mirtom86 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Banja Luka, Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, nije me bilo bas dugo na forumu. Elem, vec sam jednom ovde dobio pomoc oko jednog problemcica sa kvacilom na mom MZ 251 i stvarno mi je puno pomoglo da to resim i evo hvala Bogu i dan danas je sve OK. E sad ineresuju me podaci, iskustva, misljenja i sve sto znate i misliti o motoru Gilera XRT 600, jer mi zapao za oko, ima ga jedan momak i rado bih ga pazario ali hocu prvo da se informisem. Guglovo sam ali slaba vajda. Pa ako imate nesto da kazete, pucajte! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 21, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Pazi samo da nije "osiromasena verzija" sa 27 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su ga ishvalili: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/gilera/gilera_XRT600%2089.htm I lepo izgleda, jedino ne znam da li ima delova, a treba o tome razmisljati za nesto 20-ak godina staro. Ako ti je slicna cena kao Yamaha XT, Honda TA ili KLE isto godiste, mislim da se ne isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirtom86 0 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Banja Luka, Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Imam sliku pa cu je okaciti, inace lik je ceni 2000KM ili ti 1000E neregistrovanu ali naravno ne bih da toliko imam i video snimak pa cu i to okaciti. Boja bi se morala odraditi ali to nije strasno jer imam kolegu koji to prilicno dobro radi. Pokazao mi je na par mesta plastikice gde su popucale pa bi i to trebalo resiti. Za masinu kaze da je ok, jedino mu alanser pravi problem, kao neki feder unutra otisao pa ne hvataju zubi kad ga startujes tako nesto mi je objasnio, pa smo palili na kurblu. Uglavnom je upalio. Inace, ima papire za nju od yamahe 350 ne znam koje i njene orginalne i vec je bila registrovana na te papire od 350ccm pa kako ti je volja. Ne izgleda lose na prvi pogled osim boje i tih sitnica, ali me interesuje kako se kao motor pokazala, pouzdana, delovi i td. Ipak bi da imam ok motor s kojim mogu da prevalim dosta kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirtom86 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Banja Luka, Loznica Prijavi odgovor kao problematičan evo je ta gilerica Pricajte ljudi, valjda znate nesto o tom motoru! Poznate su i meni fabricke specifikacije, ali me interesuje kako se pokazala u praksi, vasa iskustva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirtom86 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Banja Luka, Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bruja011 0 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: bataja Motocikl: gilera xr2 marathon Prijavi odgovor kao problematičan dali je prodana gilera i gde se nalazi .Moze neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...