Evil_Zo 8 Napisano Septembar 16, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte vi koja sam ja budala, sta sam ja uspio da upropastim :cry: Zato sada i vozim skuter :evil: Evo i kako se to desilo: Kupio ja motor, sav sretan, ide ne pita, lijep kao lutka, drzi put, ma sve super. Vozam ga ja tako par mjeseci, ma sjajno, ja sam najsretniji covjek na svijetu. Medjutim ne znam kako, nisam ni provalio da sam nedje uspio da slomim ono malo staklo dje se ocitava nivo ulja u masini. I ne znajuci to, jedan drugar, Zoki Polic i ja se uputismo iz Herceg Novog za Budvu do Yamahinog salona da vidimo nesto. I u povratku meni motor zakuje svijetski! Onda me Zoki gurao do HN-a, e to je bio jedan smijesan prizor On, lik, vozi iza mene i nasloni svoju nogu na moje stop svijetlo (tada je vozio KLE-a pa je bio malo visociji) i tako gura A ja kao car samo upravljam E sada ide jos jedan tuzni dio price. Rastavili smo ga i vidjeli da su se leteci lezajevi skoro raspali. I evo i dan danas mi to lezi kod majstora u garazi i vjerovatno je sve satrunulo. Recite kakav motorin, zar nije bio pravi zverko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bilo sada se pripoveda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 16, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bilo sada se pripoveda Bili su to lijepi dani. Ali nadajmo se da ce od marta-aprila biti jos ljepsi... Comet ili CBR, sta god da bude, bice sjajno! A do tada ja i moj skuter vozimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 16, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Steta jebi ga sta ces sranja se desavaju. Tebi je ulje iscurelo tu gde je slomljeno staklo? Pa kako nisi video da curi ulje :shock: Pa sto stoji,sto ga ne popravljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 16, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Steta jebi ga sta ces sranja se desavaju.Tebi je ulje iscurelo tu gde je slomljeno staklo? Pa kako nisi video da curi ulje :shock: Pa sto stoji' date='sto ga ne popravljas?[/quote'] A vidjeo sam, nago sam tada bio zelena nemarna budaletina. To mi je za nauk, vise se nikada tako nisam ponasao prema motoru. A sto se popravke tice, bilo mi je mnogo skupo i nidje nije bilo djelova za njega, sada je to vec prestaro za bilo sta napraviti, ostade samo lijepa uspomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...