leonta11 115 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Susret je bio fenomenalan... Ja sam svoj putopis na susret okacio ovde pa ako vas ne mrzi pogledaj te \ http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39560.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za skup! Ocekujemo vas u Cacku od 21. do 23. avgusta. Pozdrav Mrsiju i "Highlander"-ima! "Manekeni" Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, super provod, drustvo, nema zamerki... Fotke postavljam kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan FOTKE JOS CEKAMO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotki E dosta od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da se i ja oglasim!!! U ime moto kluba HIGHLANDER zahvaljujem se svima koji su proteklog vikenda bili nasi gosti na Zlatiboru. Zahvaljujemo se kako mnogobrojnim moto klubovima tako i solo vozacima koji su 7,8 i 9 avgust posvetili PETOM MOTO SKUPU ZLATIBOR 2009. Ovaj skup posetilo je oko 1000 motociklista Posebno se zahvaljujemo braci bajkerima iz Crne Gore koji su nas zaista iznenadili svojim dolaskom u velikom broju! Slike kacim cim budu stigle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo dobro na Zlatiboru u pm,mi stigli malopre... ha ha.... ja stigo tek juce!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Odlican moto skup, dobra organizacija, ok drustvo, dosta zanimljivih motora, prelepa priroda i celokupan ambijent. Medjutim, ne moze sve da bude idealno! Da pokvare celokupan dozivljaj, bilo je tu i nekoliko "drvoseca", koji su onako posteno radili svoj posao ( i prekovremeno do 3h!), kao i onih sto se loze na pucnjavu, pa pucaju li pucaju... isto do 3-4h . Da popizd..s! Stvarno nema smisla! Ljudi ponekad hoce i da odmore i odspavaju ''malo'' Znaci turiranju i pucnjavi nikad kraja...Jadne te masine u takvim rukama! I taman sacekas kraj pucnjavi i testerisanju, zaspis, i naiđe pijana b.. padne ti na sator i na glavu, i polomi jedan od nosaca satora.... Jos sto je najgore, bu...la dosla kolima na moto skup ??? I eto, provod do jaja. Sve u svemu bilo je dobro, jedino zameram organizatorima sto nisu malo smirili drvosece i one druge sto su divljali po celu noc!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRSSI HIGHLANDER 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko je na skupu na Zlatiboru prodavao Hondu VTR-SP1,mislim da je sive boje. Kazu stajala je negde na ulazu. Ako neko zna broj telefona ili bar odakle je covek neka javi.Treba mi takav motor.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Malo kasnim zbog tehničkih problema... Bilo je ludo,vidimo se sledeće godine!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I ako sam ljubitelj endura, makina ti je superiška jer više volim da vidim i motor koji nije 'vrh vrhova' ali da je pažen i da vlasnik ulaže kako u motor tako i u sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...