ugac 1150 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, mislim da sam temu postavio na pravo mesto jer je diskusija vezana za sam motor i njegov izgled. Ako sam zgreshio... poshteno mi sudite. Lozhim se vec duzhe vreme na ovu makinu ('91. - '94.) ali mi uvek bila nekako najruzhnija od svih sestara. Malo sam se poigrao i udesio je po svojoj meri pa reko da Vam je predstavim. Mozhda josh nekom ponosnom vlasniku iste bude interesantna. ordjinale redesign Shta sam uradio: - Blatobran seko na pola, ali bitniji zadnji deo je ostao na svom mestu. Prednji deo ushrafio pod masku. - Vetrobran podigao za skoro duplo. Em bolja zashtita od vetra, em "masniji" enduro izgled. - Dodao shtitnike za ruke na guvernali. One modernije. ;D - I razmutio boje. Kako Vam se chini? Izgleda li atraktivnije i modernije? PS. Obradu sam sprchkao za 5 minuta tako da nije nekog kvaliteta. Sorry za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dobija ovim secenjem blatobrana na pola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nishta specijalno. Neki estetski potez koji se meni svideo, ali vrlo moguce samo meni. Ideja je da uz sitne pare i prepravke tipa "uradi sam" dovedesh motor do zheljenog oblika koji ne odskache mnogo od orginala ali opet ostavlja neki svoj pechat. Ovo sam isto radio i sa svojim proshlim motorom. Crtao, okachio ovde i na kraju ga bash tako sredio. Jedina razlika je shto sam tad vec imao motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ok je da covek da licni pecat svom vozilu, nije sve ni u funkcionalnosti. Doduse (po meni) ova zuta malo stipa za oci, ali ugasena nekim blatom predpostavljam da bi bila ok. ps. Jel ima da se nabave ovakvi stitnici za ruke i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro ih je lik prodavao u malim oglasima. Mislim da je imao vecu kolichinu jer ih chini mi se proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Lepse je od originala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Refresh ili reload strane. Malo sam je doterao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan persu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 30, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, ovo vec lici, nego jesi li mozda pomisljao da onaj "ostatak" prednjeg blatobrana nekako namestis na zadnji tocak kao sto imaju BMW-i i jos neki. Onaj prednji deo pricvrscen onako visoko mu daje bas moderan izgled, pa mozda da jos malo poradis na tom "modernom" look-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 1, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako neshto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, to je to! E sada, ima na forumu, potrazicu malo, kako je covek redizajnirao nekog R-a, pa mu je stari cetvrtasti far i pripadajucu prednju plastiku nekako preradio u dva fara, kako je to sada moderno. Potrazicu, dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 2, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pogledaj ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33485.0 dakle, mozda nesto slicno, pogledaj ove nove kakvi su, na pr. Stroma, Varadera ... Ajd sad, "back to drawing board"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je mozda bolje za enduro motor nesto ovako, pogledaj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=115218489&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=versys&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 sta mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 6, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Menjao si font (Yamaha) bez pristanka vlasnika brenda, c c c c... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dobija ovim secenjem blatobrana na pola? Saznaćemo kad proleti kroz prvu vodu i blato ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao si font (Yamaha) bez pristanka vlasnika brenda, c c c c... :-\ Pa isto arial bold... samo shto su ga oni suzili po horizontali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koji softver si koristio za ovu obradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Adobe photoshop, CS3 chini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 13, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako neshto? sta? jel ovo neki BMW GS sa natpisom jamaha... Bas super izgleda svaka ti cast na ideji a crno-zuta kombinacija mi je cista perverzija... super A ako ti ukradem projekat jadno dana neces da me tuzis .. I trebao bi mislim malo rep da sredis"zadnje svetlo" nekako mi se ne uklapa u ovo ostalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo..jedino sto asocira na gs-a Supera bi jos lepse izgledala..Meni su ove fabricke boje i nalepnice skroz bezveze..i AT i ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Shta fali shto lichi na GS? Taj motor su dizajnirale shvabe sa dosta dobrom pozitivnom ocenom po meni (mada blago potezhak takodje za moj ukus ). @Zeka A ako ti ukradem projekat jadno dana neces da me tuzis .. Samo cepaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh ovu tvoju temu, vrlo zanimljivo i atraktivno izgleda. Jesi li radio sta od ovoga? Ja nameravam da za sledecu sezonu farbam motor, pa tragam za idejama. Razmisljam o nekoj mat crnoj u kombinaciji sa svetlo sivom, ili sta vec.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nishta radio. Jbg tad sam trebao da uzmem xtz 660, a uzeo sam xt 600. Mada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda folija umesto farbanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...