djura 28 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Troy i novi 1098 oborili rekord staze na Kyalami. C/P sa jednog slovenackog sajta. Verujem da svi razumemo.. Svetovni Superbike prvak, Troy Bayliss je neuradno postavil nov rekord steze na dirkališèu Kyalami v Južni Afriki. Najboljši èas steze je dosegel s skoraj serijskim Ducatijem 1098. Sicer pa to ni absolutni rekord steze, gre za rekord med serijskimi motocikli. Absolutni rekord je leta 2000 na dirki WSB-ja dosegel Carl Fogarty, Bayliss pa je za njim zaostal za 3 sekunde. i jedna veri naaaajs pikèr sa dogadjaja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika je perverzna, ali skoraj serijski znaci nije serijski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koja si ti picajzla! Pusti coveka da obara rekorde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 8, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je vrlo bitno to sto motor nije serijski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veri naaajjjjjjsssss pikc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika je perverzna' date=' ali skoraj serijski znaci nije serijski [/quote'] Kolko sam nasao na netu od tog skoraj motor ima Termignoni izduve i malo je "dzarano" po CPU i to je sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 1098 nije homologovan za SBK, vec voze na 999 masinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 8, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs :kul: Samo, u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zna! Evil-e ovaj skoro pa kao ti obara krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink: Kako nije, pa ja sam Stroma sa Pilot Road pre 3 nedelje oborio jos vise :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink: Kako nije' date=' pa ja sam Stroma sa Pilot Road pre 3 nedelje oborio jos vise :mrgreen:[/quote'] Ko zna zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 9, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je izgleda zato sto si stavio druge izduve i promijenio CPU (ili mapu) Mislim kad se stave tockovi drugi to nije serijski motor a ne ovi slikovi i samo CPU i Termignoni sta je to petnaestak konjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo' date=' u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink:[/quote'] I još ima lufta... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs :kul:Samo' date=' u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink:[/quote'] Vozio je sa serijskim Pirelli Dragon Supercorsa gumama. Znaci Bayliss definitivno nije serijski vozac :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio je sa serijskim Pirelli Dragon Supercorsa gumama. opa..prc! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs :kul:Samo' date=' u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink:[/quote'] Vozio je sa serijskim Pirelli Dragon Supercorsa gumama. Znaci Bayliss definitivno nije serijski vozac :roll: E, baš sam hteo da kažem da ga potpuno razumem što bez bojazni toliko obara, tako smo i Nat i ja obarali, sve mi patike izguljene... Pirelli Dragon Corsa Jedino što nam nije varnièilo... (Bogu hvala!) najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 10, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Veri najs :kul:Samo' date=' u ovom nagibu definitivno nije serijska guma :wink:[/quote'] Vozio je sa serijskim Pirelli Dragon Supercorsa gumama. Znaci Bayliss definitivno nije serijski vozac :roll: Pirelli Dragon Supercorsa je race guma. Mozda se nisam dobro izrazio, kada sam rekao "serijska", mislio sam onu sto se isporucuje sa kupljenim motorciklom. Ne vjerujem da se Dukati isporucuje sa ovakvom gumom. E' date=' baš sam hteo da kažem da ga potpuno razumem što bez bojazni toliko obara, tako smo i Nat i ja obarali, sve mi patike izguljene... Pirelli Dragon Corsa Jedino što nam nije varnièilo... (Bogu hvala!) najzli Najzli, tvoja guma je Pirelli Diablo Corsa :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaba i ja letos u Svajcarskoj naletesmo na tipa, instruktora BMW koji je po Alpima ucio novinare da voze kao...pa onako, kako bi trebalo. Ovo je PREDNJA guma njegovog BMW-a. Zadnju je, naravno, bilo glupo da slikam: Ima li ko bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Dragon Supercorsa je race guma. Mozda se nisam dobro izrazio' date=' kada sam rekao "serijska", mislio sam onu sto se isporucuje sa kupljenim motorciklom. Ne vjerujem da se Dukati isporucuje sa ovakvom gumom. [/quote'] Nije to race guma, a Ducati 1098 se isporucuje sa tim gumama. Postoji i Pirelli Supercorsa Race model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 10, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Dragon Supercorsa je race guma. Mozda se nisam dobro izrazio' date=' kada sam rekao "serijska", mislio sam onu sto se isporucuje sa kupljenim motorciklom. Ne vjerujem da se Dukati isporucuje sa ovakvom gumom. [/quote'] Nije to race guma, a Ducati 1098 se isporucuje sa tim gumama. Postoji i Pirelli Supercorsa Race model. Nekako je logicnije da je vozio pistu na Race varijanti, al' dobro. Racing supersport: http://www.pirellityre.com/web/catalog/moto/moto_catalogo_schedaDescription.page?categoria=/catalog/moto/racing/racing_supersport&vehicleType=MOTO&product_id=3535&uri=/pirellityre/en_IT/browser/xml/catalog/moto/MOTO_MV_DIABLO_SUP_COR_PRO.xml Hypersport: http://www.pirellityre.com/web/catalog/moto/moto_catalogo_schedaDescription.page?categoria=/catalog/moto/hypersport/none&vehicleType=MOTO&product_id=3538&uri=/pirellityre/en_IT/browser/xml/catalog/moto/MOTO_MV_SUPERCORSA_PRO_HIP.xml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Eto kao sto vidis ne spadaju u race, nego u hypersport gume. Evo jedan ekstremni nagib, ako ne gresim Michelin Power Sport. Jeste malo off topic, ali tako se diskusija razvila. Cini mi se da Michelim Power Sport dozvoljavaju nagib do 51 stepen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 10, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Eto kao sto vidis ne spadaju u race' date=' nego u hypersport gume. Evo jedan ekstremni nagib, ako ne gresim Michelin Power Sport. Jeste malo off topic, ali tako se diskusija razvila. Cini mi se da Michelim Power Sport dozvoljavaju nagib do 51 stepen.[/quote']Ja imam Michelin Pilot Power koja je Hypersport guma (Pilot Sport je ako se ne varam drugi model i to u sport-touring klasifikaciji) i ona dozvoljava nagib od 45 stepeni kao i ostale gume, jedino novi model Michelin Pilot Power 2CT (Two Compound Technology) dozvoljava nagib od 51.2 stepena i homologirana je za cestu (trenutno je to jedina cestovna guma koja omogucava nagib veci od 45 stepeni): http://www.motori.hr/Michelin_Pilot_Power_2CT_proizvod_godine_1613.html Izvinjavamo se forumasima za off... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta 2CT prednja i zadnja kod nas i u inostranstvu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm u tom tekstu procitah da je razlika po krugu 2,4 sekunde a u videu rekose eight :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma imate tri verzije 1098 ovo mora da je s ona najskuplja od 20 000 cim im terminjoni , al stvarno ne znam ko rehe, skoro kao evil obara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...