RSVMillenian 229 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Juce svratim do lokalnog dilera, nacuo sam da ima neki Bikini Bike Wash pa sam zeleo malko da slikam za BJB. Medjutim kada sam stigao Bike Wash je bio gotov (kasnio sam celih 2 sata) ali je zato Dinamometar bio gotovo slobodan. Posto su svi otisli ostao je gazda sa par mojih prijatelja i odlucili smo da svi odradimo Dyno da vidimo kom opanci kom obojci. U igri su bili sledeci motori: Ducati Desmosedicci vl. Pavle Misic Ducati 1098 vlasnik Steve Rusnock Ducati 1098 vlasnik Andy McElroy Ducati 999 vlasnik Dragoljub Ljumovic 2007 Aprilia RSV Mille Factory vlasnik Al Soto 2003 Aprilia SL1000R Falco vlasnik ja. Znajuci da je moj motor najslabiji pristao sam na dil da ko god ima najslabiji bike placa pice. Prvo su na dyno izasle 1098 i oba su nile identicna i izmerena snaga na zadnjem tocku je obojici bila oko 152KS. Zatim je 999 imao 140 konja takodje se nesecam se obrtnog momenta. Zatim je moj Falco ima 121.9KS i 83.8Nm obrtnog momenta, Desmo je bio odmah iza mene i imao je 170KS na zadnem tocku i 94Nm obrtnog momenta. I na kraju 2007 RSV Mille je imala samo 121.7KS i 82Nm. Nisam ocekivao da cu biti tako "blizu" 999-ci, jer sam svo tuniranje radio sam a i nemam Power Commander. Jedino sto imam je Factory Pro 1413 chip, Akrapoviceve izduve, i High Flow filter vazduha. 999 ima kompletan trkacki 57mm izduv, Power Comander i High Flow filter. Bio sam jako prijatno iznenadjen. Uskoro cu raditi kompletan Dyno test i pregledacemo tacno koliko je odnos Vazduh/Gorivo na svim obrtajima pa mozda i uspemo da prebacimo i tih 122KS. Mada mi se netrose pare za nekih dodtanih 5-7 konja. Kriva obrtnog momenta prelazi 80Nm na 4300rpm i nespusta se ispod sve do limitatora na 10500rpm Syd na mom falcu, inace Syd je nasa drugarica. Jedna od peracica motora: Cudo je taj Desmo, svi hoce da vidi koliko je jak: Syd na Desmu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan ... Ducati Desmosedicci vl. Pavle Misic Ducati 1098 vlasnik Steve Ducati 1098 vlasnik Andy Ducati 999 vlasnik Dragoljub Ljumovic 2007 Aprilia RSV Mille Factory vlasnik Al Soto 2003 Aprilia SL1000R Falco vlasnik ja. ... Lepo drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vi vozite neke normalne motore tamo kao na primer Yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vi vozite neke normalne motore tamo kao na primer Yamahu Yamaha, Suzuki, Kawa i Honda su za klince, mi matorci vozimo samo ono sto "nevalja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 157 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vi vozite neke normalne motore tamo kao na primer Yamahu Yamaha, Suzuki, Kawa i Honda su za klince, mi matorci vozimo samo ono sto "nevalja" Vi vozite samo ono sto ,, preostane,, od klinaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Grafikon: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ma koga interesuje grafikon, daj još malo Syd ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 13, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Daj desmo grafik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 13, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Syd na mom falcu, inace Syd je nasa drugarica. He, he, he...lažu doktori, Sida i nije tako loša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 13, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vi vozite neke normalne motore tamo kao na primer Yamahu Oni voze motore, a ostali voze japance, kineze itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sav sam se najezio! : :P ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Dodate dve nove slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Jul 14, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li imao prilike da probas Desma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jel Vi vozite neke normalne motore tamo kao na primer Yamahu Yamaha, Suzuki, Kawa i Honda su za klince, mi matorci vozimo samo ono sto "nevalja" Normalno....Japanci su "prebrzi" za vase godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...