Jump to content

Moto Zajednica

CAGIVA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Jesi li je sam pravio ili ti je neko pomagao?Pomesao sam te sa Saletom Pozarevcem iz Nisa!Greska!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Honda TA & scooterce

1988.god. zadnja serija (b-cc), manta je jedinstvena u srbiji. stanje dobro, cena 2200 Eura (SA 10 ALU FELNI I PANASONIC MP3)...

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Honda TA & scooterce

epa jbg, manta u tim godinama i u ovom stanju za manje para je nemoguce... napisao sam cifru ispod koje ni lud ne bi sisao...

• Integrisan, 10038 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Zbog trenutne finansiske situacije primoran sam da ponudim svoju Hondu za nesto slabije...

Dakle CBR1000F dajem u zamenu "kljuc za kljuc", treba zameniti zadnju gumu i u tvom slucaju akumulator posto bih svoj zadrzao.

Pozdrav Nenad.

post-4951-12879046034069_thumb.jpg

• U prolazu, 51 postova

Da li je ovaj motor mozda kupljen u Temisvaru?

Nesto mi poznato zvuci taj kvar sa bendiksom i akumulatorom, ali mozda je samo isti problem...?

Onaj u Temisvaru je imao i problem sa signalizacijom (nesto oko struje verovatno)...

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Zbog trenutne finansiske situacije primoran sam da ponudim svoju Hondu za nesto slabije...

Dakle CBR1000F dajem u zamenu "kljuc za kljuc", treba zameniti zadnju gumu i u tvom slucaju akumulator posto bih svoj zadrzao.

Pozdrav Nenad.

Cudi me da Honda jos nije prodata ! Imao sam prilike da je probam pre 2 nedelje ako se secas dolazio sam da je gledam   sa kumom .......i mogu reci da je stvarno retko dobro ocuvan model obzirom da sam imao ranije taj motor u vlasnistvu 4 god , masina prede kao svajcarski sat..sve sto si mi tada rekao je stvarno   bilo tako nista sakriveno ...........ko je u materijanoj mogucnosti a namerava da pazari ovaj model moja preporuka za coveka ali i za sam  motor  :)Srecno sa prodajom  a i buducem vlasniku da se lepo vozi kao sto sam i ja nekada na njemu punih 4 god :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja