misko_kolo 1302 Napisano Jul 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi kolega priča da je u Ruzveltovoj kod Novog groblja video posledice udesa između motocikliste i (verovatno) pešaka. Kaže mi da je motor plave boje (ne zna marku) i da je vozač imao kacigu. Takođe mi je rekao da je pešak (izgleda) smrtno stradao. Da li neko zna nešto više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je rekao da je pesak pretrcavao ulicu i da je ziv. ne znam nista vise.. Od motora sam video kawasaki ninju i jos neki motor???.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video samo Kawasaki-ja koji je bio oboren i iz koga je curelo gorivo i kacigu na asfaltu pored koje je bilo krvi. Nije bilo drugog motora, bar ja nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...