mccobraada 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan jos malo informacije: imacemo i PAINTBALL pa neka probate. opremu daju momci a metak kosta 3din po komadu nazalost sajt je na madjarskom jeziku... http://adapaintball.blogspot.com/ mob:060 0 74 74 74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan na bazenu od 18:00 do 20:00 ulaz kosta 70 din umesto 120din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan paintball da li se može igrati sa svojom opremom i da li će biti u kampu ili na salašu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan paintball ce biti u kampu ili pored kampa a opremu mozete doneti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bazeni u adi su najlepsi,najuredjni,najcisti motore parkirate u poseban prostor predvidjen za njih ,platite mesto koje je obezbedjeno cuvarom,tako da cu ja pola dana provesti na najlepsim bazenima kod nas pa kada temperatura spadne onda odo na susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je mali raj na zemlji . Pozdrav od ekipe Road Flyers-a . Vidimo se za tri dana ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo vas. Ako neko ima pitanje u vezi susreta ili treba mu pomoć itd. može da zove na 063-1124279. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog broja pa me pitajte ako nešto nije jasno 069/621-316 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki Pozdrav za Attilu i njegova braca iz Austrije Prosle godine je bilo bas Super i cista 10ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan bazeni u adi su najlepsi,najuredjni,najcisti motore parkirate u poseban prostor predvidjen za njih ,platite mesto koje je obezbedjeno cuvarom,tako da cu ja pola dana provesti na najlepsim bazenima kod nas pa kada temperatura spadne onda odo na susret. mnogi rade tako da prvo odu na bazen. ulaznica košta 120 za dan ali samo za jedan ulaz. za 150 din možeš ceo dan du uđeš i da izađeš. Od 18:00 do 20:00 ulaz košta 70din. direktor nije dao ni dinar popusta za bajkere :-\ ali sledeće godine biće drugačije,to obećavam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan Veliki Pozdrav za Attilu i njegova braca iz Austrije Prosle godine je bilo bas Super i cista 10ka hvala rockhead u ime kluba! nadamo se da ove godine bude još bolje i lepše kao prošle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem u petak ujutro iz raske ako jos neko planira sa ovog kraja da ide neka se javi pa da vozimo zajedno prvi put idem za adu a od ortaka koji su bili kazu da je skup vrh i tako pozdrav za organizatore a posebno za Hodika pa se sa srecom vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jul 15, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram iz BG u petak rano popodne - najverovatnije Zrenjanin,Melenci,Kumane pa pored Novog Beceja za Becej,Backo Petrovo Selo,Mol,Ada Dosta mi je da stignem na Up the Irons ;D Ako hoce jos neko samnom, max 80kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jul 16, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, kumu se nesto s**balo u kuci i obecao sam mu fizikalno-zidarsku pomoc preko vikenda, tako da mozda ne dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i mi Novosadjani......netrebaju nam nikakve informacije jer sve znamo...vidimo se u subotu nas desetak smo prava enduro banda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perovac 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "Cobre" od ilegalnog moto kluba Manekeni iz Cacka! O vama smo culi sve najbolje! Nikada do sada nismo bili ali za sve postoji 1. put tako da dolazimo. (da li ja sam ili nas vise videcemo, svi su na putovanjima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide neko iz Zrenjanina ili okoline? Trulo mi je da idem sam a ide mi se bas u Adu u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta ima da ti bude trulo???? imas dva gasa do Ade....sigurno je kada stignes da neces biti sam 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide neko iz Zrenjanina ili okoline? Trulo mi je da idem sam a ide mi se bas u Adu u subotu. idemo druze zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratio iz Ade ,ljudi već je danas džumbus vredi posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motoras: Moze, idemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCREAMERS 0 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Senta Prijavi odgovor kao problematičan Pristupivši ovom forumu, imali smo nameru (pored dobrog zezanja i upoznavanja) da komentarišemo skupove, na kojima smo imali prilike da sviramo, iz nekog malo drugačijeg ugla - iz ugla ekipe koja voli dobar provod, motore (iako nismo vlasnici ni jednog "lepotana"), druženje i koja je tu radi stvaranja dobrog štimunga na moto skupovima. Što se tiče moto skupa u Adi (koja je od naše rodne Sente udaljena svega dvadesetak kilometara), imalo bi tu da se kaže svašta... O ovom skupu već godinama slušamo i kritike (koje se odnose na onaj deo da je organizatorima stalo samo do para) i pohvale (dobri domaćini, dobar prostor, sve je dobro "upakovano")... Zbog poštovanja prema ekipi iz "Cobre" koja je "nit' luk jela, nit' luk mirisala" nećemo zalaziti u detalje... ...napomenućemo samo da smo poverovali u neke priče od ranijih godina nakon naše jučerašnje svirke (16.07.). Nakon programa koji je kasnio u startu nekih sat vremena, i naše svirke koja je umesto u dogovorenih 21h. počela oko 00h. i 30min. (bend pre nas se jedva skinuo sa bine, nama riknule baterije na basu pa dok smo nabavili nove...) otprašili smo samo sat vremena (navodno je sve trebalo da se završi u 1h. i 30min.)... Ekipa pred binom je bila baš vesela, svaka im čast (i još jednom veliko hvala zato što su nas sačekali). Iako je bio četvrtak, iako je prošla ponoć a sutra je radni dan - štimung u publici za vreme svirke je, bez lažne skromnosti, bio odličan. Nakon završene svirke, čelni gospodin kluba je u vidno alkoholisanom stanju odbio da nam isplati dogovoreni honorar, i uz salvu uvreda i psovki napomenuo da mi treba da budemo ponosni i zahvalni zato što smo imali priliku da sviramo na njihovom skupu ( ??? )... Nismo ni mi njemu ostali dužni... Na kraju smo jedva, zahvaljujući dobrim ljudima u tom klubu, dobili honorar za putne troškove... ...Jedno je sigurno - Ada nas više neće videti. Ima mnooooogo boljih domaćina, u to smo sigurni. P.S.: još jednom hvala svim pribranim i dobrim ljudima u moto klubu "Cobra", a onim drugima - srednji prst u vis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rysta motorista 7 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ipak su ovim cinom dokazali da i oni zele da budu deo srbije.znas ono ipak je ovo srbia,nemoj da se neko zali na madarski meny Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...