mikica 8 Napisano Decembar 7, 2006 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sezona moto skupova zavrsena mogli bi da okacite na sjt Zurke koje su planirane ove "ZIME" nesto kao kalendar skupova i postoji li uopste neko "pravilo " ko kada i gde organizuje zurke bar sto se klubova tice.Ovo se ne odnosi na arhangele za njih cinimi se da svi znamo da slave slavu i da je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 23.12 Mk Mancula Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 23.12 Mk Mancula Cacak Srbija= zemlja ludaka!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 23.12 Mk Mancula Cacak Srbija= zemlja ludaka!!! :twisted: Sto tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 8, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako zasto? Pa kada se mogao voziti motor 23.decembra u Srbiji uopste? Planiras moto (mini) okupljanje u doba kada svi vec jure termine za skijanje u normalnim prilikama, eto, mislim da je zato napisao da je ovo zemlja ludaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Elephant u Nemackoj? Meni je to do jaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' kako zasto? Pa kada se mogao voziti motor 23.decembra u Srbiji uopste? Planiras moto (mini) okupljanje u doba kada svi vec jure termine za skijanje u normalnim prilikama, eto, mislim da je zato napisao da je ovo zemlja ludaka.[/quote'] Lancia ali ovo nije moto-skup nego zurka! Svaka cast obome ko se uputi dole motorm 23. decembra ali ja sam planirao nesto sa malo vise tockova za to desavanje! Ovo nije nista novo! Zimske zurke su i napravljene da bi se ljudi koji idu po moto-skupovima mogi vidjati i preko zime. Osim ove zurke imas i tradicionalnu zurku u PA u organizaciji Mc Coyote negde oko 20. februara. A Elephant u Nemackoj? Meni je to do jaja! Ovo nije zurka vec moto-skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je to MOTO SKUP ali je moj odgovor bio na njegovu konstataciju kako moze motor da se voz decembra meseca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sto tako? Pa zbog naslova teme! :wink: Pošalica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi ce mo u u februaru da pravimo Winter bike party sa jedno tri grupe koje ce da sviraju.Na prosloj zurci bilo je blizu 500 stotina ljudi! Ali otom potom. Bicete blagovremeno obavesteni! :rock: :rock: :rock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr ti se ugruva ali se brzo opravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj zurci bilo je blizu 500 stotina ljudi! :roll: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj zurci bilo je blizu 500 stotina ljudi! :roll: :?: :?: Ko je bio mogao je da vidi,a ko nije i,imace prilike da se uveri!Bilo je prodato oko 390 karata, ali je dosta njih uslo fraj u kasnijim satima, al samim tim i dosta propustili! Miko, sta je ostalo od vasih klubskih obelezla sto niste prodali na skupu u Batochini i kome mogu da se obratim za ista! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan drigo sam nesto primetio ssaallee 500 stotina ljudi:koliko je to kada se izracuna.Ne verujem ti da su svi stanovnici Kragujevca bili na toj zurci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan drigo sam nesto primetio ssaallee500 stotina ljudi:koliko je to kada se izracuna.Ne verujem ti da su svi stanovnici Kragujevca bili na toj zurci Ne kapiram!? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 500 stotina=500x100=50000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan :jos_piva: :jos_piva: :jos_piva: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, ne rece mi kome mogu da se obratim za one majce koje ste prodavali na skupu, ako ih jos ima!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Miko' date=' ne rece mi kome mogu da se obratim za one majce koje ste prodavali na skupu, ako ih jos ima!?[/quote']Pogledaj postu,a za ovu tvoju racunaljku ,,astalska taxa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 22, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobih zvanicnu informaciju:sutra (u subotu 23.12.)je zurka sa pocetkom od 17 sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 23, 2006 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A sto se ne bi vozilo u decembru?! Sve dokle nema leda moze da se tera:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se ne bi vozilo u decembru?! Sve dokle nema leda moze da se tera:) Vidi ti nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 24, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma ne, vidi TI nje....da se zna cija je odgovornost ovakva izjava, jelte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Narode da li je neko bio sinoc na zurci u Cacku,ja sam odusevljen Mancule su se opet pokazale kao fantasticni organizatori i domacini . Klopa ,odlicna zurka , spavanje , prasence za dorucak u klubu i naravno kafa rakija pa kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 26, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Narode da li je neko bio sinoc na zurci u Cacku' date='ja sam odusevljen Mancule su se opet pokazale kao fantasticni organizatori i domacini . Klopa ,odlicna zurka , spavanje , prasence za dorucak u klubu i naravno kafa rakija pa kuci[/quote'] Ја Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...