miryu 160 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 20h prolazio sam do Exit kroz Indjiju i u centru prizor koji mi i dalje ne izlazi iz glave... prizor koji me je poremetio u daljoj voznji, koja mi je i presela... Po mom dolasku stize Hitna i Motoristu brzo dizu u kombi, napete prepirke izmedju vozaca kola i drugih bajkera, gomila ljudi se skupila... Ja sam zatecen 5 minuta samo u neverici posmatrao. Uzeo potom da mobom slikam. Nakon par snimaka prodrao se Policajac iz uvidjajne ekipe: STA OCES BRE? STA SLIKAS? Ja zapravo ne znam ni da li je to dozvoljeno?! Pomerio sam se jer mi nije do price s nim, i posto je Hitna otisla nastavio pod stresom do NS. Sto se tice udesa ja samo predpostavljam da je auto izleteo sa parkiralista nevidevsi motor... Nadam se da neki clan iz Indjije zna nesto vise, kao i u kakvom je stanju motorista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan To se desilo ispred moje firme i kolega je video trenutak kada su se sudarili. Kaze da mu je paznju privukao zvuk motora koji je od semafora, (po zvuku) isao punim gasom a tip je sa parkinga izlazio i hteo da skrene levo...nije mu uspelo Informacija do koje su došli je da je momak na motoru prosao sa slomljenom nogom i slomljenom vilicom...inace, imao je kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebalo je da ga pitash po kom chlanu zakona je zabranjeno fotografisanje na ulici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Policajca (kao svako drugo javno zanimanje) imas pravo i da snimas i da slikas ali ne znam kada je saobracajna nesreca u pitanju kako je to zakonski regulisano. Mada pusti ti pandure... nije mi bilo ni mesto ni vreme da se s njim raspravljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Policajca (kao svako drugo javno zanimanje) imas pravo i da snimas i da slikas ali ne znam kada je saobracajna nesreca u pitanju kako je to zakonski regulisano. Mada pusti ti pandure... nije mi bilo ni mesto ni vreme da se s njim raspravljam... U pravu si,sam cin tvoga snimanja moze sutra na sudu da utice na tok dokazivanja krivca za udes.Mozda im pobrkas loncice. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tako je..i moze blic tvog telefona da oslepi policajca ili neduzne gradjane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci. Zelim mu brz oporavak i tjerajte toga kretena sto je tako bezobzirno ugrozio jedan zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sina! Kada sam video fotografije, pomislio sam na mnogo teze posledice.Sta ga je, po tvom misljenju, spasilo toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci. Interesantno je sto je kolega iz zatvorenog prostora cuo zvuk motora a konj u kolima navodno nije ni video ni cuo motor?! Parking Merkatora je jaaaaako problematican jer zbog guzve u glavnoj ulici svi koji izlaze sa parkinga to rade dosta "agresivno". Sreca da je momak prosao, s obzirom na slike, dosta dobro. Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Problematicno mesto u Indjiji, nabili su hipermarket u centar grada, guzva non-stop, pre nedelju dana na identican nacin auto i kamion su se sudarili. Momak je dao "dobar" primer drugima u vezi toga koliko kaciga znaci i koliko treba postovati ogranicenje u samom centru grada. Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci. Zelim decku brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Decku zelim brz oporavak!!! Interesuje me samo, koji je vrstu kacige nosio, integralku, jet ili neku trecu posto je slomio vilicu a imao je kacigu na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Dečku želim brz oproravak-imao je mnooooogo sreće. Čika odozgo ga je u pravom trenutku pogledao... A šta je sa sominom koji je vozio auto, mislim na neku izjavu i slično, šta kažu policajci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Covece odlicno je prosao! Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li je stigao bar malo da prikochi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da stigao je malo da uspori. Nosio je integralku,ali zbog preleta auta i pada na njegovu desnu stanu to jest pravo na desnu strnu kacige verovatno je doslo do bocnog pomeranja i tu je stradala vilica. Vozac auta naravno izjavljujee da ga nije video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan SRBO tvom sinu zelim brz oporavak , a ako treba bilo kakva pomoc zovi .............. poznavajuci decka znam da je oprezan i jako savestan vozac , koi u svakom trenutku nosi kacigu ............ [move]NEDAJSE MLADOSTI[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2794 Napisano Jul 14, 2009 Vozac A kategorije :D, 969 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci. Brz oporavak mu zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,pa ako ga nije video to znaci da je slep a ako je slep sta trazi za volanom Srbo zelim ti sinu brz oporavak i sve najbiolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se zavrsilo...zelim mu sto brzi oporavak i da mu se nikada vise nedesi ni slicna situacija..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...