BO 1 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan @Bogda i @Zille-nbg Hvala na savetima. Da motor je garaziran naravno( izbacio sam auto napolje) @Bogda: Koliko kosta zadovoljstvo od servisa ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna, mene ne kosta nista ;D. Ja motor sam servisiram. Uzeo sam ga polovnog i ostalo je jos nesto manje od 2 meseca garancije. Nisam hteo da radim drugi servis jer dok sam polozio ostalo je svega nedelju dve garancija i sam ga servisiram. Znaci do sada sam promenio 2x ulje, podmazujem lanac na 300-500km i dotezem ga po potrebi, proverim i dotegnem srafove, ugradio filter goriva, i nastelovao ventile na 3000km. Zamenio sam i osigurac ali je on stradao mojom greskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Super E da si malo bliže pa da dođem da naučim i ja zanat He he neverujem da je mnogo komplikovanije od redovnog servisa za auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan veoma je slicno... e, ali obavezno idi na servise ako je motor u garanciji, jer ne daj boze da se nesto desi, oni to nece da poprave, ako nisi bio na servisu... mislim, hoce, ali za pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan mali problem sas pomenuti motor. Pa mi teba mala pomoc. Danas sam upalio makinu al neradi kako treba. Levi izduv radi normalno a desni ne(tj levi se zagrejao a desni hladan kao da uopste neradi). Moja predpostavka je bila da je svecica pa sam skinuo istu (bila je crna u pi... materinu) odem kupim novu i "montiram" je. E sad kao bolje radi (greje se-bas strucan opsi) ali ima drugi problem izbacuje beo dim???? Sad interesuje me da li je to u pitanju da lose (vremenski) baca varnicu pa ne sagoreva kako treba ili je nesto sasvim sesto u pitanju??? Hvala unapred na odgovoru. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pazi, motor treba da izbacuje dim dok je hladan, ali ako je motor vruc, a izbacuje dim, onda bas i nisam pametan. pazi, ako se to desava na oba izduva, onda ne verujem da je neki problem, jer ipak je hladno, a gasovi su vruci, pa eto dima... ali ako ti jedan izbacuje, a drugi ne, onda ne znam sta bi moglo da bude u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan E u tome i jeste problem nakon 20-30 min rada teba da je vruc. A on i dalje dimi belo. Moracu ja ipak da navatam onog ovlascenog mr. majstora da malo zaprlja ruke. No hvala ipak na pokusaju. Ako nesto uspem da sredim javicu mozda nekom bude od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1152 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E u tome i jeste problem nakon 20-30 min rada teba da je vruc. A on i dalje dimi belo. Moracu ja ipak da navatam onog ovlascenog mr. majstora da malo zaprlja ruke. No hvala ipak na pokusaju. Ako nesto uspem da sredim javicu mozda nekom bude od koristi. ne da treba, nego ne postoji mogucnost da ne bude vruc ;D lepo ti to teraj u servis, objasni sta je i uzivaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da karbovi nisu sinhronizovani ili pak ima neke probleme sa paljenje. Vrati staru svecicu i idi u servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam problem bilo mu je zao sto je stojao u garazi. Provozao sam ga danas 28 km i sad radi ko doksa A i meni je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje u vezi servisa: Da li se u garantnom roku naplacuju ruke za obavezne servise ili ne? Pitam posto otac moje devojke kaze da njemu nisu naplacivali za ruke (vec samo za ulje i filter) u garantnom roku??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se naplacuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan @ r3d Jbg nije bilo na odmet pitati Mislim ko zna mozda se cudo dosadjuje xe xe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krkirs 0 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije to tako skupo mislim da je usluga za taj prvi servis oko 1000 din. pritom ga je momak(servis u Zarkovo city-ju) odlicno pregledao i pritegao sve sto je trebalo, predlazem svima koji kupe novi motor da taj prvi servis naprave sto pre jer ulje koje je unutra je tesko smece to je u stvari ulje nemenjeno samo transportu i skladistenju(mislim da sam to vec negde napisao) ps:iskoristite ove suncane dane za jos koji djir na svom ljubimcu naravno sa dozvolom A kategorije ponosni vlasnik iste od 05.10.2009 malo da se hvalisem ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4479 Napisano Novembar 18, 2009 Advanced Member, 1982 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje u vezi servisa: Da li se u garantnom roku naplacuju ruke za obavezne servise ili ne? Pitam posto otac moje devojke kaze da njemu nisu naplacivali za ruke (vec samo za ulje i filter) u garantnom roku??? ??? U servisu u NS se samo ruke i naplacuju za redovne servise u garantnom roku. Ulje i filteri budu besplatni. Meni sui i svecicu bez naknade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Vidis pa ni Novi Sad nije preko sveta mada necudi me sto kod nas sve naplacuju pa cak i "vazdusarinu" ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako servis je krenuo jos 27.11.2009. motor je jos uvek na servisu. znaci skoro pa 2 nedelje. Cena nije strasna uopste 1 000 marsovaca (dinara). Od prvog servisa postao remont motora. Dakle ovako pre servisa je pocelo da mi kaplje ulje i da mi se cuju zadnji amortizeri. To je sad otklonjeno, mislim majstor je otklonio ona zeza sto detektuje da je menjac u leru je malo naprsla pa je preko nje ulje procurilo te je zamenjena. Amortizerin neznam al se necuju vise. U medju vremenu je crkao i akumulator pa i to dobijam novo. Tako da cu na kraju krajev stvarno imati nov motor Za majstor (za sad) ne mogu da kazem nista lose posto se cimao porilicno za motor i non-stop me je izvestavao sta je uradio. Ustavri sem 2 nedelje sto traje servis Ali nije do njega sto delovi stizu "pesaka" iz kine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Redovan servis je 1000 din + ulje (Total Sport 10w40 polu sintetika 850 din ili Total Racing 10w50 full sintetika 1200 din) ,reklamacije se nenaplacuju ako su u garantom roku i obavzeno ponesite servsinu knjizicu.Ovlsaceni servis u Bg URBAN-MOTORS 2512-000 kontakt Goran, Trgovacka 85b Cerak/Zarkovo imate tacnu lokaciju na sajtu www.urbanmotors.rs radi svakim danom osim nedeljom i zakazivanje je obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li neko ideju kako da malo motoru povecam snagu, ok...izvadio sam katalizatore iz auspuha i zatvorio sam RG ventil (za neuke eko ventil koji jedan deo izduvnih gasova vraća u usis)dobio sam oko 10 posto...raptorče ide stotku...ali ja bih da uradim nesto kao sto ova deca rade sa skuterima, drugi neki CDI, neki kit, neka razbušivanja...Dajte ideju...kvalitetetan savet nagrađujem žešćim ručkom i pićem u dobroj kafani...PA NEKA OVO BUDE MALA NAGRADNA IGRA....inace za neupucene Regal Raptor poseduje repliku mašine od Honde Rebel 125 sa dodatkom (solidno zvedenog) vodenog hlađenja i CDI koji ga ograničava na (neprovereno, ali Goran iz Urbanovog servisa kaže tako-a mnogo je OK lik- svaka pohvala, kao i za sve likove iz Urbana) 6000 obrtaja...Pa ljudi javite se... cekam dobre ideje! Pravila: 1.moronski kometari tipa kupi jači motor, moroni mogu da ZADRŽE ZA SEBE( posto mogu da kupim i njih i njihovu ženu-ribu, kucu i stan i kola, decu i psa i vec imam jaci motor) 2.za sve neitelegentne komentare i stupidne predloge važi pravilo 1. - zadržite ih za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se to vrti malo vise od 6 000 ,dva cilindra,125ccm ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ide do oko 9000, tako da ako je tacno za tu blokadu, skidanjem nje ces najvise i dobiti. Bilo bi dobro da probas sa odgovarajucim CDI-jem za koji si siguran da je otvoren, ili da izmeris broj obrtaja pa vidis na cemu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ste upravu, moguce je da sam pogrešno zapamtio cifru i logično je 9000, ovo za CDI je ok predlog, ali gde to ima i ko bi to mogao da odradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je blokada na CDI onda mozda i ima smisla da je na 6000 mada nisam bas optimistican po tom pitanju, jer sa 6000 sigurno ne bi stigao do 100kmh, eventualno oko 80kmh, a ako je na 9000 posle tih obrtaja vec ima pad snage, tako da eventualno neki KM vise u maksimalnoj da se izvuce, ali osim toga bez drugih prednosti. Mozes da probas sa sportskim filterom i vecim diznama da dobijes nesto. Razbusivanje bi verovatno najvise urodilo plodom, ali ne znam koliko blok dozvoljava, posebno sto je aluminijumski, pa bi morao opet da se hilznuje itd. U svakom slucaju, najbolje da vidis kod nekog majstora koji se vise razume, jer nam do sad sto se tice foruma nije poznato da je neko radio ovako nesto, pa ne verujem da mozes da dobijes detaljnije informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije pre bila prica da ima da se kupi kit cilindra i klipova pa da povecas kubikazu na 300ccm? Ok znam da si rekao da ti ne treba jaci motor al ovo nije kupovina jaceg nego opet nadogradnja ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi brale da se kituje i nije toliko veliki problem koliko je problem gde ces ti naci toliki kit? Budi strpljiv sledece godine bice buljuk uvezenih motora a ono sto bi moglo da se uglavi je Yamaha Virago 250(bice nesto sa prljavim papirima sigurno) ili jeftinija varijanta motor od Chellengera ili Princa 250. Svrati pocetkom sezone do nas u servis da pregledamo kataloge ne bi li nesto nasli da pojacamo masinu pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...