YOman 109 Napisano Septembar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Misliim da KDM nemoze svima da ispuni zelje.. Pa da...ali onda ne treba da obecavaju i lazzu! Losha im je pricha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali treba da se potrudi da izadje u susret ljudima koji voze motore koji oni prodaju prvenstveno, a onda i svima ostalima.... jer kako ce neko da kupi motor od njih kad ih drukaju za sve zivo... neozbiljnost i idiotizam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u obe prodavnice (ko ne zna druga je kod Arene, preko puta B92) i ljudi su ljubazni kao i uvek. Ima zanimljive robe na popustu, a kome trebaju lanac i lancanici (DID), cene su povoljne. Konkretno, za Yamahu xt 600 komplet lanac i lancanici X-ring 85 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan gledaj ovi iz kdm-a su super samo ako kupujes nesto sto ima u prodaji ako nesto oces da narucis nemoj ja sam tako narucio neke stvari koje nikad nisam dobio =) toliko o tome. servis je ok i ovako je ok ali neorganizacija je na nivou i kad se nesto naruci ceka se ... ili cak popizdis i odes i kupis u drugoj prodavnici hehehe =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja oduvek imam odlicnu saradnju sa njima i imam samo reci hvale. Sad, ako neki imaju drugacija iskustva, stojim iza toga da jedan covek-majstor-radnja itd. ne moze da bude dobar za sve. Uvek ima zadovoljnih i nezadovoljnih musterija i toga ima u svakom poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane pohvale za KDM i Dekija. Kod njih sam pazario auspuh LeoVince, koji jeste kasnio ali ipak smo mi u Srbiji gde je sve neizvesno, i od tada stalno dobijam neke popuste. Kupio sam kofer Givi (najpovoljnije), kocione plocice Nissin koje su se odlicno pokazale, sprej za lanac i sprej za poliranje svih materijala na motoru (odlicna stvar) a poklonio mi je 0,5l tecnosti za ciscenje vazdusnog filtera jer je imao samo pakovanje od 4l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi kaze gde je tacnije radnja kod buvljaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan imaš mapu na njihovom sajtu http://www.kdmmotors.com/kontakt/12-kdm-system-kontakti/1-kdm-system-doo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ih zvao. Od 5 stavki koje su mi trebale, nisu imali NIJEDNU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako vozim kymco dugo pa znam, narucio retrovizor za grand dink, leva plastika za nogu, akumulator, nikad nista nije doslo na vreme, uvek su bile neke lazi, cas stize danas, cas sutra, dok nije cale popizdeo i naterao ih da skidaju delove sa izlozenih motora , jedino za sitnice koje imaju u radnji je ok...o servisu ne bih ni da trosim reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih X/N puta zvao od marta ove godine da pitam za LeoVince i uvek se javljao neko drugi jer "kolega koji radi program auspuha nije tu", "još nije stigao", "zovite sutra", "kolega dolazi za 2 sata" pa onda sve u krug. Odgovoriše me tako lepo od LeoVince i otićiću kod Roberta u Adu čim nađem vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 14, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da odes do njih da pogledas, kad sam bio poslednji put imali su par izlozenih, pa ako ti odg neki, inace narucivanje kod njih ne dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na savetu mada suviše cenim svoje (a i tuđe) vreme, tako da ako čovek koji je zadužen za specifičnu robu nikad nije na radnom mestu, ne vidim zašto bih išao tamo samo da se nerviram i gubim vreme. Usput, lonac za moj motor je vrlo spicifičan i ne pasuje od drugih motora, mada to ne bih ni radio kad već treba da se izujem za ozbiljne pare. U svakom slučaju, njihov gubitak - ja ću sigurno kupiti kod Roberta u Adi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Zokki, u firmi Motobox u Novom Sadu imas dve vrste MIVV auspuha za tvoj motor, 021 / 679 1016. Cene su skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Zokki, ovako izgledaju MIVV izduvi na tvom motoru a cene . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvi na slici je INOX CONICO i kosta 23.860.- din na drugoj slici je CARBON OVALE RACING cena je 30.700.- din Od 1.Novembra 2009. MOTOBOX ima vansezonsko snizenje od 25 % na kompletan asortiman robe tako da rabat od 25% mozes racunati i na auspuhe koje vidis na slikama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan street triple jel mozes da mi kazes koja je cena MIVV auspuha za moj motoru Suzuki GSXR 750K6 i naravno ako imash sliku da vidim kako izgleda.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da je ovo tema o KDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako se lako upadne u OFF . . . ! Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan šta se dešava sa KDMom? sajt im ne radi. jel neko svraćao skoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja i necu uskoro boga mi... Neko mi rece da su izgubili zastupnistvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...