gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au ovo je stvarno smesna cena za ovako lep motor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg.. imam apsolutno isti problem, shto se tiche prodaje mog.. da sutra ode, odmah bi doshao po tvoj ): jbna kriza.. ima li joj kraja.. Srecno sa prodajom!! odlichan motor!!! jel moze bar da se pogleda? mozda uspe da razbije maler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg.. imam apsolutno isti problem, shto se tiche prodaje mog.. da sutra ode, odmah bi doshao po tvoj ): jbna kriza.. ima li joj kraja.. Srecno sa prodajom!! odlichan motor!!! jel moze bar da se pogleda? mozda uspe da razbije maler koji motor iz ovih oglasa ti ne bi uzeo? nema oglasa ovde da istu recenicu nisi iskoristio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lol slichne rechenice su upotrebljene od strane mene i ortaka koji juri VX800, dok ja jurim TA ili BIG, nije namerno i sry na spamovanju, tek sam sada video :S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A koje je mesto u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na Bg table prebacen i sad je u Beogradu .Sto se tice malera imas telefon pa dodji vidi pa utepaj maler mozda i moj maler pobegne..... . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je gotova cena se vraca na 1600e . Za ljude koji su dolazili za vreme akcije da vide motor cena ostaje 1500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam udao moj auto za vise nego sto sam se nadao aj da usrecimo nekoga. Akcija 1400e do nedelje ako se ne proda najverovatnije ostaje u mom vlasnistvu i dalje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od sutra vozim forda tabanića. Motor je prodat neka je momku sa srecom i puno predjenih kilometara .Sto se tice moderatora mogu da brisu oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...