Madhead 14 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam u pancevu i u nekim kineskim prodavnicama kacige od negde 3500-4500 dinara pa ne zanima da li ih je mozda neko imao probao sam jednu u Obrenovcu u nekoj radnjici deluje udobno (ne smem da kazem da jeste jel je to bilo mozda 2 min) i gumirana je. Takodje na buvljaku sam vidjao ima raznih modela (Full face, Cross) Ako je neko imao nek napise utiske E da prijavim da sam imao onu cuvenu kinesku od 1300 din. (mozda gresim) dok sam vozio skuter i vrsila je posao, zavrsila je karijeru kad je pala sa naslona na skuteru (bio je parkiran) pala je direktno na bradu i ostala je bez nje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 2, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na Pancevackom buvljaku kacige su od 800 do 11000 dinkosa. Jedna koja mi se ucinila ok za 2500 oljustila se ubrzo a i guma se sjeb...Mozda su bolje one od 4 do 5 tisuca ali kina je to ili ti PRC! Otidji pa vidi, imam i telefon od lika ima tu jos ponesto zanimljivo-pojas 500 rukavice 1000 ali sve u svemu po meni je bolja dobra polovna stvar nego nova iz PRC-a! Imas i subotom bubanj potok porani pa mozda i za 50 ojra paznes kacigu :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 2, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ja imam kinesku ZPF (fullface) kacigu. srecom jos je nisam "isprobao", ail ovako uzasno magli, ima ok ventilaciju i kaciga solidno izgleda. medjutim vidi se da je dosta losije uradjena cim se pogleda farba/nalepnica. ok je znaci ovako kaciga za nas koji nemamo neki veliki budzet ali ne znam sta bi se desilo pri padu. kostala je 4400 dinara pre nekoliko meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 4, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam keeway jet i ztp fulface kacige obe kineske i obe me sluze ok stao se udobnosti tice nisu nesto al rade posao,magle ko lude obe,proi vecim brzinama od 120 km/h zvizde ko lude,al sto bi nas narod reko koliko para toliko muzike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze da bude, al ne mora da znaci hvala na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jul 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupi neku polovnu u ok stanju ali od nekog proverenog proizvodjaca. Te iz PRC-a mi deluju kao da su pravljene od plastike koje koriste za obicne kante. Ako hoces da ustedis, onda ustedi na nekom drugom komadu opreme ili motoru, ali kupi neku kvalitetniju kacigu, makar i polovnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisim kinesku kacigu VB-1 3250 dinara. za te pare , izuzetno sam zadovoljan.Kaciga na prvi pogled uopste ne izgleda "jevtino", unutrasnjost kacige se skida tako da je odrzavanje izuzetno lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li kaciga RADI POSAO zna se tek posle pada (nadam se da necete to saznati na taj nacin). ja se ne bi zezala sa kineskim kacigama! Alo, zar toliko cenite svoju glavu da bi stavljali kinesku kacigu??? :o ne radi se tu o parama, zna se da su motori skup hobi, i bolje je ustedeti na necem drugom, ali na kacigi - nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupi neku polovnu u ok stanju ali od nekog proverenog proizvodjaca. Te iz PRC-a mi deluju kao da su pravljene od plastike koje koriste za obicne kante. Ako hoces da ustedis, onda ustedi na nekom drugom komadu opreme ili motoru, ali kupi neku kvalitetniju kacigu, makar i polovnu. Trenutno mi nije frka za kacigu al me je zanimalo kakve su te skuplje. Inace imam neku poluotvorenu koju smo ja i jedan prijatelj pokusali motikom da razbijemo pa nije pukla, a tu me buni ona prica za pucanje kacige od udara i za gubljenje svojstva plastike, kaciga je mislim '88 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam robu kod tog kineza danas i ja slucajno sam prosao pored njega mogu ti reci da je veoma losa . rukavice su pravljene za njih imaju kratke prste tako da su neudobne ili velike. kacige su najlosiji kvalitet a stitnici za biciklu ili skejt veoma dobri . bolje i polovno kvalitetno nego novo a da nevalja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 5, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre tog kineza a prema pruzi ima lik (mozda je Poljak?) koji ima veci izbor i bolje kacige! Nije ga tesko naci jer ih svega dvojica drze vise od 2-3 kacige.Obavezno se cenkati sa 3000 sam dobio za 2500 kazi da ti je neki motorista rekao... Ali moras posebno da je cuvas, jer ju je moja draga sjeb. za 2 nedelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...