dzonson 0 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto ga... pazario ga prekjuce, pa da se pohvalim nekom nije nesto, ali meni je sve na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa sreæom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, i zelim vam puno kilometara zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2870 Napisano Decembar 9, 2006 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan nek' ti je sa srecom i da puno lepih kilometara predjes ! Mnogo lep motor ! Koliko te je izasao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 9, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ooo cestitamo kolega cestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i lepo da se navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa novim prijateljem i pamet u glavu. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i puno kilometara :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecno! Ako te ne mrzi, napisi jos par detalja, recimo koliko te je motor izasao i sta jos mislis da je zanimljivo Meni licno su se ti SYM skuteri odmah dopali cim sam ih prvi put video, mislim da je to bilo ovog proleca na sajmu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke! nek je sa srecom... Motor nisam video do sada. Vrlo lepo izgleda. Malo pre mi kum javio da se i on ponovio, uzeo k7 600, ako se moze kazati k7 (model za 2007.). Idem da ga vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan lijepo, elegtno, neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Decembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Svidja, svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10336 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 4559 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecon i da se lepo provozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mahina nema sta!!! Da se druzite puno i puno kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Decembar 9, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep! Srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Decembar 9, 2006 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Moæan izgled! "Rajvaz" vožnja dok mašina ne postane deo tebe. A, posle - ISKUSNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonson 0 Napisano Decembar 10, 2006 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari, hvala puno na lepim željama! opet sam se iznenadio i uverio da sam u lepom virtuelnom okruženju osoba dobrih namera pazario sam ga pre tri dana u Teletrejdu, košta 2700€ u varijanti 125. uz pomoæ prijatelja, uspeo sam da se dogovorim oko povoljnijih uslova plaæanja... iako nemam baš nisaèim da ga uporedim, ja sam oduševljen kako vuèe magarca od 130 kila, pa èak i kada spakuje devojku ili drugara na suvozaèko sedište... razlika je primetna, ali on vuèe ok... zahvaljujuæi tome što nisam imao opremu, uspeo sam da navuèem prehladu , ali bi umro da ga nisam vozikao... danas sam kupio i jaknu i tako to, samo mi još odgovarajuæa kaciga fali pa da prestanem da se smrzavam kada sunce zadje u ova prva tri dana vozaèkog iskustva, shvatio sam koliko oprezan moram da budem... gradska vožnja je prilièno zahtevna za koncentraciju i divim se vama, koji pored svega morate i da šaltate brzine mislim da nisam pogrešio što sam pazario automatik, pa kada se naviknem na saobraæaj iz dvotoèkaške perspektive, kupiæu neki veliki motor. malo mi je vreme pokvarilo veèerašnju vožnju, ali biæe bolje, tek predstoje lepi dani u 2007. godini! hvala svima još jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Džonsone, èestitiam kupovinu. Pade mi na pamet, pominjao si poteškoæe u vožnji, stekoh utisak da nisi previše iskusan (ne zameri na ovome) pa bih te zamolio da iz svoje perspektiva objasniš šta je to što ti predstavlja problem. Mislim da bi bilo korisno da o tome prodiskutujemo, eventualno ti damo neke savete, a drugima ukažemo na detalje koji bi mogli da pomognu da bi se bezbednije i lakše vozikali. Mašina je stvarno lepa, da li je onaj veliki far dobar koliko dobro i izgleda? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se sa srecom vozis :wink: lep skut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Decembar 11, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan U srecci i zdravlju dugo da se :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan welcome to da club... koi je to model.... SYM... sreccno e da... pretpostvljam da je 4t... nie 2t right??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Decembar 11, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa sreæom, domaæine!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Decembar 13, 2006 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom!lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...