milan_ns 2 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cuo samo od nekih ljudi da je moguce staviti kit od valjda 160 kubika na kineske motorcikle tj na Qingqi Super-moto od 125...Sad mene zanima jel to stvarno moguce,i ako jeste gde se taj kit moze kupitii??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kupis 200ccm Supermoto i miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pribavish veci klip od drugog motora, a tvoj cilindar odnesesh kod metalostrugara iliti na masinsku obradu da ga razbusih kad si vec tu uz put zbrusnesh i glavu da povecash kompresiju, jedino morash i veci karb da nadjesh jer ne znam dal moze taj tvoj da se toliko otvori da bi dozirao motor od 165ccm al ako ga razbusujes ni nemozes ici do 165 sa 125 valjda na 150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupis 200ccm Supermoto i miran si. jedini problem je sto nemam dovoljno godina za 200ccm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda teraj na 125 pa kad napunis dovoljni godina za nesto jace onda uzmi nesto trece. Po meni je glupo menjati novom motoru stublinu i klip kad je ovaj nov jos ne razradjen a kamoli izvozen. Sa tih 30-ak kubika neces bas mnogo dobiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма ј... недовољно година. Док трепнеш, имаћеш их довољно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vekanoid 0 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece Bogda, za tako malo uvecanje kubikaze to se ne isplati raditi. Ako vec ides na jace, promeni agregat za bar 200cc i tada bi trebalo da osetis razliku... Ja na mom 2D-u planiram da zamenim za 250cc kad budu nasi poceli da uvoze te modele. Rekli su mi u prodaji da ce to moci u fazonu "zamena staro za novo". A do tada taman malo da uvezbam tehniku na 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma da vozicu sezonu,dve 125 onda idem na nesto jace il cu odma nesto od 200,250ccm,videcu jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se samo bavio ovom tematikom skoro dve godine,i sad kad ovo citam,mogu ti reci sta sam postigao: -kubikazu nisam uspeo da povecam,ali sam zato postigao astronomske racune na mobilnom!Zvao sam,zvao,padala su razna obecanja,planovi,i apsolutno nista nisam postigao.Koliko sam love pukao samo na te pozive,mogao sam da kupim Drag Star. Vozi tu kubikazu,pa kad skupis love,kupi jaci motor,a ovaj gledaj da odrzis u sto pribliznije fabrickom stanju,da bi mogao da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ivane znacci svatio si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako to radish zbog brzine jeftinije ti je da promenish lanchanik ... promeni se odnos i povecash krajnju brzinu ili ako idesh u kontru smanjish brzinu al povecash ubrzanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...