to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije od voznje na jednom tocku, mozda je od spustanja na drugi tocak. Namesti ste l' kumov cajger?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno na to sam i mislio kada sam skrenuo pažnju na vožnju na jednom točku. Kumov cajger je perfektno tačan do 176 na sat, preko toga neće, samo vrati na nulu, dok moj bez problema ide do 230 mada ne verujem da moj motor može više (poređeno sa navigacijom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Octobar 3, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da mu restriktuje dovod vazduha tako da ne moze preko 170 i onda ce da bude super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi rođak da kada je danas provozao moj motor da je tabla opet upala u mod pali/gasi! Kod kuma je danas sat pokazao 198! Gde je sad tu logika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan probaj malo da voziš po džombama. zeza te kontakt. što se tiče kumovog, probajte kada bude toplije vreme pa javi onda rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam juče po lošijem putu ka Iriškom vencu i radio je i kasnije u povratku je radio bez problema. Stao sam kod rođaka ugasio motor, on je sišao upalio motor i otišao da se provoza i kada se vratio kaže da se to desilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan street triple - da li je moguće da dođemo sa motorima da neko pogleda u čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi naposletku????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontaktirao sam KOSO America i KOSO Europe pa ću sada da ih uputim na ovu temu da vide samo koliko se patim sa njihovim proizvodom pa da vidimo kako će oni da reaguju jer im sigurno nije u interesu da imaju loš publicitet ili zastupništvo na našem tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan bugsy ajd napisi ako nije tajna kolko kosta komplet sat sa ugradnjom i dali ti satovi pasu i na novije motore meni konkretno treba za kawasaki 636 2006 god. i zamolio bi ako imas neku sliku kako to izgleda na motoru pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije tajna. 18000din je sat ovaj što sam ja uzeo a najskuplji je valjda 24000, mada zbog tog najskupljeg je ova mučna i neprijatna tema otvorena. Koliko sam video na koso forumima daleko više ljudi je uspelo da namesti ovaj sat što ja imam pa ti njega i preporučujem. A ugradnja košta 50e. Mogu ti preporučiti jedinog majstora koji je to hteo i znao da namesti u BGu pa ako želiš kod njega da ideš pošalji privatnu poruku. Ja lika poznajem toliko samo što je meni nameštao, tako da nije neki moj ortak ili šta već pa da mogu za njega da ti garantujem. Ceo dogovor će ići isključivo između vas dvojice. Ja tu nemam ništa da se razumemo od početka. Samo ćeš morati da se malo strpiš za njegov broj jer sam pred novu godinu ostao bez celog imenika pa dok ne odem do njega da uzmem ponovo broj ne mogu ti ni pomoći, a trebao bi uskoro da idem da mi namesti far na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvežim Jer neko sad zna da podesi namesti koso sat,mene konkretno interesuje DB O2R da ga stavim na KLX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvežim Jer neko sad zna da podesi namesti koso sat,mene konkretno interesuje DB O2R da ga stavim na KLX Znam ja, i ACWELL i jos poneke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan stvarno za koliko love to radiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan isti problem ne radi mi dugme za podesavanje ne mogu da podesim obim tocka.. popizdeo sam..laze jedno 12-15 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan isti problem ne radi mi dugme za podesavanje ne mogu da podesim obim tocka.. popizdeo sam..laze jedno 12-15 km/h Poenta je da što se motor brže kreće sat sve više laže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ceka podesavanje sata KOSO DB-02R za sada sam spojio zice za vidim da li uopste radi i sve je u redu ,sad ste me stvarno uplasili u vezi merenja tacne brzine ali ako bude ne daj Boze problema javicu se svakako. Ako imate neki savet unapred dajte odmah . Posto imam 4 zavrtnja na disku onda bih trebao staviti samo jedan magnet ako ne gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 17, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je dovoljan... Izracunas otprilke, a fino dostelujes po GPS-u.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 17, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan stvarno za koliko love to radiš? 50-80 zavisno o modelu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ceka podesavanje sata KOSO DB-02R za sada sam spojio zice za vidim da li uopste radi i sve je u redu ,sad ste me stvarno uplasili u vezi merenja tacne brzine ali ako bude ne daj Boze problema javicu se svakako. Ako imate neki savet unapred dajte odmah . Posto imam 4 zavrtnja na disku onda bih trebao staviti samo jedan magnet ako ne gresim? Nema ništa ofrlje, izračunaš tačan obim gume. Ako ne znaš, daj dimenzije pa ću ti javiti. 1 magnet jeste dovoljan ali 4 ti daju daleko bolje merenje. Savet je da ako znaš sam da povežeš onda slobodno se javi, ja ću da ti podesim za DŽ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan stvarno za koliko love to radiš? 50-80 zavisno o modelu motora... To je dzabe ako su valuta dinari .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To je dzabe ako su valuta dinari .. Sumnjam. Ali svako ima cenu za svoj rad. Meni je uzeto 50e za ugradnju. Ništa čudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Staviš sva 4 magneta i podesiš na satu obim točka i broj magneta pa će da radi preciznije od GPS-a. Koliko se sećam N ide spolja. Senzor stavi što je moguće bliže magnetima, ~3mm, inače će se gubiti na većim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano April 19, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Staviš sva 4 magneta i podesiš na satu obim točka i broj magneta pa će da radi preciznije od GPS-a. Koliko se sećam N ide spolja. Senzor stavi što je moguće bliže magnetima, ~3mm, inače će se gubiti na većim brzinama. Znaci mogu 4 magneta mislio da mora biti neparan broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 354 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jedno gloopo pitanje. Možda je off topic a možda i može da se uklopi. Nađoh na e-bay neki kineski cajger, jeftin, 55$. Link Ima li mišljenja? Pozz i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...