Cope 215 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 20h pogibe motociklista na uglu Cvijiæeve i Djure Djakovicæa... Ne znam ko je èovek... Slikao kolega... Užas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Horor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Decembar 9, 2006 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan U jbtttttttttttttttttttt ! Ma idi sta je bre ovo vise :? :x :shock: :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! UZas uzas uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Gospode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih detalja ? Strasno, strasno, strasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa ponocnih vesti na TV Kosava: Dusan Tikovic, 1970 godiste, Honda CBR 900.... Ima li kraja ???????????????????????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 9, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rekose da je vozac automobila priveden i da je protiv njega pokrenut postupak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patak_BG 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo..bre ti odozgo!Sta si se namerachio ove sezone na nas? Strasno!!! ..pa ove sezone idu ne samo ne iskusni vec svi koje znamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 10, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, to je kod mene u kraju ne znam detalje rekose mi drugari iz kraja za nesrecu ali niko ne zna kako se dogodila ni putanje vozila kojima su se kretala. Uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ... uzzas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alo..bre ti odozgo!Sta si se namerachio ove sezone na nas?Strasno!!! ..pa ove sezone idu ne samo ne iskusni vec svi koje znamo!!! Prijatelju mislim da taj odozgo nema mnogo veze s tim, mnogo je tu do nas odozdo...U svakom sluèaju, šteta za èoveka. :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uh, užas... Šokiran sam... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga. . . Ode josh i jedan. Neka mu je laka crna zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Decembar 10, 2006 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam coveka zvali su ga Pljoske ! Voleo je da popije bio je mehanicar ovde kod mene u naselju ! dugo je zeleo svoju hondu i jbt...ode ! Dusan Dikovic 36 god. iz Bg-a poginuo je sinoc kada je svojom hondom cbr fajer blejd na raskrsnici ulica Djure Djakovica i cviceve udario u zadnji desni kraj bele lance.Motor je od siline udarca odleteo deset metara nazad,a nesrecni motociklista podlegao je povredama pre dolaska hitne pomoci ! Prema ocevidaca vozaci nisu mogli da vide jedan drugog.Jer se motociklista kretao u kolini za dva vozila levom trakom iz pravca grada ! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copkerovic 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Dusan Dikovic - Dule Covek koji NIJE bio od onih kurcevitih momaka koji voze motore zbog sminke, voleo ih je i nije pozirao. Cak je i priicao o tome kako nevoli kada vidi da neko divlja ili se kurci samo zbog poziranja. Naj pozitivnija licnost koju sam poznavao, voleo da se zeza i radio po ceo dan u garazi, jednostavno zaljubljenik. Sinoc sam sa njim u garazi pricao o tome i kako kupujem motor uskoro. Pomogao sam mu da ubalici kola u garaze ja kreno kuci a on da se malo provoza. Gledam sliku i neverujem da je u kombinezonu nije se ni presvukao otisao je na poslednji krug. NIJE bio pijan cak nije ni preterivao u tome. Znaci decko nije alkoholicar i nije zbog toga poginuo!!! Sta se sinoc desilo naslucujem ali jos ne znam celu pricu. Znam samo da je jedan zivot izgubljen. Za sobom je ostavio hiljade ljudi koja su ga VOLELI ne samo poznavali jer je uvek bio tu da pomogne kada treba, zenu i troje male dece koji su ga obozavali i vozali se sa njim na motoru povremeno. SVE U SVEMU BIO JE DOBAR COVEK KOGA STE ZELELI DA POZNAJETE I BUDETE U NJEGOVOM PRISUSTVU. OSTACE U SECANJU KAO VELIKI DRUGAR I SALJIVDZIJA. NEKA MU JE POKOJ DUSI ZIVECE U NASEM SECANJU. POSLEDNJI POZDRAV DULE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu ja laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 10, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa ljudi.Neznam sta vise da kazem.Neka mu je laka crna zemlja :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prema onome sto pise u Politici vozac Lancie je isao Djure Djakovica iz pravca Panceva i hteo je da skrene u Cvijicevu. Ocigledno je isekao nesretnog motociklistu koji je "zakacio" zadnji deo automobila i poginuo na licu mesta... :cry: Pocivaj u miru... :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti. Ionako tragicna smrt jos je, nekako tragicnija u Decembru. Mislim da Denisova ideja o kampanji stvarno ima smisla. Podizanje svijesti i informisanje je uvijek potrebna i dobrodosla preventiva. Ne sumnjam da ovde ima ljudi koji znaju kako se kampanja radi i planira. Ima vremena da se pripremi do pocetka sezone. Samo 1 spasen zivot opravdava trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Decembar 11, 2006 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Diskusiju koja se razvila sam prebacio u novu temu... http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...