Brrka 226 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je kilometar sat koji bi mi merio predjenu kilometrazu, a moze da meri i kilometrazu i brzinu, cisto da znam koliko prelazim zbog razrade motora. Najbitnije je da bude sto jeftiniji posto bi mi to bilo samo za prvobitno vreme a kasnije bi kupio verovatno KOSO satove. Ako neko ima, moze i od nekog motora na kom su razbijeni satovi a taj ostao citav, znaci izgled nije najbitnija stvar vec funkcionalnost. Ponude ovde ili na 065/8230-921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Jun 30, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 7eura onaj za biciklo jedino sto mjeri do 199km/h ali preko toga nevjerujem da pravis puno kilometara tako da sluzi svrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 7eura onaj za biciklo jedino sto mjeri do 199km/h ali preko toga nevjerujem da pravis puno kilometara tako da sluzi svrsi. Ko zna sta razraduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milijas 1 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: okolina kg-a Prijavi odgovor kao problematičan imam od aprilie 30evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...