Zeljkamp 3237 Napisano Jul 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=32678.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da taj traži puno para.Jedan lik prodaje 91 god. u super stanju za 400 evrića manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Drz` se AFRICE i ne`s pogresiti a ne`s ni sa TRANSALPOM!!!! Godiste i ostalo ti je koliko para toliko muzike!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije enduro ali svakako bi mogao da zadovolji potrebe .Poznajem vlasnika i motor. U ostalom u gradu ti je i mislim da vredi da ga pogledas i porazgovaras sa Vladimirom . Preporuka ! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37685.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tale 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno je da za pare koje imam mogu da kupim TA ili ST jer mi treba i za opremu koja mi je bila u motoru (kaciga i jakna) bez toga ne mogu da vozim. AT mi je odlican motor ali neka, za ovaj prelazan period a to je da prelazim na enduro i da sam kratak za 4 soma mislim da su mi bolja varijanta jedan od ova dva pomenuta motora a i koliko sam video u vasim savetima i komentarima recimo ST je kako kazete sprtski enduro. To je i ono sto sam trazio od vas, pomoc da se odlucim za neki motor na osnovu cinjenica vas koji imate iskusva sa endurom. Sada sam isplanirao neko more na koje idem za desetak dana a do tada mogu lagano da gledam koji cu TA ii ST da kupim. Oba mi se svidjaju, ali opet, ako postoji neka prevelika razlika a neko ko vidi ovo je zna neka se neustruava dame posavetuje I eto, hvala svima koji su se ukljucili u pricu pomogli mi da se odlucim sta da trazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tale 0 Napisano Jul 11, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac, hvala ali to bas nije ono sto trazim, nekako mi previse brzo izgleda. To nisam ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac, hvala ali to bas nije ono sto trazim, nekako mi previse brzo izgleda. To nisam ja ;D Steta, motor sjajno izgleda. (Mislim da ces brzo zazaliti sto ga nisi pogledao.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TDM je strasan motor, nemoj da bezis od njega, po meni mnogo bolji nego ST ili TA. Ako ti ipak nije blizak srcu kao ova dva, onda pogledaj link koji sam ti dao. P.S. Ja bih pucao na TDM-a, pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...