Laki TC 14 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me konkretno da li neko zna nešto više o ovom modelu, pretražio sam forum i našao neke podatke ali...koji to modeli troše fabrièki ulje i kako proveriti stanje kvaèila i bregaste buduæi da su im to slabe strane kako neko reèe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 10, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se ja secam, Antek rece da su problematicni modeli do 95-te. Posle toga je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Laki TC samo mali off, kakav ti je to Korejski na tvom sajtu...Znaci haos, a ja sa Explorerom umesto sa Mozillom...zassu I google ads imate.... Steta, odmah sam ga ugasio kad sam video ko sve napada iz mraka.. mozda da napravite nesto malo laksse za svariti:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Endurac i više nego u pravu si. Sajt me je toliko nanervirao da ga više ni ne ažuriram, treba od nove godine da kupimo domen i hosting i onda æe biti sve ok, do tada nema ništa od sajta, sada æu i da izbrišem adresu u svom profilu. Hvala za sugestiju, odosmo u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me konkretno da li neko zna nešto više o ovom modelu' date=' pretražio sam forum i našao neke podatke ali...koji to modeli troše fabrièki ulje i kako proveriti stanje kvaèila i bregaste buduæi da su im to slabe strane kako neko reèe.[/quote'] Znam ja sve o tom modelu. Iskreno, ja ga ne bih uzeo. RSE je verzija sa oklopom i vjerovatno je motor o kojem govoriš godište 1991-1996, dakle stara mašina unutra. Imaju uèestale probleme sa razvodom nakon preðenih 50 tkm i jedino je pametno nabaviti kompletnu polovnu a ispravnu glavu, obzirom da su kao novi rezervni dijelovi skupi. Inaèe je motor super za vožnju, sharp je i zanimljiv i puno bolje ide od XTa. Al ako ima dosta km, bolje gledaj nešto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je 93. godište i ja ne èujem neke probleme unutra navodno je prešao 26000, i izgleda da je sve na njemu fabrièki. kakvi su što se tièe potrošnje ulja, jel to mogu proveriti samo po smesi koju izbacuje iz auspuha ili ima i druga caka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ... jel to mogu proveriti samo po smesi koju izbacuje iz auspuha ili ima i druga caka... Prekontroliraj nivo ulja i na autocestu od N.Sada do Beograda i natrag jedno tri puta, i onda vidiš koliko troši. Ne bi trebao trošiti više od 0.5 l na 1000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu ali sumnjam da æe mi bilo ko dati da mu provozam motor jedno 500 km pa da vidim da li mi odgovara...videæu još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Laki zaobidji ga.A ko prodaje taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdo sediste ko fosna, al zato Mikuni trosi ko zippo. (Moj utisak na dva kruga motorom po kraju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslusaj Anteka-a, jer je on jedan od malobrojnih koji se zaista razume i ima iskustva sa enduro motorima. Covek je redovni forumas i na inostranim sajtovima i koliko vidim prati materiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...