama. Mislim da je ovo moje resenje za 4EUR bolje Mocice da se budzi dalje i neki BlueTooth ali ne Nolanov ! Samo da kazem i ovo ... Kada sam zvao fonom MotoTrade rekli su mi da je kaciga 285EUR kada sam otisao da kupim rekli su mi i u radnji da je 285EUR ! Medjutim kada sam placao nisu smeli da prime EUR , onda su nesto racunali i naplatili u dinarima 23572 :twisted: Ja sam to tek izracunao kad sam dosao kuci da sam uredno podsisan za 300EUR Sutradan sam zvao i pitao u cemu je stvar i normalno objasnjenje je da oni racunaju EUR po valjda 82din ... cak mi je decko koji tu radi u 'salonu' rekao Ako ti je stalo bas za tih 5EUR evo dacu ti iz svog dzepa ,ali nije 5 nego 18 rekoh i spustih slusalicu !!! I samo jos ovo na slovenackom sajtu NOLANa je u to vreme kaciga bila 185EUR (sezonski popust) !!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima komunikacija u reziji NOLAN , evo linka : http://ncom.nolan.it/system/ncom_bluetooth_ENG.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru kacige, meni moja crna n102 stize 16.decembra :wink: , jeeeedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja imam nolan n102, i koshtala je 285 eura i kod nas, kad sam je uzimao i trazio bluetooth dobio sam n-com za 35 eur tako da nemam pojma shto je to kod vas tako :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan .....n-com za 35 eur tako da nemam pojma shto je to kod vas tako Zato sto se na sve nas , da izvinete na izrazu, israo taj tvoj kengur sa avatara pa nas deru kao ovce ))) A de ima ovaca ima i pastira da sisaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 11, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Salezem se u potpunosti Endurac . Sigurno da je bolje da ti neko donese kacigu spolja , samo sto ima jedno ALI. Ali ja kako sam merio glavudzu po Nolanovim merama na sajtu trebalo je onda da narucim velicinu L. I u radnji sam normalno trazio L . Ali L mi je bila toliko mala da sam je jedva navukao , bas premala . I eto sta bi bilo da mi je covek doneo kacigu a meni mala ?! Zato smo osudjeni da trpimo ove prevarante, bar za ove stvari sto mora da se probaju . Za ostalo ne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zato ti prvo odesh probash pa narucish velicinu , ne vidim problem u tome , nego endurac nije kengur nego pas ! ne vrijedjaj odje na forumu hehehehehehehehhe :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 11, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Corba do BG-a, zivkanja, narucivanja, mislim da bi me vise izaslo od tih 15 eur. Nego eto hteo sam samo da kazem kako se radi kod nas i to kod "GENERALNIH ZASTUPNIKA" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma opushteno shto se sjekirash, chekash dan za neshto vazno, i tad probash shto treba u bg i to je to , narucish nekom sa strane , za dobre stvari po povoljnoj cijeni vrijedi chekat kolko god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Decembar 11, 2006 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kanis li pobijediti , ne smijes izgubiti ! - Sir Oliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran 1 Napisano Decembar 20, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam poslom u Parizu i mogu da kazem da je N 102 com kaciga (sa sistemom komunikacija) apsolutni hit. Kosta izmedju 280 i 300 eur, sa sistemom (full) ide na 450 eur. Pod full mislim i kabl za slusanje mp 3 muzike a ne samo bluetooth. Pitao sam prodavca koja je cena za dve kacige sa full opremom i izasao je sa cifrom od 900 eur. Prodavci su mi pricali da je Nolan totalno prevazisao u prodaji konkurenciju iako je fakat da je ova kaciga srednji kvalitet. Okay visi srednji kvalitet. Niko na trzistu ne nudi integrisanu komunikaciju sem Nolana - sve ostalo je budzenje. BMW je nudio sistem 5 (800 eur) ali to je ustvari Shubert kaciga. Elem Shubert je digao ruke od saradnje (bar za ovu godinu). Smatra se da ce svi proizvodjaci biti prinudjeni da u sledecem periodu puste u prodaju kacige sa sistemom komunikacija jer ce ih trziste naterati na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan zato ti prvo odesh probash pa narucish velicinu ' date=' ne vidim problem u tome , nego endurac nije kengur nego pas ! ne vrijedjaj odje na forumu hehehehehehehehhe :roll:[/quote'] heheh ma znam da je pas nego lici na kengura....neko elegantno passce. Sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se na sve nas ' date=' da izvinete na izrazu, israo taj tvoj kengur sa avatara [/quote'] Nije to kengur, to je Cuko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 21, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije ni Cuko nego Mrnjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 22, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moram i ja da se pohvalim da sam danas pazario N-102 Com.....crnu, matrix, doduse nasla se kapa za rajka broj XL....Legla mi ko dupe na noshu, ko glavatom shamar....ko da je pravljena za mene !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...