lex 17 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan osovinu kurble ako ima neko nek javi da ne moram da je pravim 064 25 32 964 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ista kao za 175 i 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan motorce je 125 po prici posto nema nikakve papire a klip mu je 42,5 sto bi trebao biti klip od 175 cc mozda i pasuje najbolje da ja to lepo izmerim pa ti javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,mislim da i ovaj moj ima klip 42.5,a i ja nemam papire,a masina mi stoji perfektna u delovima jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan slikacu mashinu pa da vidish a treba mi jos i osovina prednjeg tocka rezervoar sediste solo zadnje svetlo stender bobine brzinomer filteri karburatora ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Osovinu prednjeg tocka mozda imam,rezervoar od austrijskog pucha nemam,mozda imam od onog tomosovog,sediste jedino ako imam neko od NSU-a (tj ne ja nego drug),zadnje svetlo nemam sigurno,filtere takodje,bobine stavi od bilo cega na 6 volti,a stender napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Imam: Osovinu kurble osovinu prednjeg tocka (ako uspem da je nadjem) Rezervoar od Tomos-Puch 175 ili 250 sediste (nema od pucha,ali ima od nekog DKW-a ili neceg slicnog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma to je verovatno to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan evo jos da budemo sigurni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ma to je to. Imam celu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Jun 27, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan aj posahalji neke slike od te tvoje mashine na yuhuohuhu@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Nemam,cime da slikam,a i ko ce da kopa po delovima.To je to garantovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...