Jump to content

Moto Zajednica

kit za Qingqi-a...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova

Cuo samo od nekih ljudi da je moguce staviti kit od valjda 160 kubika na kineske motorcikle tj na Qingqi Super-moto od 125...Sad mene zanima jel to stvarno moguce,i ako jeste gde se taj kit moze kupitii???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

Pribavish veci klip od drugog motora, a tvoj cilindar odnesesh kod metalostrugara iliti na masinsku obradu da ga razbusih kad si vec tu uz put zbrusnesh i glavu da povecash kompresiju, jedino morash i veci karb da nadjesh jer ne znam dal moze taj tvoj da se toliko otvori da bi dozirao motor od 165ccm al ako ga razbusujes ni nemozes ici do 165 sa 125 valjda na 150.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Pa onda teraj na 125 pa kad napunis dovoljni godina za nesto jace onda uzmi nesto trece. Po meni je glupo menjati novom motoru stublinu i klip kad je ovaj nov jos ne razradjen a kamoli izvozen. Sa tih 30-ak kubika neces bas mnogo dobiti.

• U prolazu, 41 postova

Sto rece Bogda, za tako malo uvecanje kubikaze to se ne isplati raditi. Ako vec ides na jace, promeni agregat za bar 200cc i tada bi trebalo da osetis razliku... Ja na mom 2D-u planiram da zamenim za 250cc kad budu nasi poceli da uvoze te modele. Rekli su mi u prodaji da ce to moci u fazonu "zamena staro za novo". A do tada taman malo da uvezbam tehniku na 125cc :)

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Koliko sam se samo bavio ovom tematikom skoro dve godine,i sad kad ovo citam,mogu ti reci sta sam postigao:

-kubikazu nisam uspeo da povecam,ali sam zato postigao astronomske racune na mobilnom!Zvao sam,zvao,padala su razna obecanja,planovi,i apsolutno nista nisam postigao.Koliko sam love pukao samo na te pozive,mogao sam da kupim Drag Star.

Vozi tu kubikazu,pa kad skupis love,kupi jaci motor,a ovaj gledaj da odrzis u sto pribliznije fabrickom stanju,da bi mogao da ga prodas.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

ako to radish zbog brzine jeftinije ti je da promenish lanchanik ... promeni se odnos i povecash krajnju brzinu  ili ako idesh u kontru smanjish brzinu al povecash ubrzanje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja