Jump to content

Moto Zajednica

4 INTERNATIONAL BIKE SHOW MANCULA MC

Recommended Posts

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Dva V-stroma iz Vrnjacke Banje dolaze u subotu pa ce mo se nekako snaci. :)

U bre Miljane bas me nasmeja . Moto skup je u Cacku a ne u Njujorku  ;D

JA znam Cacak koliko i ti Vrnjacku Banju ;D Znam da dodjem do Marinkovica u Cacku i to je to. A objasnise mi da to i nije u gradu vec na nekoj uzvisici.Nemam pojma,niko nije izbacio slike od proslih sureta :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova

Dark kad stignes u Cacak imas motordzija svuda,pitas ili vozis za njima i sve je lako.A najlakse se snadjes sa kruznog toka u Ljubicu nemoj da ulazis u Cacak.

Dark kad stignes u Cacak imas motordzija svuda,pitas ili vozis za njima i sve je lako.A najlakse se snadjes sa kruznog toka u Ljubicu nemoj da ulazis u Cacak.

Hvala.Razmisljam da dodjem sutra sam pa da se uvece,posle svirke vratim do banje.To mi je sat voznje.I da u subotu ponovo dodjem sa drugarom.Mada mi je ovo prvi put na ovom skupu da budem pa cu se valjda snaci.

• U prolazu, 39 postova

Ti si mislila na kruzni tok u Ljubicu, a on misli na kruzni tok sa starog puta za Kraljevo kod Lukoil pumpe...A odatle je malo teze objasniti kako stici do mesta gde ce se skup odrzati...

Aaaaa taaaaj ;D e to je vec druga stvar :)

Dark ja ti preporucujem da odete do kluba ako znas gde je, pa cete odatle s nekim dalje...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Da pripomognem : Sa ibarske magistrale kod motela " Livade " skrenete ka Cacku .  Vozite , i kad naidjete na veliki Auto kompleks - Kole - Auto Cacak sa desne strane, prodjete ga i posle 200 - 300 metara nailazite na semafor na kome se odvajate desno ( tuda se nekad islo za Cacak dok nije napravljen kruzni put oko Cacka ) . Sad idete samo pravo kroz Ljubic dok ne stignete do kruznog toka, a dalje ko sto je napisala Rider_girl .

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Pozz Cacanima, ipak i pored sve dobre volje ne mogu doci!! Zelim vam dobru zabavu!!!

Skup je bio ok.MAlko me smorila svirka ali to je stv ar ukusa.. :)

Bilo je svega i svacega.Nasmejao me ovaj lik koji je ziljao u sestru bajkerku.Pivo i sajkaca su tek motov sa skup...Bas mi je bio sipatican. ;D

post-3824-1287904701268_thumb.jpg

Evo jos par fotki... :) Lepe su nagrade bile....Lep je i gest sto su par puta sa bine bacali sprej,ulje i ostalo u kutijama pa su se neki i "ovajdili".. :)

Malo je previse trajala prozivka za dodelu zahvalnica pa je to moglo da se odradi bez mikrofona na zapisnicarskom stolu ali nije ni to strasno.

Gulas je bio dobarrrrrrrrrrrr....Meni je ,naravno,jedna porcija bila mala pa sam dobio jos od od ortaka...Sta cu-super teska...veliki rezervoar.... ;D

U sustini AC DC tribute band je popravio utisak svirke-barem meni.Skup je bio dobar.Druzenje,pesma i lepo vreme...Nema boljeg od toga....

MAla kritika kolegama bajkerima:

Mislim da je ulaz od 400 dinara jako sitan doprinos organizatoru i da je svako to trebao da ispostuje.Jer su troskovi oko svega veliki a cifra je bila takva da je svako trebao da pomogne MAnculanskom skupu.Neki su ulazili sa druge strane,neki preskakali,parkirali na putu.Nije valjda nepuna 4 litra goriva mnogo da se izdvoji i, ako ce mo da racunamo u tom maniru? NIje bilo fer ali ovo je ipak bilo u vidu izdvojenih slucajeva. U globalu je bilo sve OK. :)

Toliko od mene.Svaka cast i da se vidimo i sledece godine.POzdrav od Miljana!!!

post-3824-1287904701411_thumb.jpg

post-3824-12879047014841_thumb.jpg

post-3824-12879047015407_thumb.jpg

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Eto i ja stigo kuci pre nepunih 2 sata, skuip je bio sjajan, dobra mjuza, dobre cice, jos zesca zabava i druzenje,

svaka cast i pohvale organizatorima i clanovima mc Mancula za ljubaznost i gostoprimstvo i naravno ladno (gratis) pivo  ;D.

Kamp sjajan (suma-ladovina-malo vise komarci), motora na pretek, bajkera sa svih strana (neki bili i iz Macedonie).

Sve u svemu veoma uspesan skup, meni se licno jako svidelo, domacini su se maximalno potrudili da nam bude lepo,

tako das se vidimo i iduce godine..  ;)  :)

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

evo da se upisem i ja, skup je bio ekstra, ranijih godina sam bio na skupovima kao posmatrac a ove godine prvi put kao bajker i stvarno je mnoooogo zesci osecaj kad znas da si ti deo cele te price :)

meni je provod bio nezaboravan, puno motora, devojaka, zezanja...

post-3791-12879047041169_thumb.jpg

post-3791-12879047043274_thumb.jpg

post-3791-12879047045493_thumb.jpg

post-3791-12879047047762_thumb.jpg

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Jedan od skupova gde se najlepse osecam. Ima sta da se obilazi u Cacku i po okolini. plaza kod  "Manculinog" kluba prva liga.

Upoznao sam, konacno, Drumsku lisicu :). Steta sto smo se posle defilea mimoilazili. Covek pun pozitivne energije.

davno ne videh tako lepe oci, kakve ima Rider girl ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja