perisicboro 262 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Munje, vremenske nepogode... Kacite sta imate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treca slika je SJAJNA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Munje, vremenske nepogode... Kacite sta imate. Nase ili tudje fotke...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno tudje, jok nase cemo! Salim se, naravno. Ove slike su napravljene sa moje terase, pogled na Cacak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno tudje, jok nase cemo! Salim se, naravno. Ove slike su napravljene sa moje terase, pogled na Cacak. Kud' i pitah... :-\ :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jul 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na fotkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan par mojih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prva i poslednja su najjace!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 11, 2009 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog doprinosa temi i jedna bez munja Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2124 Napisano Jul 11, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo uredi kadar i ova bez munja bi mogla da jebe kevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo uredi kadar i ova bez munja bi mogla da jebe kevu Slazem se. Ja mislim da bi trebalo da se malo kropuje odozgo kao i odozdo, ali pazi na onu "1/3". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 29, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto u poslednje vreme ima dosta nepogoda praćenih grmljavinom postalo mi je zanimljivo da slikam munje.A pošto sam početnik kada je u pitanju ovaj vrsta slikanja trebalo bi mi par saveta kako da mi slika ispadne što kvalitetnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto u poslednje vreme ima dosta nepogoda praćenih grmljavinom postalo mi je zanimljivo da slikam munje.A pošto sam početnik kada je u pitanju ovaj vrsta slikanja trebalo bi mi par saveta kako da mi slika ispadne što kvalitetnija. Za pocetak, cime slikas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Aftr d storm... Isto pitanje u vezi `vatanja munja i gromova? (imam Canona SX20,stalak,najavili kisu ovih dana ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti imas najduze 15 sec expozicije, pa moras imati srece da bas u tih 15 sec uhvatis nesto, naravno ako slikas nocu, stim sto bi morao iskljuciti noise reduction da ne bi gubio vreme za hvatanje sledece, ISO podesi na najmanju vrednost koju imas, fokus na beskonacno, i najsiri ugao, jedino ako ne znas gde bi mogla udariti, nikako iz ruke, ako nemas stativ onda na neku stabilnu podlogu bez pomeranja, mada i iz ruke mogu biti zanimljive slike, jer ce munja biti jasna, a okolina zamucena. Probaj malo, sad bar ima prilika. Inace ja sam koristio DSLR, daljinski i bulb ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2124 Napisano Maj 29, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako ne znas gde bi mogla udariti Ako znas gde moze da udari zovni i mene da se nacrtam tu. Mene ovde zezaju slaba praznjenja pa sam i digao ruke. Drugi razlog sto sam digao ruke je daljinski. Nisam hteo zamucenja, pa onda namesti na automatsko okidanje, pa tu gubi po 2 sec, pa ono pogodi bas u tom trenutku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 30, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zanimljive slike sa munjom,inače to kao toranj na slici je crkva.Šteta pa mi je ova slika ispala dosta loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Munje izbrisane jer nisam ja slikao sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2124 Napisano Maj 30, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti uslikao ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti uslikao ovo? ako mislis na mene NE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2124 Napisano Maj 30, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na mene NE Da. Pa znamo svi na netu da nadjemo slike munja. Treba da se vide nasi radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve od mene. Lokacija: Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Greskom uhvacena , 2 sekunde otvorena blenda. Pozz Vrsac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Avgust 29, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom ja sedeo na terasi i ložio se na nevreme... A fotoaparat na speed shoot ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo da slikam munje koje su bile daleko od mene i umalo da mene strefi grom skoro iz vedra neba tako da vise i ne pokusavam dok nekupim teleobjektiv. E sada jedno pitanje sa koje udaljenosti slikate , da li je izostravanje na automacko i koju brzinu zatvaraca koristite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...