uff 13 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas nekog ko te nervira da ga ubijem za ovaj motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ewo i ja se prijavljujem za odmazdu.Salu na stranu prelep motor,srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ee de si bio pre tri meseca :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam dosta njih koji me nerviraju da napravim listu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan imam dosta njih koji me nerviraju da napravim listu? Napravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakovic 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo treba da se pazari, ko ima pare a ne pazari ga taj je lud Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vido, cuo, razboleo se ... motor je exxtra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit013 1 Napisano Jul 24, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan zasto ga prodajes? za zamenu bandit GSF 600 N 96g u extra stanju + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zasto ga prodajes? za zamenu bandit GSF 600 N 96g u extra stanju + doplata Jer mi stoji u garazi i ni ne vozim ga i imam novu yamahu za po gradu a za van grada nemam vremena.. sve dolazi u obzir ali uz REALNU doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ono barica ulja pod motorom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ono barica ulja pod motorom ? haha kakvo bre ulje to je od vode ulje ispod ovog motora mozes da vidis samo ako se neko sagne i prospe ga ispod ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...