Jump to content

Moto Zajednica

Klinac na skuteru umalo udario u hitnu pomoc

Recommended Posts

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Nisam mogla da verujem kada su mi ispricali sta se desilo. Klinac 15god sa polozenim PSP se vozikao po mom kraju (selo Rakovica) jednom od glavnih ulica. Iz sporedne ulice su mu, bukvalno, izletela kola hitne pomoci i klinac je, iako je vozio oko 30-tak na sat, morao naglo da zakoci da bi izbegao direktan sudar u bocnu stranu kola hitne pomoci i naravno leteo nekih 5 metara i pao. Vozac kola hitne pomoci je izasao i pitao citiram:"Mali da zovemo pandure?". Klinac je sav pogubljen rekao NE tako da se hitna pomoc pokupila i otisla a klinca sa polomljenom jednom a odranom drugom rukom i nogom ostavili na sred ulice. Na kraju je otac klinca odvezao u urgentni centar gde su mu sanirali povrede i naravno pozvali pandure ali je pitanje da li ce naci vozaca jer niko nije uspeo da zapamti ceo broj tablica. :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Kantastrofa!!!! Mislim da ne bi bio prevelik problem da se ustanovi identitet vozača jer dispečeri u centrali HP znaju koja su vozila na kojoj lokaciji tj. koja su bila u tom kraju. Takođe, postoji zapis koji vozači su radili smenu u to vreme a kao što znamo, nema baš puno ekipa na terenu...

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Mislim da su vozili nekog na dijalizu ili sa dijalize. Ali nebitno. Mogli su i da ga pokupe i da ga odvedu u urgentni i da mu jos u kolima previju rane. Ostavili su ga na sred ulice kao kuce...

• Svrati ponekad, 313 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

1. Ne pruzanje prve pomoci je po nasem zakonu koliko znam krivicno delo.

2. Moze se postaviti pitanje rasudjivanja deteta posla udesa oko zvanja policije!

3. Nakarikati mu sve sto moze jer se poneo kao p*cka ostavivsi povredjeno dete na ulici.

Naravno da se da naci i vozilo i vozac, pitanje je entuzijazma i predanosti poslu nadleznih institucija da to ucine!

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ma sta se bre cudite, jeste li nekada zvali hitnu pomoc (ne daj boze), pa treba da se sloze ne znam kakvi uslovi za te zlikovce da bi se odazvali i dosli da pomognu coveku u nevolji! To je poseban soj "ljudi", mozda bi im trebalo obecati pusenje kada/ako dodju, pa sta onda reci za sofercinu koja non/stop boravi u atmosferi "ma sve su to foliranti", naravno da ce da te ostavi da crknes pored puta. Kao da im je ne ljubaznost i ne humanost zapisana u opisu radnog mesta!

Malo sam popi*deo, ali znam vise ovakvih primera!

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Ma sta se bre cudite, jeste li nekada zvali hitnu pomoc (ne daj boze), pa treba da se sloze ne znam kakvi uslovi za te zlikovce da bi se odazvali i dosli da pomognu coveku u nevolji! To je poseban soj "ljudi", mozda bi im trebalo obecati pusenje kada/ako dodju, pa sta onda reci za sofercinu koja non/stop boravi u atmosferi "ma sve su to foliranti", naravno da ce da te ostavi da crknes pored puta. Kao da im je ne ljubaznost i ne humanost zapisana u opisu radnog mesta!

Malo sam popi*deo, ali znam vise ovakvih primera!

Potpisujem ovo shto si rekao na pochetku...

Ja sam ih zvala ... trazili su mi da im dam na telefon osobu koja dozivljava pred mojim ochima mozdani udar da nju pitaju kako se oseca i da li stvarno ima mozdani udar...  ???

To koliko su psovki dobili od mene i shta sam im sve rekla i koju familiju spominjala... i na kraju zapretila da cu ih ja lichno ubiti ne budu li se pojavili za 5minuta ovde gde treba i na kraju zalupila slushalicu...

Doshli su nakon 20 minuta i josh jednog poziva mog malo smirenijeg oca...on ih je samo psovao, bez spominjanja familije i pretnje ubistvom!

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Ja sam se gadno kao klinac isekao, stradale su vene, arterije, tetive na ruci ma SVE sam isekao - krvi je bilo po plafonu i to bez zezanja. Nikad nisu dosli, taksista me je odvezao u urgentni.

Sad skoro imao sam uzasnu mucninu i vrtoglavicu, nisam mogao da ustanem iz kreveta vise od 10h - mislio sam da cu da bacim kasiku. Opet nisu dosli.

Odavno znam da su stoka i nista me ne cudi. Jedino mi je zao sto moram moje posteno zaradjene pare da dajem da bi bio "zdravstveno osiguran". Da se ja pitam svi bi oni mogli da potraze novi posao jer od mene dinara ne bi videli.

• Drug član, 1392 postova

pa kad ih sledeci put budete zvali vi recite adresu i kazite da je bila pucnjava i da imas metak u stomaku i krvaris a kad dodju sa pandurima ti kazes nemam ja pojma ja ih nisam zvao ali dobro je sto ste tu jer mi nije dobro  8)

• Svrati ponekad, 210 postova

pa kad ih sledeci put budete zvali vi recite adresu i kazite da je bila pucnjava i da imas metak u stomaku i krvaris a kad dodju sa pandurima ti kazes nemam ja pojma ja ih nisam zvao ali dobro je sto ste tu jer mi nije dobro  8)

Ovo podrzavam 1000000% !!!  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja