Jump to content

Moto Zajednica

KDM Systems, Kymco predstavnistvo

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova

ali treba da se potrudi da izadje u susret ljudima koji voze motore koji oni prodaju prvenstveno, a onda i svima ostalima....

jer kako ce neko da kupi motor od njih kad ih drukaju za sve zivo... neozbiljnost i idiotizam...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova

Bio sam danas u obe prodavnice (ko ne zna druga je kod Arene, preko puta B92) i  ljudi su ljubazni kao i uvek. Ima zanimljive robe na popustu, a kome trebaju lanac i lancanici (DID), cene su povoljne. Konkretno, za Yamahu xt 600 komplet lanac i lancanici X-ring 85 eura.

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: CBR 600 F4i Sport

gledaj ovi iz kdm-a su super samo ako kupujes nesto sto ima u prodaji ako nesto oces da narucis nemoj ja sam tako narucio neke stvari koje nikad nisam dobio =) toliko o tome. servis je ok i ovako je ok ali neorganizacija je na nivou i kad se nesto naruci ceka se ... ili cak popizdis i odes i kupis u drugoj prodavnici hehehe =)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ja oduvek imam odlicnu saradnju sa njima i imam samo reci hvale.

Sad, ako neki imaju drugacija iskustva, stojim iza toga da jedan covek-majstor-radnja itd. ne moze da bude dobar za sve.

Uvek ima zadovoljnih i nezadovoljnih musterija i toga ima u svakom poslu.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008

Sa moje strane pohvale za KDM i Dekija.

Kod njih sam pazario auspuh LeoVince, koji jeste kasnio ali ipak smo mi u Srbiji gde je sve neizvesno, i od tada stalno dobijam neke popuste.

Kupio sam kofer Givi (najpovoljnije), kocione plocice Nissin koje su se odlicno pokazale, sprej za lanac i sprej za poliranje svih materijala na motoru (odlicna stvar) a poklonio mi je 0,5l tecnosti za ciscenje vazdusnog filtera jer je imao samo pakovanje od 4l.

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

e ovako vozim kymco dugo pa znam, narucio retrovizor za grand dink, leva plastika za nogu, akumulator, nikad nista nije doslo na vreme, uvek su bile neke lazi, cas stize danas, cas sutra, dok nije cale popizdeo i naterao ih da skidaju delove sa izlozenih motora  :), jedino za sitnice koje imaju u radnji je ok...o servisu ne bih ni da trosim reci

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Ja sam ih X/N puta zvao od marta ove godine da pitam za  LeoVince i uvek se javljao neko drugi jer "kolega koji radi program auspuha nije tu", "još nije stigao", "zovite sutra", "kolega dolazi za 2 sata" pa onda sve u krug. Odgovoriše me tako lepo od  LeoVince i otićiću kod Roberta u Adu čim nađem vremena

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Jedino da odes do njih da pogledas, kad sam bio poslednji  put imali su par izlozenih, pa ako ti odg neki, inace narucivanje kod njih ne dolazi u obzir.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Ok, hvala na savetu mada suviše cenim svoje (a i tuđe) vreme, tako da ako čovek koji je zadužen za specifičnu robu nikad nije na radnom mestu, ne vidim zašto bih išao tamo samo da se nerviram i gubim vreme. Usput, lonac za moj motor je vrlo spicifičan i ne pasuje od drugih motora, mada to ne bih ni radio kad već treba da se izujem za ozbiljne pare. U svakom slučaju, njihov gubitak - ja ću sigurno kupiti kod Roberta u Adi

• Svrati ponekad, 212 postova

Prvi na slici je  INOX CONICO i kosta  23.860.- din

na drugoj slici je CARBON OVALE RACING cena je 30.700.- din

Od 1.Novembra 2009. MOTOBOX ima vansezonsko snizenje od 25 % na kompletan asortiman robe

tako da rabat od 25% mozes racunati i na auspuhe koje vidis na slikama  :).

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

street triple jel mozes da mi kazes koja je cena MIVV auspuha za moj motoru  Suzuki GSXR 750K6 i naravno ako imash sliku da vidim kako izgleda.Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja