Jump to content

Moto Zajednica

Vozaci tukli motoristu

Recommended Posts

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Vozač audija je zaslužio jogurt po haubi i krovu svog ljubimca. Čuo sam da posle nekoliko sati gadno pojede lak i farbu na kolima..

Još bolje je burek i jogurt ;D

Ja bih ga tako kaznio. Ništa siledžijanisanje... ;D A i više bi ga bolelo od par šamara, sigurno...

Automobil ili bilo koji objekat nije kriv, zato nikako ne treba uništavati tako nešto. Uvek treba upotrebiti pravni sistem, možda će nekada odraditi nešto kako treba, navodno se svakim danom reformiše.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Automobil ili bilo koji objekat nije kriv, zato nikako ne treba uništavati tako nešto. Uvek treba upotrebiti pravni sistem, možda će nekada odraditi nešto kako treba, navodno se svakim danom reformiše.

U principu se slažem sa tobom. Međutim, NAŠ pravni sistem je tragikomičan.... više tragičan nego komičan. Ubeđen sam da i ti sam možeš navesti mnogo primera za ovo što sam rekao. Nekada treba uzeti pravdu u svoje ruke, ali opet ponavljam, ne biti siledžija. A automobil je kriv jer je NJEGOV ;)

A inače, osveta je najbolja kada se služi hladna. Kad malo odstoji ;) Nisam osvetnički nastrojen, niti neko zlopamtilo, ali da me neko tek tako nalupa na sred ulice.... e to bih mu SIGURNO (zlo)pamtio....

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

A automobil je kriv jer je NJEGOV ;)

Verujem da ne misliš zaista tako i ta je ovo samo šala.

Nisam osvetnički nastrojen, niti neko zlopamtilo, ali da me neko tek tako nalupa na sred ulice.... e to bih mu SIGURNO (zlo)pamtio....

Možda postoji neka pozadina ovog događaja koju mi ne znamo. Krajnje je čudno da se umeša neko sa strane i izudara nekog iz čista mira rizikujući probleme sa zakonom. Pa neka je sud spor i takav kakav je, ali je bar rizikovao privođenje policije i boravak u zatvoru od dan dva za vreme ispitivanja.

A automobil je kriv jer je NJEGOV ;)

Verujem da ne misliš zaista tako i ta je ovo samo šala.

Pa naravno da je šala, nisi me valjda ozbiljno shvatio ;) Smajli sam svakako stavio...

Možda postoji neka pozadina ovog događaja koju mi ne znamo. Krajnje je čudno da se umeša neko sa strane i izudara nekog iz čista mira rizikujući probleme sa zakonom. Pa neka je sud spor i takav kakav je, ali je bar rizikovao privođenje policije i boravak u zatvoru od dan dva za vreme ispitivanja.

Pozadina postoji sigurno. Pitanje je samo kakva je, a dok se ne sazna (i ako se ikad sazna) prava istina šta se tamo zaista desilo, mi samo možemo da nagađamo. Možemo da iz ličnih razloga, pošto i sami vozimo motore, "formacijski" da simpatišemo vozača motora koji je nalupan. MEĐUTIM! Šta ako je ceo problem izazvao baš motorista, nekom svojom nepažnjom i budalaštinom ili siledžijskom vožnjom? Pa posle on iznerviran napao vozača automobila, a čiji je prijatelj, vozeći iza njega po prirodi stvari stao i branio drugara???

Nemojte sad da ospete paljbu po meni, i mom je srcu draža verzija da je idiot iz audija nalupao motoristu ni krivog ni dužnog, ali morate priznati da je i obrnuta situacija itekako moguća. Idiota i u autu i na motoru koliko hoćeš....

• Zainteresovan, 503 postova

mnogo ste qrceviti nesto. da li znate pozadinu svega pa moyete da tvrdite ja ovo ja ono??? smirite strasti a to malo testosterona i adrenalina ne prosipajte na drumu ili na forumu, nego nadjite neke zgodne cice pa ih all nigt long obradjujte i pravite male bajkere!

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Polako ljudi. Taj V.J. je moj drug Vlada koji je pre neki dan kupio VFR-a.Uopste nije bilo kao sto pise u novinama. Seo je na motor da ode da kupi hamburger do komande,i taj lik sa meckom ga isece dok ga je obilazio sa desne strane. Pao je sa motora,nije se povredio bukvalno uopste,jer je isao 20-30 na sat. Motor je oguljen i naplatio je stetu od ovih likova. Likovi iz ta 2 automobila su inace vrlo zivopisna grupacija sa Vracara. Voze skupa kola i mladi su,a nemaju bogate roditelje,ako me razumete sta hocu da kazem. Batina nije bilo,bilo je samo koskanja i gurkanja.

