jasminko VIR 1447 Napisano Avgust 31, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A neka robna razmena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zver! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Avgust 31, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan KO ? Jel JA ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze prelep motor Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A neka robna razmena ? Za mog druga Jasminka sve moze!!! I ne samo da moze nego MORA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zver! Dodji da ga provozas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja da ga provozam ali ne odgovaram za posledice! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Septembar 1, 2009 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da mora, al' ako moze, dobro bi bilo . Znas sve po stavkama, nista se nije promenilo,kombinacija malo robe, malo para, malo motora, sve u igri, pa ako moza da svima bude lepo, osim onima koji nas ne volu. :D ! A crn ti taj ZX, bas djavolast, prvi u selu da budem ! A kol'ko moze najsporije da ide ? Reko da nije mnogo brz ? Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas da mora, al' ako moze, dobro bi bilo . Znas sve po stavkama, nista se nije promenilo,kombinacija malo robe, malo para, malo motora, sve u igri, pa ako moza da svima bude lepo, osim onima koji nas ne volu. :D ! A crn ti taj ZX, bas djavolast, prvi u selu da budem ! A kol'ko moze najsporije da ide ? Reko da nije mnogo brz ? Pozdrav ! STA NUDIS? ILI ME ZOVNI NA 064/660-4444 PECA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zver! Dodji da ga provozas! Cini mi se da nemam ja kohones za to. Samo od citanja onog opisa o voznji ove zverke sam se najezila (pozitivno), bojim se da bi me mnoooogo zanimalo kako je in real life kad zavrnes gas. Do kraja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zver! Dodji da ga provozas! Cini mi se da nemam ja kohones za to. Samo od citanja onog opisa o voznji ove zverke sam se najezila (pozitivno), bojim se da bi me mnoooogo zanimalo kako je in real life kad zavrnes gas. Do kraja. Znaci mogu da budem pisac horor romana!!! Pa ne preostaje mi nista drugo nego da te provozam Ustvari novi oglas glasi: Motor nije vise na prodaju! Sluzi u kmercijalne svrhe! Vozim zainteresovane krug po gradu za 10e! Navali narode!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 75000E!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...