MILJAN* 157 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dva V-stroma iz Vrnjacke Banje dolaze u subotu pa ce mo se nekako snaci. U bre Miljane bas me nasmeja . Moto skup je u Cacku a ne u Njujorku ;D JA znam Cacak koliko i ti Vrnjacku Banju ;D Znam da dodjem do Marinkovica u Cacku i to je to. A objasnise mi da to i nije u gradu vec na nekoj uzvisici.Nemam pojma,niko nije izbacio slike od proslih sureta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dark kad stignes u Cacak imas motordzija svuda,pitas ili vozis za njima i sve je lako.A najlakse se snadjes sa kruznog toka u Ljubicu nemoj da ulazis u Cacak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dark kad stignes u Cacak imas motordzija svuda,pitas ili vozis za njima i sve je lako.A najlakse se snadjes sa kruznog toka u Ljubicu nemoj da ulazis u Cacak. Hvala.Razmisljam da dodjem sutra sam pa da se uvece,posle svirke vratim do banje.To mi je sat voznje.I da u subotu ponovo dodjem sa drugarom.Mada mi je ovo prvi put na ovom skupu da budem pa cu se valjda snaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ti si mislila na kruzni tok u Ljubicu, a on misli na kruzni tok sa starog puta za Kraljevo kod Lukoil pumpe...A odatle je malo teze objasniti kako stici do mesta gde ce se skup odrzati... Aaaaa taaaaj ;D e to je vec druga stvar Dark ja ti preporucujem da odete do kluba ako znas gde je, pa cete odatle s nekim dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da pripomognem : Sa ibarske magistrale kod motela " Livade " skrenete ka Cacku . Vozite , i kad naidjete na veliki Auto kompleks - Kole - Auto Cacak sa desne strane, prodjete ga i posle 200 - 300 metara nailazite na semafor na kome se odvajate desno ( tuda se nekad islo za Cacak dok nije napravljen kruzni put oko Cacka ) . Sad idete samo pravo kroz Ljubic dok ne stignete do kruznog toka, a dalje ko sto je napisala Rider_girl . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Avgust 20, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Imate reklamu i u centru Budve pozdrav od mc Poseidon Budva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Avgust 21, 2009 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim u subotu i vracam se to vece zbog obaveza ali dolazim jel sam cuo da se to ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem u subotu u 17h sa OMV pumpe u G.Milanovcu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 22, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Cacanima, ipak i pored sve dobre volje ne mogu doci!! Zelim vam dobru zabavu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan OKO 12 krecu 2 V-stroma iz Vrnjacke Banje.Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nas petorica krecemo iz Beograda oko 17:30, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam stigo kuci sve pohvale za organizatore a fotke sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan na putu za cacak u kraljevu jedan dukati i kawa oboreni kazu da su vozaci ugruvani ali zivi :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan neke od fotki sa skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio ok.MAlko me smorila svirka ali to je stv ar ukusa.. Bilo je svega i svacega.Nasmejao me ovaj lik koji je ziljao u sestru bajkerku.Pivo i sajkaca su tek motov sa skup...Bas mi je bio sipatican. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotki... Lepe su nagrade bile....Lep je i gest sto su par puta sa bine bacali sprej,ulje i ostalo u kutijama pa su se neki i "ovajdili".. Malo je previse trajala prozivka za dodelu zahvalnica pa je to moglo da se odradi bez mikrofona na zapisnicarskom stolu ali nije ni to strasno. Gulas je bio dobarrrrrrrrrrrr....Meni je ,naravno,jedna porcija bila mala pa sam dobio jos od od ortaka...Sta cu-super teska...veliki rezervoar.... ;D U sustini AC DC tribute band je popravio utisak svirke-barem meni.Skup je bio dobar.Druzenje,pesma i lepo vreme...Nema boljeg od toga.... MAla kritika kolegama bajkerima: Mislim da je ulaz od 400 dinara jako sitan doprinos organizatoru i da je svako to trebao da ispostuje.Jer su troskovi oko svega veliki a cifra je bila takva da je svako trebao da pomogne MAnculanskom skupu.Neki su ulazili sa druge strane,neki preskakali,parkirali na putu.Nije valjda nepuna 4 litra goriva mnogo da se izdvoji i, ako ce mo da racunamo u tom maniru? NIje bilo fer ali ovo je ipak bilo u vidu izdvojenih slucajeva. U globalu je bilo sve OK. Toliko od mene.Svaka cast i da se vidimo i sledece godine.POzdrav od Miljana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja stigo kuci pre nepunih 2 sata, skuip je bio sjajan, dobra mjuza, dobre cice, jos zesca zabava i druzenje, svaka cast i pohvale organizatorima i clanovima mc Mancula za ljubaznost i gostoprimstvo i naravno ladno (gratis) pivo ;D. Kamp sjajan (suma-ladovina-malo vise komarci), motora na pretek, bajkera sa svih strana (neki bili i iz Macedonie). Sve u svemu veoma uspesan skup, meni se licno jako svidelo, domacini su se maximalno potrudili da nam bude lepo, tako das se vidimo i iduce godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan evo da se upisem i ja, skup je bio ekstra, ranijih godina sam bio na skupovima kao posmatrac a ove godine prvi put kao bajker i stvarno je mnoooogo zesci osecaj kad znas da si ti deo cele te price meni je provod bio nezaboravan, puno motora, devojaka, zezanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od skupova gde se najlepse osecam. Ima sta da se obilazi u Cacku i po okolini. plaza kod "Manculinog" kluba prva liga. Upoznao sam, konacno, Drumsku lisicu . Steta sto smo se posle defilea mimoilazili. Covek pun pozitivne energije. davno ne videh tako lepe oci, kakve ima Rider girl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Manculu... Vidimo se i iduce godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mladenovcani, Manculin sin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Malo druzenja kraj Morave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Comsha Junior 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz kampa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...