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Likovi iz ta 2 automobila su inace vrlo zivopisna grupacija sa Vracara. Voze skupa kola i mladi su,a nemaju bogate roditelje

apotekari  ;D ;D ;D

Otisli su sa lica mesta,ali je Vlajko bio priseban pa je zabelezio table i prijavio malo MUP-u,pa su odmah digli poternicu za njima. E posle su drugacije razgovarali.Steta oko 3 glavice E na motoru.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Nadam se da će policija uraditi makar osnovno tj. "osnovana sumnja" itd, a pogotovo ako su apotekari mogli su baš i da ih odvedu na dodatnu "obradu". Tih nadrkanih džukela ima po gradu pun qrac a na isti su mi se i popeli

...Batina nije bilo,bilo je samo koskanja i gurkanja.

... pih ... bemti medije. Valjda svaku vest naduvaju samo da bi štampa bila čitanija ... i onda tu dođe do raznoraznih zabluda....

Štetu na motoru, ako nije kriv itekako je trebao naplatiti od tih likova... Sva sreća da se nije ozbiljno povredio.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pa ne samo stetu na motoru, ima tu i drugih steta. Kad motor registrujes platis i drumarinu, i komunalnu taksu, i jos svasta - nesto, a i porez na luksuz. E sad , dok motor bude kod majstora na popravci, i dok se cekaju delovi iz inostranstva, Vlada ne moze da se luksuzira ( iako je platio porez za to ), pa bi trebalo i da mu plate za to " neluksuziranje " , a kako dok traje popravka nema prevozno sredstvo, sad da bi kupio hamburger mora da zove taxi, pa da se vrati kuci opet taxi, pa do usca, pa za vikend do avale. UH, al bi im ja nakarikao racun. Pa danas sam po gradu u cilju rashladjivanja i luksuziranja presao vise od 50 km !

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Pa ne samo stetu na motoru, ima tu i drugih steta. Kad motor registrujes platis i drumarinu, i komunalnu taksu, i jos svasta - nesto, a i porez na luksuz. E sad , dok motor bude kod majstora na popravci, i dok se cekaju delovi iz inostranstva, Vlada ne moze da se luksuzira ( iako je platio porez za to ), pa bi trebalo i da mu plate za to " neluksuziranje " , a kako dok traje popravka nema prevozno sredstvo, sad da bi kupio hamburger mora da zove taxi, pa da se vrati kuci opet taxi, pa do usca, pa za vikend do avale. UH, al bi im ja nakarikao racun. Pa danas sam po gradu u cilju rashladjivanja i luksuziranja presao vise od 50 km !

To bi tako bilo ali kada bi se nasa zemlja zvala" Bundesrepublik Deutchland".... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

To bi tako bilo ali kada bi se nasa zemlja zvala" Bundesrepublik Deutchland".... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bravo!

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

To ce biti u neki petak, samo ne znam koje godine...

To ce biti u neki petak, samo ne znam koje godine...

Hahah ;D Pre će biti NIKAD pa ni onda... ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

A sto ne bi bilo i ove godine ???  Treba probati - dok neko ne proba - necemo znati !  Meni kad su obili auto u Cacku ( oko 22.00, uso u radnju da kupim kesicu kikirikija ) , odmah sam otisao u Sup da prijavim, i digao takvu frku ( kako sad da preko noci ostavim obijen auto - sad moze da udje u njega ko god hoce ), da me je dezurni inspektor pitao da li imam gde da parkiram na sigurnom, il da ga ostavim u dvoristu policije . A za visinu stete ( razvaljena i polomljena brava na Fici ) sam ladno rekao " izmedju 50.000 i 150.000 dinara ( pre cetiri godine ).  Jedan policajac se samo nasmejao i reko " e bas ga pretera "  - na sta am mu ja rekao da kosta verovatno oko 1000 dinara, al eto nek mi je on sutra kupi, ja ga castim odmah sa jos 1000 din.  A onda sam mu jos rekao da je nece naci u Cacku, ni u Kragujevcu i da treba da vrti telefon ceo dan da zove sve radnje u Srbiji dok je ne nadje ( ako je uopste nadje ) , a to telefoniranje KOSTA , a MOJE VREME  koje izgubim na to je NEPROCENJIVO . I upisali su u zapisnik ono sto sam im rekao .

Ima tu jos jedna zackoljica - u to vreme je bilo da ako je steta manja od 15000 dinara - drzava ne goni prestupnika jer je steta mala, vec upucuju ostecenog da sam pokrene krivicnu tuzbu, a kad prestupnik bude osudjen onda ga tuzis parnicno.

Tako da osteceni treba da ceka za obestecenje - mozda nekih pet godina, a za to vreme treba da od svojih novaca placa sudske takse, tuzbe i jos svasta nesto !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja