Skols 25 Napisano Jul 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Naime,predjoh vec uveliko 5000km i vreme mi je da uradim treci servis na skutercetu..u ovlasceni servis necu da teram,jer mi naplate (puuuno) ono sto mogu sam da odradim..na prvom su menjana ulja,na drugom ulje i filter vazduha (navodno trebalo) i sad treba da se radi treci.Da li neko zna sta je potrebno tu da se radi...svecica,ulje,filteri?Vreme mi je i da promenim rolnice i opruge kvacila jer se utromio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 22, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Javni se Čombetu sa Karaburme na 063/832-5448 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ventile nemas da bi ih stelovao, ulje nemas za menjanje, osim ako je neki problem u pitanju, ne vidim sta bi tu posebno trebalo da se menja. Eventualno ulje u prenosu da zamenis, a sto se tice rolnica i opruga to svejedno ne spada u redovan servis. Doduse, trosenjem rolnice gube na gramazi, tako da je moguce jedino da ti poveca broj obrtaja, sto u tvom slucaju moze da bude samo bolje, a nisu se sugurno tako brzo rasturile da bi morao da ih menjas. Svecicu mozes, a i ne moras da menjas, ukoliko motor radi kako treba, trebalo bi da svecica izdrzi bar 10000km, a ako i bude potrebe da se zameni ranije, sam ce ti motor to dati do znanja. U principu pogledaj u knjizici za tvoj motor sta se radi na kom servisu (nisi je dobio, ali nadji na netu za neku slicnu cvaju). Osim toga, nije lose da sve prekontrolises i dotegnes ukoliko ima potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...