StankE 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Juche mi je lanac pukao:(.. Sve se zavrsilo okkk. sa manjom stetom.. Kupio sam odmah u Guevari lanac i lancanik-ali samo zadnji.. Prednji nisu imali!!! Tako da bi hteo da shto pre kupim i prednji, ne cheka mi se mesec dana kada stize u Guevaru, da ne zeznem i novi lanac... Gde sem u Guevari i KdM-u prodaju lanchanike u BG-U? Okolini?? Hvala unapred Da motoric je Yamaha ybr 125:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj u: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8680.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel' ti padalo na pamet da zovneš Yamaha trgovine/servise u Beogradu i Novom Sadu i eventualno da odeš do Spaleta ili Kocke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankE 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam vec na ovom linku.. Zvao, ali ne mogu da nadjem.. Ostalo mi je josh par brojeva.. U Yamaha trgovinama prednji lanchanik po ceni od 2300 din, dok je u Guevari JT-ov oko 600din, ali ga nemaju... Velika mi je razlika.. A motoric mi je 125Qba pa mislim da je JT sasvim odgovarajuc.. Kod Spaleta i Kocke nisam probao, nemam ni broj.. A kontam da su oni serviseri, a ja sam kao sam svoj majstor:) Hvala u svakom sluchaju.. Tragam i dalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Niko tebi neće zamjeriti da ti to sam namjestiš, a kod njih kupiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki su narucivali lancanike iz Balosave i bili zadovoljni cenom i rokovima isporuke. http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...