Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki dr 650 rse

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

interesuje me konkretno da li neko zna nešto više o ovom modelu, pretražio sam forum i našao neke podatke ali...koji to modeli troše fabrièki ulje i kako proveriti stanje kvaèila i bregaste buduæi da su im to slabe strane kako neko reèe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Laki TC samo mali off, kakav ti je to Korejski na tvom sajtu...Znaci haos, a ja sa Explorerom umesto sa Mozillom...zassu :) I google ads imate.... Steta, odmah sam ga ugasio kad sam video ko sve napada iz mraka.. mozda da napravite nesto malo laksse za svariti:)

Endurac i više nego u pravu si. Sajt me je toliko nanervirao da ga više ni ne ažuriram, treba od nove godine da kupimo domen i hosting i onda æe biti sve ok, do tada nema ništa od sajta, sada æu i da izbrišem adresu u svom profilu. Hvala za sugestiju, odosmo u off.

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
interesuje me konkretno da li neko zna nešto više o ovom modelu' date=' pretražio sam forum i našao neke podatke ali...koji to modeli troše fabrièki ulje i kako proveriti stanje kvaèila i bregaste buduæi da su im to slabe strane kako neko reèe.[/quote']

Znam ja sve o tom modelu. Iskreno, ja ga ne bih uzeo. RSE je verzija sa

oklopom i vjerovatno je motor o kojem govoriš godište 1991-1996, dakle stara mašina unutra. Imaju uèestale probleme sa razvodom nakon preðenih 50 tkm i jedino je pametno nabaviti kompletnu polovnu a ispravnu glavu, obzirom da su kao novi rezervni dijelovi skupi. Inaèe je motor super za vožnju, sharp je i zanimljiv i puno bolje ide od XTa. Al ako ima dosta km, bolje gledaj nešto drugo...

ovaj je 93. godište i ja ne èujem neke probleme unutra navodno je prešao 26000, i izgleda da je sve na njemu fabrièki. kakvi su što se tièe potrošnje ulja, jel to mogu proveriti samo po smesi koju izbacuje iz auspuha ili ima i druga caka...

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
... jel to mogu proveriti samo po smesi koju izbacuje iz auspuha ili ima i druga caka...

Prekontroliraj nivo ulja i na autocestu od N.Sada do Beograda i natrag

jedno tri puta, i onda vidiš koliko troši. Ne bi trebao trošiti više od 0.5 l

na 1000 km.

• U prolazu, 31 postova

Poslusaj Anteka-a, jer je on jedan od malobrojnih koji se zaista razume i ima iskustva sa enduro motorima. Covek je redovni forumas i na inostranim sajtovima i koliko vidim prati materiju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja