CokiRS13 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Znam koji je motor Isto tako ima i dva karba potpuno identicna ahahahah Salim se naravno , odgovor ti stize u temi Dizne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde napisi koje su velicine dezne.I glavna i ler dizna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima (izgledima) ne treba raspravljati po meni najjlepsa je Daytona ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da daytona je lepsa i bolja ali nerealno kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna nesto vishe o mom motoru--pogledajte u galerije-voleo bih da mi napise-msm ako ima mane i koje su.hvala unapred.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan napravljena nova obrtaljka sa kontrolerom.jeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudovi imam problem, da li je nekom od vas Raptorista pukla sajla za gas ?? na zalost meni jeste ... odneo sam je kod mehanicara da napravi novu, poceo je da radi kad eto poziva, kaze buzir, ta guma valjda oko sajle ja jako ostecena i zardjala i jedva je provukao sajlu i kaze da ce biti problem ako je namesti da opruga nece hteti sama da vraca gas pa cu morati ja rucno ... hmmm .. ne bih to bas, to sam uvek mrzeo kod svakog motora .. da li znate da li ima negde da se naruci ili savet kako mozda da se napravi, i da cena me zanima .. voleo bih u sto kracem roku odgovor .. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krkirs 0 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Braćo evo me posle duže vremena jbg. posao zima itd ali ponovo radi bioskop ,kupio sam dve nove gume (dobre su mi i stare prešle samo 2300km ali ko velim kineske su plastika pa da ih zamenim i stvarno je puno bolje,najlepše od svega što mi se desilo u poslednje vreme izgleda da sam našao jači agregat 250 ccm u V rasporedu dva cilindra od nekog kiveya očekujem da mi stigne narednih dana i onda na prepravku ako sve prođe kako treba čim završim stavljam slike nadam se da ću popuniti ovu rupčagu ispod rezervoara eto samo sam hteo ovu radost da podelim sa vama pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Reci druze koji agregat je u pitanju? Nov, polovan? Cifra(koliko marsovskih para)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krkirs 0 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reci druze koji agregat je u pitanju? Nov, polovan? Cifra(koliko marsovskih para)? u pitanju je vazdušno hlađeni agregat od 250 ccm od nekog keeway valjda se zove kruzer ili tako nešto ,trebalo bi da dobijem ceo motocikl koji je jako oštećen u transportu ali ono što mene interesuje (agregat) bi trebalo da je u redu i sve to bi trebalo da dobijem/platim za nekih 500-600 eur nije baš nešto za Dž ali ću prodati moj od 125 ccm i taj ostatak ako nešto valja pa se nadam da me izađe oko 200-300 eurića što je prihvatljivo zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ako te cela zavrzlama izadje 200-300 eu novaca onda si pobedio Keeway cruzer ili Keeway shadow 250 ccm neki od ta dva je u pitanju sigurno. Drugar ima shadow KW 250 ccm i motor za tu kubikazu ide ko zmaj. Tako da ako uspes to da namaknes Obavezno kaci slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krkirs 0 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan obavezno, kada mi stgne slikaću sve od početka do kraja hronološki ko Ameri samo da me ne ispali ovaj što treba da mi dotera taj motor, do tada uživajmo u ovom lepom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna na koliko moze da se "razbusi" 125-ca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u novom ruhu http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Sh/eKr4M_dayak.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan u novom ruhu http://cdn.bjbikers.com/images/imported/aZ/stVL0_dayak.jpg/ Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da moze na 250cc.samo da poradis sa glavudzom i bregastom da bi dobio nesto kada das gas.mislim ako vec hoces da deres ove od 300cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Bo nego reci mi jeli taj tvoj spayder ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Moja makina je Regal Raptor DD 125 E-5 = Kompletna oznaka sta god to znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde slicica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika malo je retro ali je bila pri ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a znam, ja sam mislio da je to spyder !? jesi li dirao nesto amortizere kako ti je komotno po rupama i ovim nasim kaldrmama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Amortizere sam promenu nakon prvih mesec dana voznje. Sad imam neku soft varijantu ali nisu njegovi amortizeri. Njegovi su mnogo manji u obimu. Poprilicno sam zadovoljan sto se tice udobnosti ali ne mogu reci da je i suvozac zadovoljan(zadovoljna ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan uf !!! nista probacu prvo kako sam krenuo sa solo sedistem i federima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 7, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan uf !!! nista probacu prvo kako sam krenuo sa solo sedistem i federima ! Nemoj samo pretjerati sa duzinom federa, ja sam nabavio 5" federe i preveliki su, u voznji dobijes mucninu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nabavio sam jedne i sad ih prodajem za manje od pola cene premekani su koje ti imas dimenzije ?? ovi su 100 mm duzine , 50 sirine hod 10 mm debljina zice 5 mm sad sam narucio nove izmena hod 12 mm debljina zice 6 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...